bunia Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Sabo ma 5 latek. Jest już wykastrowany. Od dzisiaj ostro wzięliśmy się za socjalizację Sabo z innymi psami. Początki są trudne. Sabo prawdopodobnie całe życie chodził na spacery na smyczy i zupełnie nie rozumie,że można nie warczeć na psa tylko sie pobawić:crazyeye: Sytuacja mocno napięta Sabo-Karol Pobawisz się ze mną? Karol-Limba- Sabo Karol-Sabo w kagańcach:oops: Karol-Sabo O rany on też bez jajek:-o Dziwny ten Kajtuś ni pies ni suczka? Pobawić się??? Sabo bardzo pilnie potrzebuje domu,nawet tymczasowego. P.S. Dziewczyny ja do tej osoby dzwoniłam w poniedziałek i dowiedziałam się ,że domek już nieaktualny zamykamy temat. Co do Sabo to dobrze,że mam urlop i wyrozumiałych pacjentów:shake: Sabo pilnie poszukuje domu. Quote
Diana S Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Buniu swietnie ze probujesz go socjalizowac z innymi psami...biedak nigdy nie zaznal co to zabawa Na fotkach widac ta nieufnosc Karola i Sabo wzgledem siebie ( dobrze ze mieli kagance).. oglaszam go gdzie sie da...podaje Twoje namiary.. Quote
MichalMi Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Diana S napisał(a):Co tu ma do tego Bunia? ta dziewczyna ma juz psa i wie co to miec psa ze schronu bo ona niejednego juz miala na wychowaniu.. bea nie oceniaj ludzi jak nie wiesz jakimi ktos kieruje sie pobudkami... psiaka maja w domu z czego sa ogromnie zadowoleni i psiak tez.. co z tego ze dziewczyna nie potrafila sie tak do konca okreslic co do psa czy to zbrodnia? to powod do takiej krytyki? Nie wspominaj o Buni bo dziewczyna Dalmata nie ma, ma psa i nie jest zaintersesowana adopcja drugiego psa..( jak prosto jest oceniac innych, warto czasem spojrzec na siebie).. Dziewczyna pare postow napisala, nie wypowiada sie juz a Wy dalej sie jedna przez druga nakrecacie.. faktycznie jest to watek dalmata wiec skupmy sie na nim a nie na os. ktore to nie dotyczy.. Co u Sabo? Buniu? Diana, ale o co chodzi właściwie? :crazyeye: Czytam posta n-ty raz i załapać nie mogę :) To wątek Sabo, który jest u buni. bunia ma do tego tyle (i aż tyle), że teraz opiekuje się psem mimo całej sfory innych kropek i to ona jako jedyna najlepiej jest w stanie pokierować adopcją. no i ten dom - bardzo potrzebny! kto może zaoferować nawet płatny tymczas? Quote
MichalMi Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 oupsss, zdjęć nie zauważyłem. SABO - pięcioletni, wykastrowany dalmatyńczyk bardzo potrzebuje domu! Quote
bea_m Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Diana S napisał(a):Co tu ma do tego Bunia? ta dziewczyna ma juz psa i wie co to miec psa ze schronu bo ona niejednego juz miala na wychowaniu.. bea nie oceniaj ludzi jak nie wiesz jakimi ktos kieruje sie pobudkami... psiaka maja w domu z czego sa ogromnie zadowoleni i psiak tez.. co z tego ze dziewczyna nie potrafila sie tak do konca okreslic co do psa czy to zbrodnia? to powod do takiej krytyki? Nie wspominaj o Buni bo dziewczyna Dalmata nie ma, ma psa i nie jest zaintersesowana adopcja drugiego psa..( jak prosto jest oceniac innych, warto czasem spojrzec na siebie).. Dziewczyna pare postow napisala, nie wypowiada sie juz a Wy dalej sie jedna przez druga nakrecacie.. faktycznie jest to watek dalmata wiec skupmy sie na nim a nie na os. ktore to nie dotyczy.. Co u Sabo? Buniu? Powiem tak. Duskusja na temat przez Ciebie podjęty nie ma żadnego celu. To Bunia podejmie decyzje co do adopcji. Nie mam więcej prawa roztrząsać tego tematu ( i mi się po prostu nie chce). A na koniec powiem. Pozdrawiam. Quote
Diana S Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Bea ,...tu chodzi o dziewczyne o ktorej byla mowa w tym watku (str.2) wiadomo ze Bunia decyduje o psie (dziewczyna nie jest zaiteresowana dalmatem) wiec zadaję sobie raz po raz co miałas do iwop..fakt jej teraz Sabo nie dotyczy...ale nie omieszkaliscie ja paroma postami niezle skrytykowac i tylko o to mi chodzi...(to wszystko co chcialam powiedziec) Buniu przepraszam ze w tym watku tu pisze... Quote
bunia Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 TEN DOMEK JUŻ NIEAKTUALNY SZUKAMY INNEGO :multi::multi::multi: Quote
:: FiGa :: Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Słyszycie wszyscy? :multi: SZUKAMY DOMKU DLA PIĘKNEGO KAWALERA :cool3: Quote
Ulaa Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Buniu, mini-fotoreprtaz jest cudowny!! To wspaniale, ze dajesz psiakowi tyle zaufania, by puszczac go z innymi. To nie zawsze sie zdarza na tymczasach :shake: Nawet w stalych domach... Izolacja, oddzielanie... Ludzie zapominaja, ze pies z psem zawsze sie dogada. Nasza wina jest w zlej interpretacji sygnalow, a przede wszystkim INGERENCJI w rozmowe. Sabo znajdzie dom :cool2: To super psiak. Ma allegro? Jak nie to wystawię, może magia Fredziaka jeszcze działa? ;) Quote
katya Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Ulaa, Sabo ma allegro, chyba MichalMi zrobił. http://www.pupile.com/ogloszenia/ogloszenie.asp?numer=15838 Quote
katya Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 A takie znalazłam ogłoszenie na pupilach: Witam, Z checia KUPIE szczeniaka rasy dalmatynczyk na terenie Warszawy lub w jej okolicach. Zapewnie pieskowi kochajaca rodzine i cieplutki dom. Prosze o kontakt:claudiaa23@vp.pl cena: do 350zł. Z góry dziękuję i Pozdrawiam. Cena : 350,00zł Kontakt do sprzedającego : Klaudia Szczepaniak woj. mazowieckie, Warszwa tel.: claudiaa23@vp.pl Edit: nawet nie zauważyłam, że chodzi o szczeniaka, ale ja wiem, może warto spróbować... Quote
bunia Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 Sabo od rana szuka domku. Katya zaraz napiszę do tej pani:lol: Quote
bea_m Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Widzę ze zdjęć że z resocjalizacją nie jest tak źle. Dogadują się chyba :) Będzie dobrze. Quote
bunia Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 Nie wytrzymałam.... Komu dywanik z dalmatyńczyka?????????? ;) Quote
Diana S Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 bunia napisał(a):Sabo od rana szuka domku. Katya zaraz napiszę do tej pani:lol: Buniu i co??? co... jakies wiesci???? Quote
rita60 Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Sabo kropkowany przystojniak czeka na domek. On jest piekny:lol: Quote
bea_m Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Ulaa napisał(a):Ojejku czy on tak sobie śpi? :loveu: Buni chyba się antena satelitarna w domciu popsuła i kropka do tych celów teraz wykorzystuje :razz: Quote
Diana S Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Sabo tak spokojnie sobie spi pomimo założonego kolnieza....slodziutki Sabcio... Quote
Recommended Posts