Agnes B. Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 I już poporcjowały Baltowskiego:mad: Paskudy:eviltong: Quote
jfn Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Ale ozorek to by okazały wyszedł z Baltoskiego. :lol::evil_lol: Quote
mimoza Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 ...i futerko pod kominek by wyszło milutkie... :p Quote
Axusia Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Tak więc chcę się pochwalić, że szczeniaki urodziły się 05.02.2008. :multi: Niestety sprawdził się moj najwiekszy koszmar - jest jedna suczka. Suczka rozwija się dobrze, mamuśka bardzo sprawnie się nią opiekuje. Malutka nie jest az taka malutka bo zdaniem hodowcy jest dość spora :roll: No ale to pewnie od mamusinej troski brzuszek urusł :eviltong: Suczka jest dla mnie ( chociaz nie było to pewne ) i jestem na etapie wybierania imienia do papierów. Pewnie będzie to Faith ( Wiara) :loveu: a dokładnie Faith A posse ad esse ;) Myślę, ze około 5 kwietnia jade po malutką :cool3: .. już nie mogę się doczekać ! :multi: :laola: Quote
asher Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Niech się Faith zdrowo chowa i spełni nadzieje przyszłej właścicielki :drinking: ps. rzeczywistośc pisze się przez "rz" ;) Quote
Axusia Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Już poprawiłam, dzięki ;) [SIZE=2]Oby była zdrowa i miała suuper popęd do praaacy :loveu: To takie dwa moje marzenia. :p Quote
ayshe Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 axusiu-tez ci zycze psa o prawidlowych popedach ona-to jest dopiero cudne zycie z takim psem:multi:.no i pamietaj ze z eksterierem to od razu...do pracy[wiadomo jakiej:diabloti:].bardzo wazne jest ksztaltowanie eksteriera od malucha.;)[od razu mowie:to moje zdanie,jak chcecie je roztrzasac przez miesiac na 100stronach-to sami i dobrej zabawy zycze:evil_lol:]. Quote
Vermas Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 To fajnie, ze pozostalo wkoncu imię Faith:razz: ja dalabym Feli:p Życzę wszystkiego najlepiszego w ulozeniu psiaka:cool3: Quote
Axusia Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 ayshe napisał(a):axusiu-tez ci zycze psa o prawidlowych popedach ona-to jest dopiero cudne zycie z takim psem:multi:.no i pamietaj ze z eksterierem to od razu...do pracy[wiadomo jakiej:diabloti:].bardzo wazne jest ksztaltowanie eksteriera od malucha.;)[od razu mowie:to moje zdanie,jak chcecie je roztrzasac przez miesiac na 100stronach-to sami i dobrej zabawy zycze:evil_lol:]. Oj prace to już ma zapewnioną :lol: :cool3: Przy mnie pies sie nie nudzi ... Moja nawet z kontuzją biega na szkolenia, no bo ona nie moze usiedzieć w domu i ja w sumie tez:roll: :eviltong: Jak przywioze maluchą do domu daje jej 2 tygodnie na kwarantanne po szczepienną i żeby sie zaaklimatyzowała w nowym domu i ruszamy na plac co by nauczyć ją zabawy piłeczką. Na psie przeczkole troszke pochodzimy ale to raczej tak dla socjalizacji szkolenia PT bedziemy miały prywatnie :p Już nie moge się doczekać, wiosny i tych godzin spędzonych na placu :loveu: ahh .. :oops: Quote
mch Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 godzin ? :crazyeye: na wiosnę ? tą wiosnę ? no ale pomijając szkoda ze nie wyboru , zawsze moglabys sobie popatrzec porównac zachowanie 2 czy 3 dziewczynek pod kątem swoich oczekiwan. ale i tak zazdroszcze ze w tak niedługiej przyszlosci takie maluchi bedziesz miec :loveu:. Quote
Axusia Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 mch napisał(a):godzin ? :crazyeye: na wiosnę ? tą wiosnę ? A co w tym dziwnego ? :cool1: Quote
asher Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 [quote name='Axusia']A co w tym dziwnego ? :cool1: Mch chodzi chyba o to, że w przypadku takiego maluszka czas spędzony na palcu liczy się raczej w minutach, a nie w godzinach ;) Quote
Axusia Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 [quote name='asher']Mch chodzi chyba o to, że w przypadku takiego maluszka czas spędzony na palcu liczy się raczej w minutach, a nie w godzinach ;) Hehe, juz rozumiem. To moze wyjaśnię bo zaraz się dowiem, ze jestem jakaś okropna i znęcam się nad pieskami :eviltong: Na plac chodziłabym z dwoma psami pracować więc jeden cwiczy drugi czeka - dlatego godziny ;) Quote
asher Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Axusia napisał(a):Hehe, juz rozumiem. To moze wyjaśnię bo zaraz się dowiem, ze jestem jakaś okropna i znęcam się nad pieskami :eviltong: Na plac chodziłabym z dwoma psami pracować więc jeden cwiczy drugi czeka - dlatego godziny ;) Ja te "godziny" odebrałam po prostu jak przenośnię rozentuzjazmowanej przyszłej właścicielki ;) Wiadomo, że dobry szkoleniowiec (a z tego co czytałam tu i na innych forach wybierasz się do naprawdę cenionego fachowca) nie pozwoli szczonka przemęczyć ;) Masz już jakieś fotki glutków? A jeśli nie, to może choć fotki rodziców? :cool3: Nie daj się prosić, ja sama póki co nie mam szans na szczylka, to niech chociaż mogę pozazdrościć :lol: Quote
AlicjaBax Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Suuuper!:razz: Axusia - no to witam w rodzinie!:lol: Toż to będziesz miała przyszywaną siostre mojego Baxa - on jest ze skojarzenia QUERO von der Urbecke x JADE von der Urbecke. Tatuś ten sam. Sunia napewno będzie świetna! Quote
Axusia Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 asher - fotki glutków nie mam, musze pomęczyć hodowce żeby mi wysłał :mad: Mam fotki mamuśki i tatusia, zaraz coś wrzucę. Alicja - Bax to będzie braciszek :loveu: przyszywany ale bedzie :roll::eviltong: ( Miałam propozycje od hodowcy aby zaczekać na miot własnie Quero + Jade .. abym tam mogła sobie wybrać suczke jeśli ta jedna mi nie odpowiada :lol: wtedy to już byśmy byli rodzinką :evil_lol: ) Zdjęcia Mamusi : Tatusia dam poźniej ;) Quote
marmara_19 Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 dorotka!wzywaja Cie na owczarka na watek isy;p Quote
Axusia Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 Że co ? po co ? o co chodzi ??:crazyeye: Edit: rozumiem, ze to był zart ? Quote
marmara_19 Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 nie, ale panuej tam cenzura i posty zostaly wykasowane;/ wlasnie sprawdzalam;/ Quote
ayshe Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 coraz bardziej mi sie podoba na tym internecie:diabloti:. Quote
Nanami Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Zabawa w cenzora jest baaardzo fajna :diabloti: Quote
Axusia Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 marmara_19 napisał(a):nie, ale panuej tam cenzura i posty zostaly wykasowane;/ wlasnie sprawdzalam;/ Możesz powiedzieć co tam napisane było w takim razie ? Quote
saJo Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 mozecie przeniesc ta dyskusje na priv? ;) Quote
Recommended Posts