bunia Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 Ulaa teraz Twoja kolej;) Dzieciaki Co oni mu zrobili? Biegusiem do pańci Wspólne wąchanie Bój się mnie mam długi język Taki jestem ładny Buźiaczki Quote
katya Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Ja to nie wiem Buniu, jak Ty rozróżniasz całe to kropkowe towarzycho... A kropki da się policzyć? Quote
bunia Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 Dzisiaj jedziemy z Sabo,Karolem,Limbą -Bimbą i Kajtusiem popracować w domowym ogrodzie;) Niech się chłopak oswaja z nowymi miejscami i resztą stada na neutralnym gruncie. Będzie kilku wujków i ciocia. Zobaczymy jak się chłopak będzie sprawował :lol: Quote
bunia Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 katya napisał(a):Ja to nie wiem Buniu, jak Ty rozróżniasz całe to kropkowe towarzycho... A kropki da się policzyć? Tak katya ,najpierw szybciutko kropki liczę,a potem po imieniu wołam;) Ale sama przyznasz,że jak niedobre,tak śliczne te brązowe kropki w gabinecie. Quote
katya Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Tak myślałam, że liczysz... A brązowe kropki śliczne, a jak ślicznie wyją! Operowo. Quote
bea_m Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Kropkowe towarzystwo rozróżnia się po kropkach. Kiedyś jeszcze rozróżniałam pociech Buni tylko po obrożach. Teraz już potrafię (prawie wszystkich) odróznić po kropkach i budowie. Najbardziej odróżniającym dalmasiem jest Hipcia ;). Quote
nata od jadzi Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Buniu, widzę że robicie postępy z kropkami ;) jeszcze kilka dni a Sabuś będzie niezastąpionym pomocnikiem w gabinecie :D Quote
bunia Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 Wróciliśmy :multi: Sabo w nowym otoczeniu,wśród obcych i z namiastką domu zachowuje się wzorowo. Jedyne minusy,to sępienie przy stole i namolne chodzenie za właścicielem:cool3: Teraz Sabo grzecznie śpi i odpoczywa w odosobnieniu beze mnie. Widać zdecydowaną poprawę w zachowaniu. Szkoda,że zapomniałam aparatu :oops: Sabo bardzo potrzebuje nowego domu.... Czy ktoś ma jeszcze jakieś pomysły? Quote
Diana S Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Czyli piesek swietnie sie zaadoptuje w nowym domku... Quote
Reno2001 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Sabo przypomina, że nadal domku poszukuje... Quote
saskia Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 bea_m napisał(a): Najbardziej odróżniającym dalmasiem jest Hipcia ;). Ja też odróżniam Hipcię, ja też :laugh2_2: i jeszcze Limbę-Bimbę i Kajtusia :lol: A Sabo się proszę nie czepiać, bo śpiewa pięknie:evil_lol: ma Allegro?:cool1: Quote
bunia Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Ciocia saskia Saba można odróżnić po głosie również,doskonale chłopak radził by sobie w chórze:lol: Dzisiaj ciocia Katya była z Sabem na spacerku w parku :multi::multi::multi: Sabo podobno był bardzo grzeczny. Czekamy na osobistą relację ze spacerku. Sabo jest bardzo wielkim pieszczochem:loveu: Łakomczuchem:loveu: Zazdrośnikiem:loveu: Komu ślicznego i słodkiego dalmatyńczyka brakuje... Nadal brak telefonów. Ba nawet jednego jak do tej pory nie było.... W piątek koniec urlopu. Co dalej z Sabo???? Quote
bea_m Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Buniu nie zazdroszcze Ci. Juz sama nie wiem co robić. Quote
katya Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 bunia napisał(a):Ciocia saskia Saba można odróżnić po głosie również,doskonale chłopak radził by sobie w chórze:lol: Dzisiaj ciocia Katya była z Sabem na spacerku w parku :multi::multi::multi: Sabo podobno był bardzo grzeczny. Czekamy na osobistą relację ze spacerku. Sabo jest bardzo wielkim pieszczochem:loveu: Łakomczuchem:loveu: Zazdrośnikiem:loveu: Komu ślicznego i słodkiego dalmatyńczyka brakuje... Nadal brak telefonów. Ba nawet jednego jak do tej pory nie było.... W piątek koniec urlopu. Co dalej z Sabo???? Zgadza się, Sabuś był na spacerku bardzo grzeczny, chętnie ze mną poszedł :D Ciocia Bunia luźno mu zapięła kaganiec, więc zaraz za bramą zdjął, ale ciocia katya szubko zapieła mu ciaśniej :evil_lol: Sabuś był przyjazny w stosunku do innych psów, wąchał się ze sznaucerkami :razz: A jak tylko wróciliśmy i weszliśmy na podwórko, to ciągnął mnie jak nie wiem, byle szybciej do Pańci :loveu: Quote
rita60 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Ludzie gdzie wy macie oczy,taki przystojniak i bez domku:-o Quote
saskia Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Dzień Dobry, Sabo :loveu: Ludzie! Piękny dalmatyńczyk do wzięcia! Grzeczny, odchowany, zdrowy! Quote
Recommended Posts