hun Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Mam pytanko? Kto przybywa na sopocką plaże,a przy okazji zakotwiczyć na wystawie ?:crazyeye: :cool3: :crazyeye: ;) Quote
Lambi Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 A my będziemy:lol: :lol: :lol: z Korią w klasie młodzieży, gorąco zapraszamy do trójmiasta mam nadzieję, że tym razem pogoda dopisze;) ;) Quote
Lambi Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 strumyk napisał(a):My jako widzowie STRUMYK!!! to jakiś żart??:shake: powiedz, że będziesz jeszcze startować;) Doskonała doskonałą pogania, CWC kolejną CWC pogania a Ty takie jaja z Lindzią nam robisz?? Quote
bongobongo Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 My będziemy z Rudaskiem i już się szykujemy na świeżutką rybkę :sabber: :sabber: Quote
porterin Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Strumyk, musisz się zgłosić, bo ludzie chcą jeść jak widać :lol: :lol: :lol: My mamy za daleko :p Quote
bongobongo Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 porterin napisał(a):Strumyk, musisz się zgłosić, bo ludzie chcą jeść jak widać :lol: :lol: :lol: Ostatnio śledziki i karpie nam nie smakują, ale patyczaka, to bym spróbowała ;) ;) ;) Quote
porterin Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Ja mam jeszcze w domu Kucyka, to może kucyka zjemy, bo Patyczakiem to się ludzie nie najedzą :evil_lol: Przerosta nie proponuję bo za stary i niesmaczny :lol: :lol: Quote
Canaveral-staff Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Dzisiaj zadzwonię do związku jak mi przyjmą weterana to przyjedziemy razem jak nie to będę jako widz -w końcu porobie troszkę zdjęć na luzie ;) Quote
strumyk Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 porterin napisał(a):Strumyk, musisz się zgłosić, bo ludzie chcą jeść jak widać :lol: :lol: :lol: hmm, no to nawet lepiej wtedy - wezme sledzia nad morze (z Sopotu blizej niz od nas z osiedla) i nie bedzie zaaferowany ringiem :) Quote
Canaveral-staff Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 weteran przyjęty ale zdjęcia też będą ;) Quote
bongobongo Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 porterin napisał(a):Ja mam jeszcze w domu Kucyka, to może kucyka zjemy, bo Patyczakiem to się ludzie nie najedzą :evil_lol: Przerosta nie proponuję bo za stary i niesmaczny :lol: :lol: Już mi ślinka cieknie na tą konsumpcję :evil_lol:, tylko kiedy ona nastąpi:crazyeye: . Może przy okazji Wrocławia, jak ludziska na południe zjadą :lol: ;) Quote
porterin Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 W zasadzie, po zastanowiemiu, zaryzykuję stwierdzenie, że Kucyk jest moją najlepszą suką hodowlaną i głupio byłoby ją zjeść :evil_lol: Ja chyba już nawet w Legnicy nie będę, a w czasie Wrocławia, mam nadzieję spacerować z Patykiem po angielskich trawnikach. O ile wiem, Kropka też się nie wybiera :lol: Poza tym, chyba w końcu trzeba ją pokryć:eviltong: hehehe fajny temat, własnie stamtąd wróciłam i miałam omamy wzrokowe na dworcu Gdańsk Główny, jaki ten świat mały :eviltong: Quote
Lambi Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 porterin napisał(a): hehehe fajny temat, własnie stamtąd wróciłam i miałam omamy wzrokowe na dworcu Gdańsk Główny, jaki ten świat mały :eviltong: hmmm, Port Erin czasem za Tobą nie nadążam:evil_lol: :evil_lol: omany wzrokowe na dworcu Gdańsk Główny?? hmmmm.... czyżby wakacje nad morzem były??:lol: :lol: Quote
porterin Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Nie wakacje, raczej jednodniowy wypad służbowy. A spotkałam nie powiem kogo, ale góra z górą się nie zejdzie, a dwie hodowczynie tak:) Quote
forgeta Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Antkowi się udało. Choć jak mówią najciemniej pod latarnia. Pasę sobie spokojnie Karolcie zerkam w internet i co :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: a tam termin do 20 lipca. Ale Pani w związku była na tyle uprzejma że zrozumiała świeżo upieczoną matkę z drugim potomkiem w gipsie ( dobrze że krzych zdrów bo wtedy to ja do Tworek) i przyjeła nasze zgłoszenie. Mam propozycję kulinarną dla "Północy". Przyjeżdzają nad morze turyści z Polski i innych miejsc pokarzmy nasz temperament i ugośćmy , Strumyk - sałatka ze śledzia, Giovani karp po żydowsku, ilona zeberka z grila ( wystaw wcześniej "mięsko" na słonko niech w naturalny spsób złapie witamin) ja podgardla w sosie, Kasia Dz., zdaję się na twoje doświadczenie wystawowe i pozostawiam wolną rekę. Co wy na to, będzie fajnie. Pozdrawljaju Quote
wejherstaff Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 forgeta napisał(a): Mam propozycję kulinarną dla "Północy". Przyjeżdzają nad morze turyści z Polski i innych miejsc pokarzmy nasz temperament i ugośćmy , Strumyk - sałatka ze śledzia, Giovani karp po żydowsku, ilona zeberka z grila ( wystaw wcześniej "mięsko" na słonko niech w naturalny spsób złapie witamin) ja podgardla w sosie, Kasia Dz., zdaję się na twoje doświadczenie wystawowe i pozostawiam wolną rekę. Co wy na to, będzie fajnie. Pozdrawljaju forgeta świetna ta propozycja kulinarna dla Północy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: To ja może dorzucę białą kiełbaskę z grilla :eviltong: bo debiutujemy w młodzieżówce i wszystko się może wydarzyć ;) Toge pozdrawlaju :p Quote
strumyk Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Forgeta - bomba zestaw kurka, a ja sie dziwilam, ze pani sedzina kaze tuczyc psa, a teraz juz rozumiem nasze dzialania - my szykujemy wigilie :) A biala kielbaska niech dochodzi na wielkanoc ;-) Quote
blaira Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Czytam i tak czytam....i slinka mi cieknie:sabber::sabber::sabber: Quote
porterin Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 To może jeszcze coś na słodko? Makowca nie mam, ale pieguska owszem, no i miałam cukier, ale wyszedł :lol: :lol: :lol: Zaczynam żałować, że mnie tam nie będzie :evil_lol: :evil_lol: Quote
forgeta Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 porterin napisał(a):To może jeszcze coś na słodko? Makowca nie mam, ale pieguska owszem, no i miałam cukier, ale wyszedł :lol: :lol: :lol: Zaczynam żałować, że mnie tam nie będzie :evil_lol: :evil_lol: Nie bój nic kulinarny "zestaw północny" jest dość ruchliwy napewno nie raz się ze swoją "kuchnią" wystawi. Quote
Lambi Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Forgeta stworzyłaś rewelacyjny zestaw kulinarny:eviltong: :eviltong: Żałujcie, żałujcie kogo nie będzie:eviltong: forgeta napisał(a):Nie bój nic kulinarny "zestaw północny" jest dość ruchliwy napewno nie raz się ze swoją "kuchnią" wystawi. Wystawi, wystawi chyba że wcześniej zeberka bokiem nam wyjdą :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
bongobongo Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Słuchajcie, to my dorzucamy "szczupaczka" w sosie własnym! Ostatnio Charger tak śmiesznie się na grzbiecie rozkładał i wyciagał że mój mąż wchodząc do łóżka rzekł : "Ty szczupaczek, posuń się! To moja poduszka!" Quote
hun Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 Och już nie mogę się doczekać,ślinka mi leci. Ja KOCHAĆ JEŚĆ:eating: :eating: - MNIAM ,MNIAM. A tu tyle wyśmienitych dań i pieguski na deser proponują-mniam,mniam. Chyba dacie spróbować ;) Family Buldożer Quote
Recommended Posts