ma_ruda Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Banerek ekstra:lol:, ale jak zrozumiałam emdziołek tez sie pogubiła? Adopcyjne perypetie suniek są tak zawiłe, ze mimo wcześniejszego uporzadkowania przez papudraczek, ja wciąż nie moge sie połapać:shake:. Może lepiej byłoby założyc suniom (tzn. Małej i Suzi???) nowy wątek? Albo zostawic ten ale znowu z edycją pierwszej strony i zmianą tematu wątku? Quote
papudraczek Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 Zrobiłam Suńkom nowe allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=273604288 Quote
papudraczek Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 ma_ruda napisał(a):Banerek ekstra:lol:, ale jak zrozumiałam emdziołek tez sie pogubiła? Adopcyjne perypetie suniek są tak zawiłe, ze mimo wcześniejszego uporzadkowania przez papudraczek, ja wciąż nie moge sie połapać:shake:. Może lepiej byłoby założyc suniom (tzn. Małej i Suzi???) nowy wątek? Albo zostawic ten ale znowu z edycją pierwszej strony i zmianą tematu wątku? Załatwione tytuł i pierwsza strona dopasowane do dzisiejszej rzeczywistości!! jeżeli macie jakieś sugestie to czekam!! mam nadzieję że znajdziemy domki!! Suzi po sterylce czuje się dobrze!! Quote
ma_ruda Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Teraz już jest jasno i przejrzyście:lol:. Na Allegro dodałam sunie do swoich obserwowanych aukcji, więc odlicz 1 potencjalnego zainteresowanego adopcja, bo chociaż zainteresowana jestem, to przecież nie mogę:shake:. A co jeszcze można? Nie wiem. Może szukajmy ogłoszeń typu "przyjmę psa"? chociaż obawiam się, że to mało skuteczne (poszukujący zwykle chcą yorka, goldena itd.) Quote
ma_ruda Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Np tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=98581??????????? Quote
emdziolek Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Teraz może byc? Wiem ze zdjecie nie te ale one sa do siebie baaaardzo podobne tylko ze Mała jest-mała. Mam nadzieje ze to nie będzie przeszakdzać. Buśka Quote
papudraczek Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 [quote name='ma_ruda']Np tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=98581??????????? wstawię Suzi może coś z tego wyjdzie dzięki:-( Quote
papudraczek Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 Emdziołek banerek jest super!! masz racje one są prawie identyczne!! Quote
papudraczek Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 porozwieszałam ogłoszenia dziewczynek po weterynariach warszawskich ale cisza!!:placz: a Suzi coraz bardziej panoszy się w domu moich rodziców!! już śpi z nimi w łóźku!!! jest ponoć słodka i bardzo kochana Quote
papudraczek Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 przypominam!! dziwczynki czekają Quote
ma_ruda Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 papudraczek napisał(a): a Suzi coraz bardziej panoszy się w domu moich rodziców!! już śpi z nimi w łóźku!!! jest ponoć słodka i bardzo kochana No to może trzeba ogłosic, że Suzi ma domek:evil_lol: Quote
papudraczek Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 ma_ruda napisał(a):No to może trzeba ogłosic, że Suzi ma domek:evil_lol: oj chciałaby móc tak ogłosić ale chyba nie bardzo jest to realne:shake: rodzice mają już dwa psy i nawet nie chcą myśleć o stałym następnym chociaż niesmialo ich zachęcam:lol: Quote
papudraczek Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 pan ze wsi gdzie mieszka Mała zgodził się żeby została ona do czasu znalezienia domu:multi: musimy tylko jej zapewnić wyżeywienie i opiekę weterynaryjną!! trzeba ją wysterylizować także trochę kosztow bedzie!!! ale Mała nie trafi do schronu!!! Quote
papudraczek Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 dziewczynki się przypominają!!! Quote
papudraczek Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Mała najprawdopodobniej już na dobre zostanie na wsi!! :multi: bedę tylko musiała co miesiąc dowozić jej jedzenie i dawać na weta!! ale to się zorganizuje!!! a Małej tam bedzie najlepiej. w mieście jej ciężko byłoby się zaklimatyzować!!! ale Suzi wciąż czeka na domek!!! i to potrzebny natychmiast!!! moi rodzice zrobią z niej potwora a nie porządnego psa!!! tak ja rozpuszczą że nie bedzie można z nią dojć do porozumienia!! POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
emdziolek Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 nie wiem Asiu jak Ci pomóc, ja jestem chora wiec nie duzo moge...:-( Quote
papudraczek Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 ja też już nie wiem co mam robić!!! mam nadzieję że w miarę szybko ktoś się znajdzie!! chciałam Suzi wziąść do siebie ale moja mamusia się nie zgadza!! a tobie emdziołku dużo zdrówka życzę!! Quote
emdziolek Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 papudraczek napisał(a):ja też już nie wiem co mam robić!!! mam nadzieję że w miarę szybko ktoś się znajdzie!! chciałam Suzi wziąść do siebie ale moja mamusia się nie zgadza!! a tobie emdziołku dużo zdrówka życzę!! Dzieki Asiu. Nie wiem co robić, porobie im ogłoszenia nowe na niecie bo zostały tylko na 3 portalach. Juz sie zabieram za robote:) Quote
papudraczek Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Dzięki emdziołku!! wiesz zrób tylko Suzi bo myślę że Małej bedzie najlepiej tam na wiosce!!! Quote
ma_ruda Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Suzi jest śliczna i słodka a im bardziej będzie rozpieszczona tym bardziej będzie słodka:lol: (uwielbiam "rozpuszczone" cudze:evil_lol:psy. Quote
papudraczek Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 to fak że jest słodka!! i do tego straszny pieszczoch i kręci dupek!!! ale za jej szkolenie to przydałoby się zabrać bo ciężko bedzie rozpieszczucha wyadoptować!!! Quote
papudraczek Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Mała definitywnie zostaje na wsi!! Nowy właściciel gospodarstwa bardzo się już do wszystkich przywiązał!!! trzeba jeszcze tylko Suńki wysterylizować!!! Myślicie że uda się zrobić jakąś zbiórkę na dwie sterylki??? Tak więć z wesołej czwórki tylko Suzi w dalszym ciągu poszukuje domu!!:-( Emdziołek a jak się ma Cziko???? Quote
emdziolek Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='papudraczek']Mała definitywnie zostaje na wsi!! Nowy właściciel gospodarstwa bardzo się już do wszystkich przywiązał!!! trzeba jeszcze tylko Suńki wysterylizować!!! Myślicie że uda się zrobić jakąś zbiórkę na dwie sterylki??? Tak więć z wesołej czwórki tylko Suzi w dalszym ciągu poszukuje domu!!:-( Emdziołek a jak się ma Cziko???? Cziko skończył szkolenie P1 ,przytył i urusł, jest wielkosci dorodnego owczarka, przyciemniła mu sie sierść (troszeczke) i jest poprostu cudny:) No to tyle, a co do zbiórki z bazarków by sie coś uzbierało:) Quote
ma_ruda Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 No to duzo powodów do radości z domku Małej i dumy z postepów Czika:multi:. Jeżeli zdecydujecie sie na bazarek mogę zaoferować coś do wystawienia:cool3: Quote
papudraczek Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 słuchajcie nie mam pojęcia o co cghodzi w tych bazarkach!! ale ja też mogę jakieś fajne ciekawe rzeczy dać!! czy to muszą być rzeczy związane ze zwierzętami?? czy jak!!?? Quote
Recommended Posts