Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Banerek ekstra:lol:, ale jak zrozumiałam emdziołek tez sie pogubiła? Adopcyjne perypetie suniek są tak zawiłe, ze mimo wcześniejszego uporzadkowania przez papudraczek, ja wciąż nie moge sie połapać:shake:. Może lepiej byłoby założyc suniom (tzn. Małej i Suzi???) nowy wątek? Albo zostawic ten ale znowu z edycją pierwszej strony i zmianą tematu wątku?

• Replies 256
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ma_ruda napisał(a):
Banerek ekstra:lol:, ale jak zrozumiałam emdziołek tez sie pogubiła? Adopcyjne perypetie suniek są tak zawiłe, ze mimo wcześniejszego uporzadkowania przez papudraczek, ja wciąż nie moge sie połapać:shake:. Może lepiej byłoby założyc suniom (tzn. Małej i Suzi???) nowy wątek? Albo zostawic ten ale znowu z edycją pierwszej strony i zmianą tematu wątku?

Załatwione
tytuł i pierwsza strona dopasowane do dzisiejszej rzeczywistości!! jeżeli macie jakieś sugestie to czekam!!
mam nadzieję że znajdziemy domki!!
Suzi po sterylce czuje się dobrze!!

Posted

Teraz już jest jasno i przejrzyście:lol:. Na Allegro dodałam sunie do swoich obserwowanych aukcji, więc odlicz 1 potencjalnego zainteresowanego adopcja, bo chociaż zainteresowana jestem, to przecież nie mogę:shake:. A co jeszcze można? Nie wiem. Może szukajmy ogłoszeń typu "przyjmę psa"? chociaż obawiam się, że to mało skuteczne (poszukujący zwykle chcą yorka, goldena itd.)

Posted

porozwieszałam ogłoszenia dziewczynek po weterynariach warszawskich ale cisza!!:placz:
a Suzi coraz bardziej panoszy się w domu moich rodziców!! już śpi z nimi w łóźku!!!
jest ponoć słodka i bardzo kochana

Posted

papudraczek napisał(a):

a Suzi coraz bardziej panoszy się w domu moich rodziców!! już śpi z nimi w łóźku!!!
jest ponoć słodka i bardzo kochana

No to może trzeba ogłosic, że Suzi ma domek:evil_lol:

Posted

ma_ruda napisał(a):
No to może trzeba ogłosic, że Suzi ma domek:evil_lol:

oj chciałaby móc tak ogłosić ale chyba nie bardzo jest to realne:shake:
rodzice mają już dwa psy i nawet nie chcą myśleć o stałym następnym
chociaż niesmialo ich zachęcam:lol:

Posted

pan ze wsi gdzie mieszka Mała zgodził się żeby została ona do czasu znalezienia domu:multi: musimy tylko jej zapewnić wyżeywienie i opiekę weterynaryjną!! trzeba ją wysterylizować także trochę kosztow bedzie!!!
ale Mała nie trafi do schronu!!!

Posted

Mała najprawdopodobniej już na dobre zostanie na wsi!! :multi:
bedę tylko musiała co miesiąc dowozić jej jedzenie i dawać na weta!! ale to się zorganizuje!!! a Małej tam bedzie najlepiej. w mieście jej ciężko byłoby się zaklimatyzować!!!

ale Suzi wciąż czeka na domek!!! i to potrzebny natychmiast!!! moi rodzice zrobią z niej potwora a nie porządnego psa!!! tak ja rozpuszczą że nie bedzie można z nią dojć do porozumienia!!
POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

ja też już nie wiem co mam robić!!! mam nadzieję że w miarę szybko ktoś się znajdzie!! chciałam Suzi wziąść do siebie ale moja mamusia się nie zgadza!!
a tobie emdziołku dużo zdrówka życzę!!

Posted

papudraczek napisał(a):
ja też już nie wiem co mam robić!!! mam nadzieję że w miarę szybko ktoś się znajdzie!! chciałam Suzi wziąść do siebie ale moja mamusia się nie zgadza!!
a tobie emdziołku dużo zdrówka życzę!!

Dzieki Asiu.
Nie wiem co robić, porobie im ogłoszenia nowe na niecie bo zostały tylko na 3 portalach.
Juz sie zabieram za robote:)

Posted

Mała definitywnie zostaje na wsi!! Nowy właściciel gospodarstwa bardzo się już do wszystkich przywiązał!!! trzeba jeszcze tylko Suńki wysterylizować!!! Myślicie że uda się zrobić jakąś zbiórkę na dwie sterylki???

Tak więć z wesołej czwórki tylko Suzi w dalszym ciągu poszukuje domu!!:-(
Emdziołek a jak się ma Cziko????

Posted

[quote name='papudraczek']Mała definitywnie zostaje na wsi!! Nowy właściciel gospodarstwa bardzo się już do wszystkich przywiązał!!! trzeba jeszcze tylko Suńki wysterylizować!!! Myślicie że uda się zrobić jakąś zbiórkę na dwie sterylki???

Tak więć z wesołej czwórki tylko Suzi w dalszym ciągu poszukuje domu!!:-(
Emdziołek a jak się ma Cziko????
Cziko skończył szkolenie P1 ,przytył i urusł, jest wielkosci dorodnego owczarka, przyciemniła mu sie sierść (troszeczke) i jest poprostu cudny:) No to tyle, a co do zbiórki z bazarków by sie coś uzbierało:)