bunia Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Sabo może zostać u mnie tylko do piątku :-( Pilnie potrzebny choć dom tymczasowy dla biedaka. Jemu serduszko z tęsknoty pęknie jeżeli trafi do hotelu ,znowu poczuje się porzucony :placz: Pomocy dla Sabo,on jest taki słodki i tak bardzo chce być kochany... Quote
MichalMi Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 dogomaniacy - mamy tylko 3 dni na znalezienie Sabo domu. POMOCY! Quote
bunia Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Sabo prosi o dom,nawet dom tymczasowy. Litości i tak już chłopak się mocno wycierpiał:-( Quote
jola od jadzi Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 A my z Katyą byłyśmy dzisiaj na spacerku z Sabo,ten pies w rzeczywistości jest jeszcze ładniejszy niż na zdjęciach. I taka wielka przylepa z niego, w ogóle jest cudny! Quote
katya Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Sabuś potrzebuje domku, w którym ciągle ktoś będzie zapewniał go o jego wspaniałości :loveu: Quote
jola od jadzi Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 I ciągle go będzie głaskał i przytulał... Quote
bea_m Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 jola od jadzi napisał(a):myślisz,że za daleko, z Płocka? Miby nie dalego ani nie blisko. Na pewno nie po drodze :shake: . A jeszcze trzewba mieć odwage żeby progi Buni przekroczyć :razz: Quote
MichalMi Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [quote name='Ulaa']Buniu, napisz proszę do ewadr bunia nie ma teraz dostępu do komputera - będzie na dogo dopiero wieczorem. wysłała do ewadr PW, ale cały czas nie ma odpowiedzi. potrzebny jest telefon do ewadr i adres gdzie będzie zatymczasowany Sabo - transport już jest załatwiony na piątek na 16. dziewczyny - prześlijcie do mnie na PW namiary, a ja przekażę je buni lub zadzwońcie do buni na komórkę. Quote
rita60 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Pokochaj kropiastego,on ma tak niewiele czasu,daj mu szanse. Quote
bea_m Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Ewadr odezwij się na forum. Chyba PW nie dochodzą. Prosimy o pomoc dla Sabo. Quote
Diana S Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 MichalMi napisał(a):bunia nie ma teraz dostępu do komputera - będzie na dogo dopiero wieczorem. wysłała do ewadr PW, ale cały czas nie ma odpowiedzi. potrzebny jest telefon do ewadr i adres gdzie będzie zatymczasowany Sabo - transport już jest załatwiony na piątek na 16. dziewczyny - prześlijcie do mnie na PW namiary, a ja przekażę je buni lub zadzwońcie do buni na komórkę. I co cos wiadomo? Quote
bea_m Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Ewadrrrrr odezwij się. Ulaa mówiła żeby się z tobą kontaktować w sprawie Sabooooo. A ty się nie odzywasz :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
bunia Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 Wysłałam jeszcze jedno PW do ewadr:roll: Może poprzednie po prostu nie doszło. A teraz niestety obfity fotoreportaż z postępów w zachowaniu się Sabo Zachęty i zaproszenia do zabawy ze strony Karola... Nareszcie zostały przyjęte :multi::multi::multi: Pierwsze koty za płoty :lol: I zabawa na całego Odpoczynek Sabo solo A tutaj poranna drzemka w promieniach słońca Marzymy o nowym ,kochanym pańciu... Quote
Reno2001 Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Śliczne fotki i psiak też piękny. Dlazcego tak trudno mu znaleźć dom??? Quote
bunia Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 Już jestem po rozmowie z ewadr:loveu: Właściwie wszystko wyjaśni się jutro,czyli czy Sabo będzie musiał zmieniać dom tymczasowy ,czy nie. Nie mniej jednak nadal pilnie szukamy domku dla tego czekoladowego pięknisia. Quote
bea_m Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Czyli wiem że nic nie wiem. Jest to dla mnie zbyt skomplikowane. ;( Quote
Recommended Posts