Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Trzymamy kciuki.
Bawcie się dobrze :)

Pogoda jedynie sprzyja na zbieranie grzybów. Wrociłam z 5 minutowego spacerku w sadzie z 4 prawdziwkami.;) Wam jednak życzę ładnej pogody ;)

pozdrawiamy

• Replies 161
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Juz po :mad: Wrzucam to co pamietam

pies, szczeniąt
Jakard Wejherstaff VOO DOO - wo, NSzwR (zakladam)
pies, otwarta
1. LARES z Hambalek Busin - dosk, cwc
2. ANTONIO SENATOR z Błękitnego Rodu - dosk (w koncu bidula mial szanse pokazac sie na miedzynarodowce i zrobic repa :eviltong:)
3. DIABLO Alikana
MAGNETIC BOY Buldożer - nb
pies, championów
1. MISTER MAN MERY Mariatos - CACIB, NDPwR, BOB - ajj, jak zaskoczyl :cool1:
2. TORPEDUS SANDARRI Staff-Ka FCI - resCACIB
3. GOLD CHARGER Buldożer (FCI)

suka, młodzież
1. VIKORIA Port Erin - NJwR, dosk - :klacz::klacz:
2. Solar Wings ARABESQUE MIDNIGHT DANCER - bdb
3. TINY TRINKET Diabelski Uśmiech - bdb (gratulacje dla wlascicieli - suka schudla, nie tylko pokazana, ale fajnie pokazana, no calkiem inny pies)
4. ZHOSHUA Buldożer - bdb
VICTRESS FOR EVER Buldożer - nb
suka, pośrednia
1. QANTANAMERRA KACCIORRA Staff-Ka FCI
CANNTINI Dynastia Bulli - nb
suka, otwarta
1. QEENTESENCYA NEFRETETTE Staff-Ka FCI - NDSwR, CACIB
2. Jakard Wejherstaff XENA (pieknie suka schudla od Olsztyna :))
BONA HEN SORTIS - nb
MAGIC LADY Buldożer - nb
suka, championów
1. HEROINE GIRL TWM Pullera - resCACIB
2. BELLA BLACK Sortis

Porazka wystawowa w skrocie:
Na otwarta psow weszla "komisja" i zaczal sedziowac Waszkowski (podpisal sie i podpieczetowal karte Antka). Ustawli psy, po czym weszla klasa champ. I tu byla jazda!
Waszkowski postawil Justyne z Torpedusem na 1 lokacie, po czym szybko wkroczyl Kazmierski, chwycil Waszkowskiego za rekaw mowiac "to nie ten, nie ten", przestawil Justyne na 2 lokate, a na pierwszej postawil Mariatosa. Brawoooo!!!! Ja nie mialam zamiaru placic za te farse.
I niech nikt mi nie wmawia, ze tego nie widzialam i nie slyszalam, bo bedzie musial wmawiac wielu wiecej osobom. Jak juz sie ukladaja, to mogli to chociaz zalatwic cicho pod namiocikiem, a nie wsrod wystawiajacych.
Dalej reszte posedziowal Kazmierski. A duchota nieziemska.

Posted

Mnie chyba Pan Bóg wypłaca jakąś rekompensatę zaległą w ostatnim czasie:multi: :multi: :multi:

Cieszę sie jak dziecko :multi: :multi: :multi:

Gratulacje dla Vikorii Port Erin za ukończenie Młodziezowego Championatu
Polski - i oczywiście dla jej wspaniałej Pani:cunao:

Gratulacje dla wszystkich Zwycięzców:laola:

Posted

Strumyk, postaralas sie :cool3: Dziekujemy za wiesci...teraz czekamy na fotorelacje...ponoc pogoda znosna ;)
pozdrawiamy i gratulujemy wszystkim.

Gratulacje rowniez naleza sie dla Vikorii...gratuluje ukonczenia Ml.Ch.Pl, oczywiscie zycze dalszych rownie dobrych wynikow ;)

Posted

porterin napisał(a):

Gratulacje dla Vikorii Port Erin za ukończenie Młodziezowego Championatu
Polski - i oczywiście dla jej wspaniałej Pani:cunao:

Gratulacje dla wszystkich Zwycięzców:laola:

Podpisuje sie pod tym rękami i nogami!!!!!:evil_lol: :multi: i równiez czekam na fotki :)

Posted

Dziękuję wszystkim za gratulacje:lol: :lol: cieszę się jak gwizdek z Młodzieżowego Championatu !!!:multi: :multi: :multi:

Oczywiście gratulacje dla wszystkich startujących :lol: :lol:
Biorę się za fotki:p

Posted

My już tez z powrotem :p, na ringu sporo się działo jak napisała Strumyk i duszno było nie tylko z powodu pogody :diabloti:
Wielkie gratulacje za ukończenie młodzieżowego championa dla VIKORII.

Reszta wyników :p
pies, szczeniąt
Jakard Wejherstaff VOO DOO - wo, NSzwR
NSzwR i finałowa piątka na bisach :multi:

pies młodzież
BONUS Black Angels bdb

suka szcznięta
DANCING QUEEN Skordarura obiecująca
suka, pośrednia
1. QANTANAMERRA KACCIORRA Staff-Ka FCI dosk. CWC

suka, otwarta
1. QEENTESENCYA NEFRETETTE Staff-Ka FCI - NDSwR, CACIB
2. Jakard Wejherstaff XENA dosk.

suka, championów
1. HEROINE GIRL TWM Pullera - resCACIB
2. BELLA BLACK Sortis dosk.

Posted

Na otwarta psow weszla "komisja" i zaczal sedziowac Waszkowski (podpisal sie i podpieczetowal karte Antka). Ustawli psy, po czym weszla klasa champ. I tu byla jazda!
Waszkowski postawil Justyne z Torpedusem na 1 lokacie, po czym szybko wkroczyl Kazmierski, chwycil Waszkowskiego za rekaw mowiac "to nie ten, nie ten", przestawil Justyne na 2 lokate, a na pierwszej postawil Mariatosa. Brawoooo!!!! Ja nie mialam zamiaru placic za te farse.
I niech nikt mi nie wmawia, ze tego nie widzialam i nie slyszalam, bo bedzie musial wmawiac wielu wiecej osobom
- hihihi niom ja tez o tym słyszałam .. przez telefon.. :cool3:

Wiesz Strumyk ( przede wszystkim dzięki za pełne wyniczki ;)) może niekoniecznie sie "cos ułozyło" .. Mister u Pana K.wygrywa często .. może akurat sędzia sobie bardzo ceni w/w psa .. ( przeciez ów pies nie wygrał po raz pierwszy ma na swoim koncie wiele innych wygranych )
Troszkę niezręczne było to z tym "mieszaniem" na ringu ..bo faktycznie widziało to duzo osób ( z tego co mi Justyna wspomniała) .. jak juz sędzia dał WOLNĄ RĘKĘ ..komuś innemu..tak tez powinien to był zostawić ,aby nie było "wpadki" :shake: .I zupełnie nie rozchodzi sie o to ,ze Fafik nie stanął de fakto na wskazanej 1 lokacie (nie pierwszy i nie ostatni raz) ..a ,o jakiś tam honor sędziego.. ( honor w stosunku do wszystkich wystawców..nie tylko jednego hihi ) ale ... tam - ode mnie GRATULACJE !!!
Ja się cieszę,ze tak wyszło..bo znowu komus wpadłoby do głowy,ze ja cos ustawiałam hihihihi.. będąc 700 km.od Sopotu hihi ...
Brawa dla Zołziszona (QEENTESENCJI NEFRETETTE Staff-Ka FCI) i Justuss ..mam nadzieję,ze zasłużenie ..została NDSwR .. ??!!

GRATULKI dla VIKORII Port Erin .. bardzo ładna suczka i zawsze zastanawiałam sie dlaczego nieraz jej tak niezadowalajaco szło.. :roll:

Brawa należą sie też Bójce ( QANTANAMERRA KACCIORRA Staff-Ka FCI) .. za 10-te CWC w tym sezonie :crazyeye: .. ,a Kasi za wytrwałość w ringu i pracę jaka wkłada w przygotowanie swoich podopiecznych :p

Pozdrowienia z Małopolski dla Wszystkich którzy byli nad morzem ..jak i są nadal .. :eviltong:

Ps.Family Buldożer .. słyszałam o Waszym niefarcie..bardzo mi przykro :-(

Posted

staff-ka napisał(a):
Ps.Family Buldożer .. słyszałam o Waszym niefarcie..bardzo mi przykro :-(

Mam nadzieje, że nic powaznego sie nie stalo!!! :roll:

pozdr.

Posted

To ja zrobię tak samo i skopjuję posta z zielonego :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

GRATULKI dla VIKORII Port Erin .. bardzo ładna suczka i zawsze zastanawiałam sie dlaczego nieraz jej tak niezadowalajaco szło.. :roll:

Bo ona miała zostać pierwszym w Polsce Bardzo Dobrym Interchampionem , ale jej nie wyszło i została Młodziezowym Championem Polski - Gratulacje (jeszcze raz)

Aj czasami mam wrażenie, że sedziowie myślą, że wystawcy to banda idiotów :roll:

Posted

Wow, Kasia poszla po calosci. A ja dorzuce podobnie. Nie moge sie doczekac konca, zeby sie nie wcinac, to jednak wrzucam nasze; ale zaczynam od luznych.

Takie oto ferrari kosilo trawe tuz przed rozpoczeciem oceniania :)

Buba chciala wykosic konkurencje, ale nie trafila w rase - krotko mowiac skosila widza biegnac za frisbee :D

Tiny Trinketowie

Scy Scraper Adba maszeruje pod ring

rozmazane, ale musialam wkleic czyli "moje kochanie 2" :D