strumyk Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 ... hmm, nie wiem co one mu tam robia :) taaaa, mowia, ze nad morzem wieje, czyli zwiewne wlascicielki :) a jak sie nie udalo zauroczyc ruchem, to probowaly tak ;-) Quote
strumyk Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 No i oczywiscie konkurs na jezyki :) Antek sie biedak nie zalapal, poszedl za to w konkursie na "w krzywym zwierciadle" czyli jak mu chcieli z ladnej glowki zrobi jajo :) Quote
wejherstaff Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Dorzucam jeszcze dwajęzyczki do jęzorków Strumyka ;) mniejszy i większy :eviltong: Suczki będą jutro :p bo dziś nie mam już siły, chyba ten nadmorski wiaterek tak mnie osłabił :eviltong: wtajemniczeni wiedzą o co chodzi ;) Quote
strumyk Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 No to teraz my lecim - psy w ringu - zdjecia sa wzglednie chronologicznie psy szczeniat Jakard Wejherstaff VOO DOO psy mlodziez BONUS Black Angels I przyszla "komisja" Quote
strumyk Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 psy otwarta cd ANTONIO SENATOR z Blekitnego Rodu DIABLO Alikana LARES z Hambalek Busin i na lokatach Quote
strumyk Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 komisja cd psy champ - razem przed ocena GOLD CHARGER Buldozer MISTER MAN MERY Mariatos Quote
strumyk Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 champ cd TORPEDUS SANDARRI Staff-ka i akcja ... + psy na lokatach najpierw powinno byc zdjecie Torpedus na I lokacie (niestety nie mamy) a nast hola hola, czekaj to nie tak mialo byc (Charger z Pancia tez patrza zdziwieni ;-)) wiec Torpedus sie przesunal i bylo ok i juz na wlasciwych lokatach Quote
strumyk Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 nie mamy weterana :shock: wiec suki szczeniat DANCING QUEEN Skordatura suki mlodziez razem Quote
strumyk Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 suki mlodziez cd Solar Wings ARABESQUE MIDNIGHT DANCER TINY TRINKET Diabelski Usmiech VIKORIA Port Erin ZHOSHUA Buldozer i na lokatach Quote
strumyk Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 suki posrednia QUANTANAMERRA KACCIORA Staff-ka suki otwarta razem Jakard Wejherstaff XENA QEENTESENCYA NEFRETETTE Staff-Ka FCI i na lokatach Quote
strumyk Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 suki champ BELLA BLACK Sortis HEROINE GIRL TWM Pullera na lokatach CACIB suki wybor BOB BOB Quote
porterin Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Ah, wpaść w oko aparatu strumyka, to tak jakby rentgena sobie zrobić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Fotorelacje - rewelacje, najbardziej podobają mi się zwiewne panie:p Quote
Harpagon Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 :multi: :multi: :multi: GRATULACJE DLA WSZYSTKICH !!! :multi: :multi: :multi: www.harpagon.com.pl Quote
strumyk Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 porterin napisał(a):Ah, wpaść w oko aparatu strumyka, to tak jakby rentgena sobie zrobić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no toc nie ja robie zdjecia, tylko moj maz, bo choc chcialabym sie rozdwoic, to jeszcze nie umiem ;-) ale dziekuje bardzo w jego imieniu :) Quote
tomo Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 nie mogę się powstrzymać ... super zwiewne łanie :cool2: GRATULUJĘ PANU MARIATOSOWI I VICTORII ukończenia zasłużonego Młodzieżowego :) - reszcie również oczywiście razem i każdemu z osobna:) Pan sędzia zaszalał :p i pozdrawiam rodzinkę Tiny Trinketów :) Pyzol rewelka :) Quote
forgeta Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Dziękuję wszystkim za bardzo miłe spotkanie. Strumykowi za wystawienie Antka :loveu: i tym samym w imieniu Antonia zapraszam wszystkie chętne Panie i Dziewczęta. Antek ukończył repa ([SIZE=2]a nie długo mam nadzieję championat) i moze sobie pofolgować. Niech ze się która zlituje i wpadnie do nas. Antek ma duże chęci mam nadzieję ze w parze z możliwościami. W posagu wnosimy dwie kołdry i komplet ręczników. Veni Vidi Vici - Victoria Port Erin !! ( no!) Graty dla Mariatosa. Graty dla Wejherstaffów. Dziękuję Kasi chargerowej za miłe spotkanie i fachowe porady.Mam nadzieję że wakacje nad morzem będą udane. Giovani - Ty z Zośką jesteście klasą samą dla siebie - w d..... z ocenami. No i pewnie moglabym tak wszystkim ale nie będę nudzić, ach jeszcze jednej osobie muszę pogratulować. Tatoo - Graty dla Laserka nio i taki opis, choć jestem zgrabna i ładna:evil_lol: :evil_lol: to nawet ja bym takiego opisu nie dostała - bezbłędny. Powinnaś się nim chwalić na prawo i lewo a co niech zazdroszczą!!!. BRAVO. Tylko proszę nie dawaj psu w nagrodę żadnych kości.:evil_lol: :evil_lol: Quote
agastaffbull Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Forgeta, dziś po raz pierwszy pożałowałam, że nie mam suczki! ...Gdybym miała sunię-od razu przyjechałabym z nią do Antka! Twój pies jest obłędny, ja sama się w nim kocham:) Gratuluję sukcesów i trzymam kciuki za dalsze!:) Quote
tattoo Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Gratulacje dla wszystkich:laola: zwycięzców i nie tylko. Shain do pięknego opisu dostał też gratisa w postaci wysypki.Biedaka sypneło po świeżo zkoszonej trawie i teraz dostaje wapno tyle że w płynie .Kości wykluczone z jadłospisu. Quote
staff-ka Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Bardzo fajna FOTORELACJA :multi: - kapitalne ujęcie :cool3::cool3: hahahahhaha .. Dwaj Panowie,którzy zestresowali mi tylko siostrę .. hihihihi - Kasia dzięki za te fotki ... jak to dobrze widzieć swoje dziecię ;)..,ze dojechało cało i zdrowo ( przez tyle km.) i jeszcze się do czegos przydaje :lol::lol: ( drugiego nie wypatrzyłam :placz:) ;) Tak.. u Buldożerów ..wszyscy cali i zdrowi (także nic takiego bardzo powaznego) ..jedynie "wóz" nawalił i było kupę nerwów i niepotrzebnych emocji .. Quote
porterin Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 strumyk napisał(a): 3. TINY TRINKET Diabelski Uśmiech - bdb (gratulacje dla wlascicieli - suka schudla, nie tylko pokazana, ale fajnie pokazana, no calkiem inny pies) 2. Jakard Wejherstaff XENA (pieknie suka schudla od Olsztyna :)) Ach żeby tak strumyk napisał tak kiedyś o mnie :eviltong: Veni Vidi Vici - Victoria Port Erin !! ( no!) GRATULUJĘ PANU MARIATOSOWI I VICTORII ukończenia zasłużonego Młodzieżowego i tak jak już wspominałam przechcili Ilonie sukę :lol: :lol: :lol: która nazywa się VIKORIA " no co ty, przecież nie tak miało być.............." Quote
strumyk Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 porterin napisał(a):Ach żeby tak strumyk napisał tak kiedyś o mnie :eviltong: hmm, who knows? - jak to mawial moj pan od angielskiego :eviltong: ale uprzedzam, ze pisze tylko o faktach :evil_lol: Quote
wejherstaff Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 c.d suczki - młodzież Vikoria Port Erin *** na lokatach *** *** *** Quote
wejherstaff Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Tiny Trinket *** *** suki pośrednia QANTANAMERRA KACCIORRA Staff-Ka FCI *** *** *** *** Quote
wejherstaff Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 *** Suki otwarta QEENTESENCYA NEFRETETTE Staff-Ka FCI *** Jakard Wejherstaff Xena *** *** Zołzi *** *** Quote
Recommended Posts