blaira Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Trzymamy kciuki. Bawcie się dobrze :) Pogoda jedynie sprzyja na zbieranie grzybów. Wrociłam z 5 minutowego spacerku w sadzie z 4 prawdziwkami.;) Wam jednak życzę ładnej pogody ;) pozdrawiamy Quote
strumyk Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Juz po :mad: Wrzucam to co pamietam pies, szczeniąt Jakard Wejherstaff VOO DOO - wo, NSzwR (zakladam) pies, otwarta 1. LARES z Hambalek Busin - dosk, cwc 2. ANTONIO SENATOR z Błękitnego Rodu - dosk (w koncu bidula mial szanse pokazac sie na miedzynarodowce i zrobic repa :eviltong:) 3. DIABLO Alikana MAGNETIC BOY Buldożer - nb pies, championów 1. MISTER MAN MERY Mariatos - CACIB, NDPwR, BOB - ajj, jak zaskoczyl :cool1: 2. TORPEDUS SANDARRI Staff-Ka FCI - resCACIB 3. GOLD CHARGER Buldożer (FCI) suka, młodzież 1. VIKORIA Port Erin - NJwR, dosk - :klacz::klacz: 2. Solar Wings ARABESQUE MIDNIGHT DANCER - bdb 3. TINY TRINKET Diabelski Uśmiech - bdb (gratulacje dla wlascicieli - suka schudla, nie tylko pokazana, ale fajnie pokazana, no calkiem inny pies) 4. ZHOSHUA Buldożer - bdb VICTRESS FOR EVER Buldożer - nb suka, pośrednia 1. QANTANAMERRA KACCIORRA Staff-Ka FCI CANNTINI Dynastia Bulli - nb suka, otwarta 1. QEENTESENCYA NEFRETETTE Staff-Ka FCI - NDSwR, CACIB 2. Jakard Wejherstaff XENA (pieknie suka schudla od Olsztyna :)) BONA HEN SORTIS - nb MAGIC LADY Buldożer - nb suka, championów 1. HEROINE GIRL TWM Pullera - resCACIB 2. BELLA BLACK Sortis Porazka wystawowa w skrocie: Na otwarta psow weszla "komisja" i zaczal sedziowac Waszkowski (podpisal sie i podpieczetowal karte Antka). Ustawli psy, po czym weszla klasa champ. I tu byla jazda! Waszkowski postawil Justyne z Torpedusem na 1 lokacie, po czym szybko wkroczyl Kazmierski, chwycil Waszkowskiego za rekaw mowiac "to nie ten, nie ten", przestawil Justyne na 2 lokate, a na pierwszej postawil Mariatosa. Brawoooo!!!! Ja nie mialam zamiaru placic za te farse. I niech nikt mi nie wmawia, ze tego nie widzialam i nie slyszalam, bo bedzie musial wmawiac wielu wiecej osobom. Jak juz sie ukladaja, to mogli to chociaz zalatwic cicho pod namiocikiem, a nie wsrod wystawiajacych. Dalej reszte posedziowal Kazmierski. A duchota nieziemska. Quote
porterin Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Mnie chyba Pan Bóg wypłaca jakąś rekompensatę zaległą w ostatnim czasie:multi: :multi: :multi: Cieszę sie jak dziecko :multi: :multi: :multi: Gratulacje dla Vikorii Port Erin za ukończenie Młodziezowego Championatu Polski - i oczywiście dla jej wspaniałej Pani:cunao: Gratulacje dla wszystkich Zwycięzców:laola: Quote
blaira Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Strumyk, postaralas sie :cool3: Dziekujemy za wiesci...teraz czekamy na fotorelacje...ponoc pogoda znosna ;) pozdrawiamy i gratulujemy wszystkim. Gratulacje rowniez naleza sie dla Vikorii...gratuluje ukonczenia Ml.Ch.Pl, oczywiscie zycze dalszych rownie dobrych wynikow ;) Quote
strumyk Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 blaira napisał(a):teraz czekamy na fotorelacje... zmniejszam :) ponoc pogoda znosna ;) pogoda ciezka, choc lepsza niz wczoraj - niby chmurki, ale strasznie duszno Quote
Carbonara Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 porterin napisał(a): Gratulacje dla Vikorii Port Erin za ukończenie Młodziezowego Championatu Polski - i oczywiście dla jej wspaniałej Pani:cunao: Gratulacje dla wszystkich Zwycięzców:laola: Podpisuje sie pod tym rękami i nogami!!!!!:evil_lol: :multi: i równiez czekam na fotki :) Quote
Lambi Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Dziękuję wszystkim za gratulacje:lol: :lol: cieszę się jak gwizdek z Młodzieżowego Championatu !!!:multi: :multi: :multi: Oczywiście gratulacje dla wszystkich startujących :lol: :lol: Biorę się za fotki:p Quote
wejherstaff Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 My już tez z powrotem :p, na ringu sporo się działo jak napisała Strumyk i duszno było nie tylko z powodu pogody :diabloti: Wielkie gratulacje za ukończenie młodzieżowego championa dla VIKORII. Reszta wyników :p pies, szczeniąt Jakard Wejherstaff VOO DOO - wo, NSzwR NSzwR i finałowa piątka na bisach :multi: pies młodzież BONUS Black Angels bdb suka szcznięta DANCING QUEEN Skordarura obiecująca suka, pośrednia 1. QANTANAMERRA KACCIORRA Staff-Ka FCI dosk. CWC suka, otwarta 1. QEENTESENCYA NEFRETETTE Staff-Ka FCI - NDSwR, CACIB 2. Jakard Wejherstaff XENA dosk. suka, championów 1. HEROINE GIRL TWM Pullera - resCACIB 2. BELLA BLACK Sortis dosk. Quote
staff-ka Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Na otwarta psow weszla "komisja" i zaczal sedziowac Waszkowski (podpisal sie i podpieczetowal karte Antka). Ustawli psy, po czym weszla klasa champ. I tu byla jazda! Waszkowski postawil Justyne z Torpedusem na 1 lokacie, po czym szybko wkroczyl Kazmierski, chwycil Waszkowskiego za rekaw mowiac "to nie ten, nie ten", przestawil Justyne na 2 lokate, a na pierwszej postawil Mariatosa. Brawoooo!!!! Ja nie mialam zamiaru placic za te farse. I niech nikt mi nie wmawia, ze tego nie widzialam i nie slyszalam, bo bedzie musial wmawiac wielu wiecej osobom - hihihi niom ja tez o tym słyszałam .. przez telefon.. :cool3: Wiesz Strumyk ( przede wszystkim dzięki za pełne wyniczki ;)) może niekoniecznie sie "cos ułozyło" .. Mister u Pana K.wygrywa często .. może akurat sędzia sobie bardzo ceni w/w psa .. ( przeciez ów pies nie wygrał po raz pierwszy ma na swoim koncie wiele innych wygranych ) Troszkę niezręczne było to z tym "mieszaniem" na ringu ..bo faktycznie widziało to duzo osób ( z tego co mi Justyna wspomniała) .. jak juz sędzia dał WOLNĄ RĘKĘ ..komuś innemu..tak tez powinien to był zostawić ,aby nie było "wpadki" :shake: .I zupełnie nie rozchodzi sie o to ,ze Fafik nie stanął de fakto na wskazanej 1 lokacie (nie pierwszy i nie ostatni raz) ..a ,o jakiś tam honor sędziego.. ( honor w stosunku do wszystkich wystawców..nie tylko jednego hihi ) ale ... tam - ode mnie GRATULACJE !!! Ja się cieszę,ze tak wyszło..bo znowu komus wpadłoby do głowy,ze ja cos ustawiałam hihihihi.. będąc 700 km.od Sopotu hihi ... Brawa dla Zołziszona (QEENTESENCJI NEFRETETTE Staff-Ka FCI) i Justuss ..mam nadzieję,ze zasłużenie ..została NDSwR .. ??!! GRATULKI dla VIKORII Port Erin .. bardzo ładna suczka i zawsze zastanawiałam sie dlaczego nieraz jej tak niezadowalajaco szło.. :roll: Brawa należą sie też Bójce ( QANTANAMERRA KACCIORRA Staff-Ka FCI) .. za 10-te CWC w tym sezonie :crazyeye: .. ,a Kasi za wytrwałość w ringu i pracę jaka wkłada w przygotowanie swoich podopiecznych :p Pozdrowienia z Małopolski dla Wszystkich którzy byli nad morzem ..jak i są nadal .. :eviltong: Ps.Family Buldożer .. słyszałam o Waszym niefarcie..bardzo mi przykro :-( Quote
blaira Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 staff-ka napisał(a):Ps.Family Buldożer .. słyszałam o Waszym niefarcie..bardzo mi przykro :-( Mam nadzieje, że nic powaznego sie nie stalo!!! :roll: pozdr. Quote
porterin Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 To ja zrobię tak samo i skopjuję posta z zielonego :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: GRATULKI dla VIKORII Port Erin .. bardzo ładna suczka i zawsze zastanawiałam sie dlaczego nieraz jej tak niezadowalajaco szło.. :roll: Bo ona miała zostać pierwszym w Polsce Bardzo Dobrym Interchampionem , ale jej nie wyszło i została Młodziezowym Championem Polski - Gratulacje (jeszcze raz) Aj czasami mam wrażenie, że sedziowie myślą, że wystawcy to banda idiotów :roll: Quote
porterin Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Kurcze, a co się stało? :roll: No to juz wiem, co się stało, spokojnie, to tylko złośliwość rzeczy martwych, czyli awaria pojazdu Quote
wejherstaff Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Jakard Wejherstaff VOO DOO :p *** *** *** *** *** Quote
wejherstaff Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 BONU Black Angels *** *** Psy otwarta *** ANTONIO SENATOR z Błękitnego Rodu *** *** Quote
wejherstaff Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 LARES z Hambalek Busin *** *** *** *** DIABLO Alikana *** Quote
wejherstaff Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Psy z otwartej na lokatach :p *** *** *** *** c.d.n... Quote
wejherstaff Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Czas na klasę championów :p GOLD CHARGER Buldożer *** *** *** MISTER MAN MERY Mariatos *** *** *** Quote
wejherstaff Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 TORPEDUS SANDARRI Staff-Ka FCI *** *** *** *** *** *** *** *** *** Quote
wejherstaff Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Championy na lokatach :p *** SCY SCRAPER Adba - weteran :p *** *** o NPwR *** o Res.CACIB *** na lokatach *** szuczki za chwilkę ;) Quote
Coyote Ugly FCI Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 a ma ktoś foty amstaffów??? jesli tak to prosze..... Quote
wejherstaff Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 My niestety nie mamy, amstaffy oceniane były na innym ringu. Quote
wejherstaff Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 suki szczeniaki DANGING QUEEN Skordatura *** *** *** młodzież Solar Wings ARABESUE MIDNIGHT DANCER *** *** *** *** *** Quote
wejherstaff Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 TINY TRINKET Diabelski Uśmiech *** *** VIKORIA Port Erin *** *** *** ZHOSHUA Buldożer *** Quote
strumyk Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Wow, Kasia poszla po calosci. A ja dorzuce podobnie. Nie moge sie doczekac konca, zeby sie nie wcinac, to jednak wrzucam nasze; ale zaczynam od luznych. Takie oto ferrari kosilo trawe tuz przed rozpoczeciem oceniania :) Buba chciala wykosic konkurencje, ale nie trafila w rase - krotko mowiac skosila widza biegnac za frisbee :D Tiny Trinketowie Scy Scraper Adba maszeruje pod ring rozmazane, ale musialam wkleic czyli "moje kochanie 2" :D Quote
Recommended Posts