Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

też kocham morze, na Mazury nie chce mi się tłuc przez całą przekątną Polski (zresztą nie jestem fanką jezior- jedno mam pod bokiem- Złotnickie+góry też mam :P)W Bieszczady bym z chęcią pojechała, ale to co mi sprawia przyjemność, nie musi koniecznie sprawić radości dzieciom!

Posted
11 godzin temu, *Magda* napisał:

O Boże, jakie brednie :( Choć ja miałam kiedyś taki przypadek, że była akceptacja zwierząt, a jak zadzwoniłam i pani usłyszała "owczarek niemiecki", to powiedziała, że z małym pieskiem to tak, ale z dużymi, to nie, bo się inni goście mogą się nie zgadzać :/ No to mogli od razu na stronie napisać "tylko joreczki" :mad:

My byliśmy tu: http://www.sus.kalisz.pl/oferta I nawet dziś tam dzwoniłam ;) Nowy cennik ma być w grudniu, a po nowym roku mogę już dzwonić i rezerwować :)

Dzięki :* 

Faktycznie ceny bardzo spoko. Jak w Pobierowie w Polo.

My w te wakacje mieliśmy jechać do Kotwicy. Ale te fajne domki były za drogie, a te tanie nie fajne ;) Zarezerwowaliśmy więc wstępnie piętro w domku lux (dwurodzinnym), no ale jak się pani dowiedziała, że z bajglem - stwierdziła, że zna specyfikę rasy i emmm... nie za bardzo ;) No to podziękowałam. Pani spuściła z tonu po mojej rezygnacji, ale wiele nie nawojowała. Na drugi dzień już mieliśmy klepnięty domek w Polo.

Też sobie kurcze rasy wybrałyśmy ;P 

Posted
11 godzin temu, Chesti napisał:

Też sobie kurcze rasy wybrałyśmy ;P 

Następnego sobie wezmę joreczka albo cziłkę, to mnie wszędzie przyjmą. Pal go sześć, że pies będzie 1/2 mojego obecnego kota :D Ważne, że się będę mieścić w standardach ;)

Posted

Cześć dziewczęta :D

Dziś "mój" domek oficjalnie zniknął z portalu ogłoszeniowego. Chlip. A ja do końca miałam nadzieję, że to ściema agenta nieruchomości :( Mieliśmy pecha.

Pojawiła się szansa zakupu dużej działki w bardzo niskiej cenie (od dalekich krewnych).  Ale poza masą formalności jakie musielibyśmy załatwić, okazało się, że na domy z bali (czyli jedyny nowy, jaki byłabym w stanie zaakceptować) - banki nie chcą przyznawać kredytu. 

O cudny losie, jak ty mnie kochasz ;) 

Posted
20 godzin temu, Chesti napisał:

Cześć dziewczęta :D

Dziś "mój" domek oficjalnie zniknął z portalu ogłoszeniowego. Chlip. A ja do końca miałam nadzieję, że to ściema agenta nieruchomości :( Mieliśmy pecha.

Pojawiła się szansa zakupu dużej działki w bardzo niskiej cenie (od dalekich krewnych).  Ale poza masą formalności jakie musielibyśmy załatwić, okazało się, że na domy z bali (czyli jedyny nowy, jaki byłabym w stanie zaakceptować) - banki nie chcą przyznawać kredytu. 

O cudny losie, jak ty mnie kochasz ;) 

nie wiem czemu los tak płata figle,ale pewnie Wam w końcu wyjdzie

Posted

O matko i córko ;) Podpisy wróciły na dogo.

Czyżby szło ku lepszemu? Tak dla odmiany ;)

Jeszcze emoty i będzie git :P

O 19.11.2016 o 20:02, Tyś(ka) napisał:

A może to nie był Wasz dom? Ja zawsze powtarza, że z rodziną lepiej nie wchodzić w spółę, nawet jeśli chodzi o zakup domu :p

Heh... dom znowu jest ogłaszany. Albo się rezerwacja rypła, albo ktoś z nami nieładnie pogrywa ;)

A dom? Według wielu ludzi to rudera. A na mnie ten dom tak działa, tak przyciąga i tak nęci, że to nie może być zwykłe zauroczenie ;)  

Zobaczymy jak się to dalej potoczy. Jeśli ma być nasz, to będzie.

• Upvote 1
Posted
6 godzin temu, Chesti napisał:

O matko i córko ;) Podpisy wróciły na dogo.

Czyżby szło ku lepszemu? Tak dla odmiany ;)

Jeszcze emoty i będzie git :P

Heh... dom znowu jest ogłaszany. Albo się rezerwacja rypła, albo ktoś z nami nieładnie pogrywa ;)

A dom? Według wielu ludzi to rudera. A na mnie ten dom tak działa, tak przyciąga i tak nęci, że to nie może być zwykłe zauroczenie ;)  

Zobaczymy jak się to dalej potoczy. Jeśli ma być nasz, to będzie.

Kciuki trzymam :)