bongobongo Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 hun napisał(a):Och już nie mogę się doczekać,ślinka mi leci. Ja KOCHAĆ JEŚĆ:eating: :eating: - MNIAM ,MNIAM. A tu tyle wyśmienitych dań i pieguski na deser proponują-mniam,mniam. Chyba dacie spróbować ;) Family Buldożer Spróbować damy, ale jak to.....z pustymi rękoma się wybieracie :mad: Musicie się "dorzucić" do wyżerki : ryb mamy pod dostakiem ;) i żeberka i kiełbaski na grillu ;) coś na słodko ;) brakuje przystawek :evil_lol: Quote
porterin Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 hun napisał(a):Och już nie mogę się doczekać,ślinka mi leci. Ja KOCHAĆ JEŚĆ:eating: :eating: - MNIAM ,MNIAM. A tu tyle wyśmienitych dań i pieguski na deser proponują-mniam,mniam. Chyba dacie spróbować ;) Family Buldożer Ja to dopiero kocham jeść :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: U mnie się znalazł jeszcze napój guciowany, tfu chciałam powiedzieć gazowany o barwie odrdzewiacza, może robić za kompot z suszonych owoców. Okazało się dzisiaj, że mam 4 tygodnie czasu na pogaduszki, więc kto wie, może się skuszę na tę wystawę, bo ostatnio i tak często tam bywam :evil_lol: no i oczywiście, znowu nie śpię :lol: Quote
wera99 Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 porterin napisał(a):no i oczywiście, znowu nie śpię :lol: ;) ;) "nie jestes sama.....nie jestes sama" - S.Krajewski bodajze ;) ;) Quote
bongobongo Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 wera99 napisał(a):;) ;) "nie jestes sama.....nie jestes sama" - S.Krajewski bodajze ;) ;) A wczoraj w nocy, czy raczej dzisiaj nad ranem myślałam, że to tylko ja nie mogę spać :eviltong: Quote
Canaveral-staff Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Ze słodkości to dobrze by było aby Malinka na deser sie pojawiła ale chyba będzie juz brzuszek wiec nie bedę małych kijanek stresować ;) ;) Quote
hun Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 Do wyżerki mogę się dorzucić,-i owszem.:evil_lol: Prponuję w karcie dań dopisać Murene-w sosie własnym,-jako przystawkę proponuję rudego Robala/można posiekać będzie wjęcej/:eviltong: Na przekąskę skwierczącego Dudka-ala przepiórka. ŻYCZĘ SMACZNEGO:eating: :facelick: :eating: Family Buldożer:sabber: :sabber: Quote
hun Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 Ajako danie główne zaserwuje kaszuba na gorąco z wody :diabloti: :diabloti: :angryy: :angryy: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
porterin Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 No własnie, tego Kaszuba w końcu wypadałoby zjeść, co on sobie myśli :lol: :lol: :lol: Ciekawe, kogo nasze dzieci zjedzą w Chojnicach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Canaveral-staff Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 A w Chojnicach KROPKA pożarła MALINKĘ -na słodko :evil_lol: :diabloti: Quote
Sebastian Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 porterin;6437008]No własnie, tego Kaszuba w końcu wypadałoby zjeść, co on sobie myśli :lol: :lol: :lol: :diabloti: Quote
Sebastian Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 hun napisał(a):Ajako danie główne zaserwuje kaszuba na gorąco z wody :diabloti: :diabloti: :angryy: :angryy: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: EEE co wy??? trzy łyżki wywaru z kaszuba i zgon na miejscu, dwie łyżki naćpany przez tydzień, jedna to zatrucie murowane, no ale przecież nie chcecie nikogo otruć???:razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
forgeta Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Giovani napisał(a):EEE co wy??? trzy łyżki wywaru z kaszuba i zgon na miejscu, dwie łyżki naćpany przez tydzień, jedna to zatrucie murowane, no ale przecież nie chcecie nikogo otruć???:razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dwie, ja proszę dwie ten stan bardziej mi odpowiada. Dwie przed wystawą żeby to jakoś przeżyć i dwie na lepszy bądz gorszy nastrój. To będzie razem 4. Giovani co jest po czterech łyżkach? czy po czterech będę jak nowo narodzona? Quote
porterin Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Czyli wynika z tego, że procenty mamy załatwione. A kto tam sędziuje tak w ogole, żeby Was z ringu nie wyrzucił :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
forgeta Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 porterin napisał(a):Czyli wynika z tego, że procenty mamy załatwione. A kto tam sędziuje tak w ogole, żeby Was z ringu nie wyrzucił :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pan Kazimierski Quote
blaira Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Aaa moze tak....na rozluznienie moze "Zubroweczke" (Bison Vodka Penn-Staff)??? :drinking::drinking::drinking:Tylko zeby potem wszyscy rowno biegali po ringu w koleczko a nie jakis slalomik:evil_lol: Quote
porterin Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Jeszcze muzyka by się przydała, ale staffiki to rasa niezwykle muzykalna, więc sobie poradzimy :lol: Quote
wejherstaff Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Jeszcze tylko młodej pary brakuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i weselicho jakta lala ;) szykuje się w Sopocie :evil_lol::evil_lol::lol::lol: Quote
Justuss Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Jeszcze tylko młodej pary brakuje hehehe a może byc taka ;) :eviltong: :eviltong: co prawda już prawie z dwumiesięcznym stażem, ale cały czas jeszcze młoda...hehehe....sukienka wisi w szafie więc żaden problem, z miłą chęcią wskoczę w nią jeszcze raz i weselicho może się odbyc hehehehehe :evil_lol: a żeby tak nie przyjeżdzac z pustą ręką to parówki krakowskie też będą....:lol: :lol: :lol: :lol: P.S. Mam jeszcze jedną troszkę "starszą" parę młodą jakby czasem było mało....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pozdrawiam :p Quote
porterin Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 uff co za ulga, bo już się martwłam kogo by tu wyswatać :lol: ja mogę być księdzem proboszczem :eviltong: Quote
wejherstaff Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 No to chyba mamy komplet :evil_lol: - młodych i zakąski no i ksiądz też przybędzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: (mam nadzieję że proboszcz zamowi piękną pogodę przynajmniej w tym uroczystym dniu, bo z tą ostatnio nad morzem kiepsko). Ps.Justuss piękna z was młoda para, nie ujmując tej starszej ktora też ślicznie się prezentuje :loveu: Quote
porterin Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 hmmm, tu by się raczej zaklinacz pogody przydał :lol: Quote
strumyk Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Juz jest stawka :) pies, szczeniąt 1. Jakard Wejherstaff VOO DOO pies, młodzież 1. BONUS Black Angels pies, otwarta 1. ANTONIO SENATOR z Błękitnego Rodu 2. DIABLO Alikana 3. LARES z Hambalek Busin 4. MAGNETIC BOY Buldożer pies, championów 1. GOLD CHARGER Buldożer (FCI) 2. MISTER MAN MERY Mariatos 3. TORPEDUS SANDARRI Staff-Ka FCI pies, weteranów 1. SCY SCRAPER Adba suka, szczeniąt 1. DANCING QUEEN Skordatura suka, młodzież 1. Solar Wings ARABESQUE MIDNIGHT DANCER 2. TINY TRINKET Diabelski Uśmiech 3. VICTRESS FOR EVER Buldożer 4. VIKORIA Port Erin 5. ZHOSHUA Buldożer suka, pośrednia 1. CANNTINI Dynastia Bulli 2. QANTANAMERRA KACCIORRA Staff-Ka FCI suka, otwarta 1. BONA HEN SORTIS 2. Jakard Wejherstaff XENA 3. MAGIC LADY Buldożer 4. QEENTESENCYA NEFRETETTE Staff-Ka FCI suka, championów 1. BELLA BLACK Sortis 2. HEROINE GIRL TWM Pullera Quote
hun Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 No to jutro startujemy:roll: -oby była w miare pogoda:lol: - co by nie padało i słoneczko zabardzo nie prażyło. Family Buldożer Quote
Lambi Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Oj miejmy nadzieję , że do jutra pogoda się poprawi:mad: :mad: bo właśnie zaczęło padać. Ale niech się wypada a jutro będzie super pogoda;) ;) Quote
Recommended Posts