Pinkilo Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 witam, niestety byliśmy zmuszeni 04.01.15r uśpić 13letnią sznaucerkę. Chcialam zapygać czy jest tu może osoba która była zmuszona uśpić psa lub której piesek odszedł z powodu przerzutów? jak wyglądały ich ostatnie dni? nadal jest to dla mnie wrażliwy temat chciałabym się dowiedzieć czy moja sunia się nie męczyła za długo czy i miała podobne objawy Quote
Perełka1 Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 moja Perełka miała przerzut do płuc (jednego guza), umarła sama. Od diagnozy żyła 6 miesięcy. Nie wiem, czy można porównywać te dwa przypadki, bo Perełka była dodatkowo nerkowcem. Quote
Pinkilo Posted January 26, 2015 Author Posted January 26, 2015 moja Lejdusia także miała przerzut do płuc dodatkowo serduszko biło już słabo. Jak wyglądały ostatnie dni Twojej psinki? u mojej Lejdusi zaczęło się miesiąc przed od ciężkiego oddychania, potem po sylwestrze prawdopodobnie sie zestresowała i bardzo sie pogorszyło, nie jadła, wychodziła w kółko na dwór i przesiadywała tam jedząc śnieg, 3 dni nie spała nie leżała rodzice podjeli decyzje o skróceniu jej cierpień ponieważ była już tak słaba że się przewracała.. ehh, aż łzy na samo wspomnienie płyną.. Quote
Perełka1 Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 miesiąc przed nie chciała jeść, była coraz słabsza. Nie miała duszności. Tydzień przed już tylko spała, była bardzo słaba, nie była w stanie utrzymać głowy Quote
Recommended Posts