betinka24 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 ANIOŁEK to wspaniały, maxymalnie przytulaśny mix rottka. Jest bardzo łagodny i przyjacielski, niesamowicie delikatny w kontakcie z człowiekiem. Jest naprawdę kochanym słodziakiem-taki duży pluszowy miś:) Grzeczny i przyjacielski, ładnie jeździ w samochodzie. Kto zechce dać dobry dom Aniołkowi, na który tak zasługuje i tak bardzo potrzebuje... 0-502 204 595 madziorek23@poczta.onet.pl Obecnie przebywa na paluchu (na kwarantannie) Quote
betinka24 Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Aniolek wszystkim sie przypomina, i blaga wreszczie o kochajacy domek Quote
betinka24 Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 Kto pokocha wreszczie cudownego Aniołka Quote
betinka24 Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Aniołeczek sie wszystkim przypomina Quote
betinka24 Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Aniołek biegnie do gory po domek Quote
Koperek Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Będę kibicować Aniołkowi:lol: , bo rottki na dogo coś wzięcia nie mają...:shake: Kilka dogowych rotulców już tak dlugo czeka na swój domek:-( ANIOŁEK Z WIELKIM SERCEM NA ŁAPIE CZEKA... Quote
betinka24 Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Koperek napisał(a):Będę kibicować Aniołkowi:lol: , bo rottki na dogo coś wzięcia nie mają...:shake: Kilka dogowych rotulców już tak dlugo czeka na swój domek:-( ANIOŁEK Z WIELKIM SERCEM NA ŁAPIE CZEKA... Mam nadzieje ze Aniołek bedzie miał szczescie Quote
Koperek Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Widziałam już kilka ogłoszeń Aniołka w necie, ale w żadnym nie było napisane, jak on zachowuje się w stosunku do samców, suczek, kotów, innych ludzi itp. A przyznam, że to dosyć ważne informacje- bo jeśli ktoś szuka psa dla siebie, to napewno chciałby to wiedzieć... Betinka może Ty coś wiesz?? Quote
betinka24 Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Koperek napisał(a):Widziałam już kilka ogłoszeń Aniołka w necie, ale w żadnym nie było napisane, jak on zachowuje się w stosunku do samców, suczek, kotów, innych ludzi itp. A przyznam, że to dosyć ważne informacje- bo jeśli ktoś szuka psa dla siebie, to napewno chciałby to wiedzieć... Betinka może Ty coś wiesz?? Spróbuje czegos sie dowiedziec Quote
Koperek Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 To super. Więc czekamy... (mam nadzieję, że nie tylko ja:roll: ) Quote
betinka24 Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Koperek napisał(a):To super. Więc czekamy... (mam nadzieję, że nie tylko ja:roll: ) juz wyslalam e-maila do opiekunki Aniołka, zobaczymy czy ona cos wiecej o nim bedzie umiala powiedziec!! Quote
betinka24 Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Koperek napisał(a):Widziałam już kilka ogłoszeń Aniołka w necie, ale w żadnym nie było napisane, jak on zachowuje się w stosunku do samców, suczek, kotów, innych ludzi itp. A przyznam, że to dosyć ważne informacje- bo jeśli ktoś szuka psa dla siebie, to napewno chciałby to wiedzieć... Betinka może Ty coś wiesz?? Dowiedziałam sie ze Aniołek jest bardzo łagodny w stosunku do ludzi i nie wykazuje agresji w stosunku do innych psów:p Quote
Recommended Posts