Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sabo ma 5 latek.
Jest już wykastrowany.
Od dzisiaj ostro wzięliśmy się za socjalizację Sabo z innymi psami.
Początki są trudne.
Sabo prawdopodobnie całe życie chodził na spacery na smyczy i zupełnie nie rozumie,że można nie warczeć na psa tylko sie pobawić:crazyeye:
Sytuacja mocno napięta Sabo-Karol

Pobawisz się ze mną?
Karol-Limba- Sabo

Karol-Sabo w kagańcach:oops:

Karol-Sabo
O rany on też bez jajek:-o

Dziwny ten Kajtuś ni pies ni suczka?

Pobawić się???

Sabo bardzo pilnie potrzebuje domu,nawet tymczasowego.
P.S.
Dziewczyny ja do tej osoby dzwoniłam w poniedziałek i dowiedziałam się ,że domek już nieaktualny zamykamy temat.
Co do Sabo to dobrze,że mam urlop i wyrozumiałych pacjentów:shake:
Sabo pilnie poszukuje domu.

• Replies 318
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Buniu swietnie ze probujesz go socjalizowac z innymi psami...biedak nigdy nie zaznal co to zabawa
Na fotkach widac ta nieufnosc Karola i Sabo wzgledem siebie ( dobrze ze mieli kagance)..
oglaszam go gdzie sie da...podaje Twoje namiary..

Posted

Diana S napisał(a):
Co tu ma do tego Bunia? ta dziewczyna ma juz psa i wie co to miec psa ze schronu bo ona niejednego juz miala na wychowaniu..
bea nie oceniaj ludzi jak nie wiesz jakimi ktos kieruje sie pobudkami...
psiaka maja w domu z czego sa ogromnie zadowoleni i psiak tez..
co z tego ze dziewczyna nie potrafila sie tak do konca okreslic co do psa czy to zbrodnia? to powod do takiej krytyki?
Nie wspominaj o Buni bo dziewczyna Dalmata nie ma, ma psa i nie jest zaintersesowana adopcja drugiego psa..( jak prosto jest oceniac innych, warto czasem spojrzec na siebie)..
Dziewczyna pare postow napisala, nie wypowiada sie juz a Wy dalej sie jedna przez druga nakrecacie..
faktycznie jest to watek dalmata wiec skupmy sie na nim a nie na os. ktore to nie dotyczy..

Co u Sabo? Buniu?

Diana, ale o co chodzi właściwie? :crazyeye:
Czytam posta n-ty raz i załapać nie mogę :)
To wątek Sabo, który jest u buni. bunia ma do tego tyle (i aż tyle), że teraz opiekuje się psem mimo całej sfory innych kropek i to ona jako jedyna najlepiej jest w stanie pokierować adopcją.

no i ten dom - bardzo potrzebny!
kto może zaoferować nawet płatny tymczas?

Posted

Diana S napisał(a):
Co tu ma do tego Bunia? ta dziewczyna ma juz psa i wie co to miec psa ze schronu bo ona niejednego juz miala na wychowaniu..
bea nie oceniaj ludzi jak nie wiesz jakimi ktos kieruje sie pobudkami...
psiaka maja w domu z czego sa ogromnie zadowoleni i psiak tez..
co z tego ze dziewczyna nie potrafila sie tak do konca okreslic co do psa czy to zbrodnia? to powod do takiej krytyki?
Nie wspominaj o Buni bo dziewczyna Dalmata nie ma, ma psa i nie jest zaintersesowana adopcja drugiego psa..( jak prosto jest oceniac innych, warto czasem spojrzec na siebie)..
Dziewczyna pare postow napisala, nie wypowiada sie juz a Wy dalej sie jedna przez druga nakrecacie..
faktycznie jest to watek dalmata wiec skupmy sie na nim a nie na os. ktore to nie dotyczy..

Co u Sabo? Buniu?

Powiem tak. Duskusja na temat przez Ciebie podjęty nie ma żadnego celu. To Bunia podejmie decyzje co do adopcji. Nie mam więcej prawa roztrząsać tego tematu ( i mi się po prostu nie chce). A na koniec powiem. Pozdrawiam.

Posted

Bea ,...tu chodzi o dziewczyne o ktorej byla mowa w tym watku (str.2) wiadomo ze Bunia decyduje o psie (dziewczyna nie jest zaiteresowana dalmatem) wiec zadaję sobie raz po raz co miałas do iwop..fakt jej teraz Sabo nie dotyczy...ale nie omieszkaliscie ja paroma postami niezle skrytykowac i tylko o to mi chodzi...(to wszystko co chcialam powiedziec)

Buniu przepraszam ze w tym watku tu pisze...

Posted

Buniu, mini-fotoreprtaz jest cudowny!! To wspaniale, ze dajesz psiakowi tyle zaufania, by puszczac go z innymi. To nie zawsze sie zdarza na tymczasach :shake: Nawet w stalych domach... Izolacja, oddzielanie... Ludzie zapominaja, ze pies z psem zawsze sie dogada. Nasza wina jest w zlej interpretacji sygnalow, a przede wszystkim INGERENCJI w rozmowe.

Sabo znajdzie dom :cool2:
To super psiak.

Ma allegro? Jak nie to wystawię, może magia Fredziaka jeszcze działa? ;)

Posted

A takie znalazłam ogłoszenie na pupilach:

Witam, Z checia KUPIE szczeniaka rasy dalmatynczyk na terenie Warszawy lub w jej okolicach. Zapewnie pieskowi kochajaca rodzine i cieplutki dom. Prosze o kontakt:claudiaa23@vp.pl cena: do 350zł.
Z góry dziękuję i Pozdrawiam.

Cena : 350,00zł

Kontakt do sprzedającego : Klaudia Szczepaniak
woj. mazowieckie, Warszwa
tel.:
claudiaa23@vp.pl

Edit: nawet nie zauważyłam, że chodzi o szczeniaka, ale ja wiem, może warto spróbować...

Posted

Ulaa napisał(a):
Ojejku czy on tak sobie śpi? :loveu:

Buni chyba się antena satelitarna w domciu popsuła i kropka do tych celów teraz wykorzystuje :razz: