Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 161
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A my będziemy:lol: :lol: :lol: z Korią w klasie młodzieży, gorąco zapraszamy do trójmiasta mam nadzieję, że tym razem pogoda dopisze;) ;)

Posted

strumyk napisał(a):
My jako widzowie

STRUMYK!!! to jakiś żart??:shake: powiedz, że będziesz jeszcze startować;)
Doskonała doskonałą pogania, CWC kolejną CWC pogania a Ty takie jaja z Lindzią nam robisz??

Posted

porterin napisał(a):
Strumyk, musisz się zgłosić, bo ludzie chcą jeść jak widać :lol: :lol: :lol:

Ostatnio śledziki i karpie nam nie smakują, ale patyczaka, to bym spróbowała ;) ;) ;)

Posted

Ja mam jeszcze w domu Kucyka, to może kucyka zjemy, bo Patyczakiem to się ludzie nie najedzą :evil_lol: Przerosta nie proponuję bo za stary i niesmaczny :lol: :lol:

Posted

porterin napisał(a):
Strumyk, musisz się zgłosić, bo ludzie chcą jeść jak widać :lol: :lol: :lol:

hmm, no to nawet lepiej wtedy - wezme sledzia nad morze (z Sopotu blizej niz od nas z osiedla) i nie bedzie zaaferowany ringiem :)

Posted

porterin napisał(a):
Ja mam jeszcze w domu Kucyka, to może kucyka zjemy, bo Patyczakiem to się ludzie nie najedzą :evil_lol: Przerosta nie proponuję bo za stary i niesmaczny :lol: :lol:

Już mi ślinka cieknie na tą konsumpcję :evil_lol:, tylko kiedy ona nastąpi:crazyeye: . Może przy okazji Wrocławia, jak ludziska na południe zjadą :lol: ;)

Posted

W zasadzie, po zastanowiemiu, zaryzykuję stwierdzenie, że Kucyk jest moją najlepszą suką hodowlaną i głupio byłoby ją zjeść :evil_lol:

Ja chyba już nawet w Legnicy nie będę, a w czasie Wrocławia, mam nadzieję spacerować z Patykiem po angielskich trawnikach.

O ile wiem, Kropka też się nie wybiera :lol:
Poza tym, chyba w końcu trzeba ją pokryć:eviltong:

hehehe fajny temat, własnie stamtąd wróciłam i miałam omamy wzrokowe na dworcu Gdańsk Główny, jaki ten świat mały :eviltong:

Posted

porterin napisał(a):

hehehe fajny temat, własnie stamtąd wróciłam i miałam omamy wzrokowe na dworcu Gdańsk Główny, jaki ten świat mały :eviltong:

hmmm, Port Erin czasem za Tobą nie nadążam:evil_lol: :evil_lol: omany wzrokowe na dworcu Gdańsk Główny?? hmmmm.... czyżby wakacje nad morzem były??:lol: :lol:

Posted

Antkowi się udało. Choć jak mówią najciemniej pod latarnia. Pasę sobie spokojnie Karolcie zerkam w internet i co :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: a tam termin do 20 lipca. Ale Pani w związku była na tyle uprzejma że zrozumiała świeżo upieczoną matkę z drugim potomkiem w gipsie ( dobrze że
krzych zdrów bo wtedy to ja do Tworek) i przyjeła nasze zgłoszenie.
Mam propozycję kulinarną dla "Północy". Przyjeżdzają nad morze turyści z Polski i innych miejsc pokarzmy nasz temperament i ugośćmy , Strumyk - sałatka ze śledzia, Giovani karp po żydowsku,
ilona zeberka z grila ( wystaw wcześniej "mięsko" na słonko niech w naturalny spsób złapie witamin) ja podgardla w sosie, Kasia Dz., zdaję się na twoje doświadczenie wystawowe i pozostawiam wolną rekę. Co wy na to, będzie fajnie.
Pozdrawljaju

Posted

forgeta napisał(a):

Mam propozycję kulinarną dla "Północy". Przyjeżdzają nad morze turyści z Polski i innych miejsc pokarzmy nasz temperament i ugośćmy , Strumyk - sałatka ze śledzia, Giovani karp po żydowsku,
ilona zeberka z grila ( wystaw wcześniej "mięsko" na słonko niech w naturalny spsób złapie witamin) ja podgardla w sosie, Kasia Dz., zdaję się na twoje doświadczenie wystawowe i pozostawiam wolną rekę. Co wy na to, będzie fajnie.
Pozdrawljaju

forgeta świetna ta propozycja kulinarna dla Północy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
To ja może dorzucę białą kiełbaskę z grilla :eviltong: bo debiutujemy w młodzieżówce i wszystko się może wydarzyć ;)
Toge pozdrawlaju :p

Posted

Forgeta - bomba zestaw
kurka, a ja sie dziwilam, ze pani sedzina kaze tuczyc psa, a teraz juz rozumiem nasze dzialania - my szykujemy wigilie :)
A biala kielbaska niech dochodzi na wielkanoc ;-)

Posted

To może jeszcze coś na słodko? Makowca nie mam, ale pieguska owszem, no i miałam cukier, ale wyszedł :lol: :lol: :lol:

Zaczynam żałować, że mnie tam nie będzie :evil_lol: :evil_lol:

Posted

porterin napisał(a):
To może jeszcze coś na słodko? Makowca nie mam, ale pieguska owszem, no i miałam cukier, ale wyszedł :lol: :lol: :lol:

Zaczynam żałować, że mnie tam nie będzie :evil_lol: :evil_lol:

Nie bój nic kulinarny "zestaw północny" jest dość ruchliwy napewno nie raz się ze swoją "kuchnią" wystawi.

Posted

Forgeta stworzyłaś rewelacyjny zestaw kulinarny:eviltong: :eviltong: Żałujcie, żałujcie kogo nie będzie:eviltong:

forgeta napisał(a):
Nie bój nic kulinarny "zestaw północny" jest dość ruchliwy napewno nie raz się ze swoją "kuchnią" wystawi.

Wystawi, wystawi chyba że wcześniej zeberka bokiem nam wyjdą :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Słuchajcie, to my dorzucamy "szczupaczka" w sosie własnym!

Ostatnio Charger tak śmiesznie się na grzbiecie rozkładał i wyciagał że mój mąż wchodząc do łóżka rzekł : "Ty szczupaczek, posuń się! To moja poduszka!"

Posted

Och już nie mogę się doczekać,ślinka mi leci.
Ja KOCHAĆ JEŚĆ:eating: :eating: - MNIAM ,MNIAM.
A tu tyle wyśmienitych dań i pieguski na deser proponują-mniam,mniam.
Chyba dacie spróbować ;)

Family Buldożer