Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ANIOŁEK to wspaniały, maxymalnie przytulaśny mix rottka. Jest bardzo łagodny i przyjacielski, niesamowicie delikatny w kontakcie z człowiekiem. Jest naprawdę kochanym słodziakiem-taki duży pluszowy miś:) Grzeczny i przyjacielski, ładnie jeździ w samochodzie. Kto zechce dać dobry dom Aniołkowi, na który tak zasługuje i tak bardzo potrzebuje... 0-502 204 595 madziorek23@poczta.onet.pl Obecnie przebywa na paluchu (na kwarantannie)

• Replies 128
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Będę kibicować Aniołkowi:lol: , bo rottki na dogo coś wzięcia nie mają...:shake:

Kilka dogowych rotulców już tak dlugo czeka na swój domek:-(

ANIOŁEK Z WIELKIM SERCEM NA ŁAPIE CZEKA...

Posted

Koperek napisał(a):
Będę kibicować Aniołkowi:lol: , bo rottki na dogo coś wzięcia nie mają...:shake:

Kilka dogowych rotulców już tak dlugo czeka na swój domek:-(

ANIOŁEK Z WIELKIM SERCEM NA ŁAPIE CZEKA...

Mam nadzieje ze Aniołek bedzie miał szczescie

Posted

Widziałam już kilka ogłoszeń Aniołka w necie, ale w żadnym nie było napisane, jak on zachowuje się w stosunku do samców, suczek, kotów, innych ludzi itp.
A przyznam, że to dosyć ważne informacje- bo jeśli ktoś szuka psa dla siebie, to napewno chciałby to wiedzieć...

Betinka może Ty coś wiesz??

Posted

Koperek napisał(a):
Widziałam już kilka ogłoszeń Aniołka w necie, ale w żadnym nie było napisane, jak on zachowuje się w stosunku do samców, suczek, kotów, innych ludzi itp.
A przyznam, że to dosyć ważne informacje- bo jeśli ktoś szuka psa dla siebie, to napewno chciałby to wiedzieć...

Spróbuje czegos sie dowiedziec

Posted

Koperek napisał(a):
To super. Więc czekamy... (mam nadzieję, że nie tylko ja:roll: )

juz wyslalam e-maila do opiekunki Aniołka, zobaczymy czy ona cos wiecej o nim bedzie umiala powiedziec!!

Posted

Koperek napisał(a):

Dowiedziałam sie ze Aniołek jest bardzo łagodny w stosunku do ludzi i nie wykazuje agresji w stosunku do innych psów:p