emdziolek Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='ma_ruda']http://www.4lapy.pl/ogloszenia/kategoria.php?ko=13 Może w tych ogłoszeniach udałoby sie znaleźć jakiegoś kandydata na domek? A Tobie emdziołek, tym bardziej należa się wyrazy uznania za to co juz udało Ci się zrobić dla piesków(mam namysli Twoje 14 lat):Rose::klacz: Aj tam robie to co mi serduszko podpowiada:oops: Hmmm tak sie zastanawiam gdzie można dać jedna sunie na tymczas... jeżeli oni chcą niech zostawią sobie chienkę bo ona jest tako siako oswojona, ja moze wzięłabym tą wesolutką sunie do wujka a ty Asiu wzięłabyś tego namniejszego dzikuska i było by po sprawie:lol: Quote
papudraczek Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 [quote name='emdziolek'] Hmmm tak sie zastanawiam gdzie można dać jedna sunie na tymczas... jeżeli oni chcą niech zostawią sobie chienkę bo ona jest tako siako oswojona, ja moze wzięłabym tą wesolutką sunie do wujka a ty Asiu wzięłabyś tego namniejszego dzikuska i było by po sprawie:lol: Jakby Twój wujek Emdziołku wział suńkę to byłoby dobre rozwiązanie!! oni najchętniej zostawili by sobie tę przytulankę ale się przy tym nie upierają! powiedzieli że jaksię dla niej znajdzie domek to zatrzymają obojętnie którą!! więc byłoby to jakieś wyjście z sytuacji!! tylko czy twój wujek zgodzi się i będzie w stanie się nią zaopiekować?? bo ja wezmę najmniejszą suńkę!! nie bedzie to łatwe nie ma innego wyjścia!! poradzę sobie jakoś z nią!! mam nadzieję że mój pies nie bedzie jej maltretował zabawą!! został w zasadzie tydzień!!! a innych rozwiązań nie widać na horyzoncie!! daj znać emdziołku czy suńka znajdzie domek u twojego wujka!!??? Quote
papudraczek Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 a maluszki dalej szukają domków Quote
emdziolek Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Asiu.... mój wujek myślał że to małe pieski więc jednak nie może wziąść suni na DT.... Kurde jedną sunie trzeba gdzieś wcisnać...:-( Quote
papudraczek Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 w takim razie dalej szukamy domków:-( Quote
papudraczek Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 może w końcu ktoś zauważy ślicznotki i się w nich zakocha!!! DT potrzebny na wczoraj!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zostało 7 dni!!!!!!!!! Quote
papudraczek Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 w dalszym ciągu cisz :( szukamy domków!!!!!!!!!!! Quote
papudraczek Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 Zauważcie je!!!:placz: proszę:-( Quote
ma_ruda Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 papudraczek napisał(a):Zauważcie je!!!:placz: proszę:-( No właśnie- po to skaczą teraz na pierwszą stronę, żeby w końcu ktoś zauważył:mad: Quote
papudraczek Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 Jutro przyjeżdza do mnie Suzi!! Ta przytulanka!! Facet zgodził się przetrzymać jeszcze jedną Sunię do 11 listopada!! Mam nadzieję że do tego czasu znajdzie się ktoś chętny na przytulankę!! zakocha się w iej!! to będę mogła zabrać najmniejszą do siebie na DT!! ciekawa jestem jak na suńki zareaguje mój łobuz Kacpi!!chociaż on też jest z "odzysku" więc powinne się dogadać :lol:!! Choć ciekawe jest to jak na suńkę zareaguje mój mąż:razz:!! jeszcze o niej nie wie!! Do ostatniego psiaka jakiego mieliśmy na tymczasie tak się przywiązał że powiedział że nigdy więcej żadnych tymczasów!! poza tym akt faktem że warunków rewelacyjnych nie mamy!! małe mieszkanko + 2 psy = wielki bałagan!! Szukamy w dalszym ciągu domków!! Quote
papudraczek Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 Emdziołek a co słychać u Czika!!?? tak dawno nic nie pisałaś o naszym rodzynku!! Quote
emdziolek Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='papudraczek']Emdziołek a co słychać u Czika!!?? tak dawno nic nie pisałaś o naszym rodzynku!! Cziko podrósł, ma ok 56 zm w kłębie, jest gruby (Bartuś nie obraź sie ale go przekarmasz:evil_lol:) Cziko uczęszcza na szkolenie PT1 a później będzie na szkoleniu Pt2 czyli PT1 znaczy sie pies towarzyszący, PT2 znaczy sie pies terapeuta:evil_lol: Quote
papudraczek Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 [quote name='emdziolek'] Cziko podrósł, ma ok 56 zm w kłębie, jest gruby (Bartuś nie obraź sie ale go przekarmasz:evil_lol:) Cziko uczęszcza na szkolenie PT1 a później będzie na szkoleniu Pt2 czyli PT1 znaczy sie pies towarzyszący, PT2 znaczy sie pies terapeuta:evil_lol: Tak bardzo się cieszę!!! Wspaniale że przynajmniej mu się udało!!:multi: proszę go ode mnie uściskać bardzo moco!!! Quote
emdziolek Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='papudraczek']Tak bardzo się cieszę!!! Wspaniale że przynajmniej mu się udało!!:multi: proszę go ode mnie uściskać bardzo moco!!! Nie ma sprawy:loveu: Quote
papudraczek Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 :multi::multi::multi::lol::lol::lol: Przytulanka znalazła domek!! w zasadzie znów spisala się emdziołek;) :klacz::klacz:brawa dla niej!!!!!! Jutro jedzie pożegnalna delegacja zawieźć Suńkę do Ełku!!!! do nowego!! cieplutkiego domku!!!!!!! no to jeszcze tylko jeden domek potrzebny!!!!:p Quote
ma_ruda Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Bedę sie powtarzać: emdziołek jesteś wspaniała:klacz:. Czy można się juz cieszyć, żeby nie zapeszyć? Quote
emdziolek Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='ma_ruda']Bedę sie powtarzać: emdziołek jesteś wspaniała:klacz:. Czy można się juz cieszyć, żeby nie zapeszyć? Dziewczyny dajcie spokój:oops: Jasne ze można sie cieszyc!:multi::multi: Quote
papudraczek Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 :multi: Przytulanka czyli Suzi jest już w nowym domku:multi: dzwoniła właśnie emdziołek - jest z Suzi i z Czikiem na spacerku!!! Suzi poczatkowo nie poznala Czika (zmienił się chlopak na lepsze :lol:) po chwili jednak już było dobrze i wariowały jak szalone!! tak jak na spacerku!! poza tym ponoć dziewczyna ładnie chodzi na smyczy :cool3:(chociaż nigdy wcześniej nie widziala nawet smyczki) i nie boi sią samochodów!!:lol: trzymaj się Suzi!! bądz dzielną dziewczynk!! Jeszcze mała czeka na domek!!!!:-( Quote
ma_ruda Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 :Cool!:Cudownie. Teraz chyba znowu pora na zmianę tematu:multi: Quote
papudraczek Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 tak!!tak!! trzeba znów wrócić do tematu poszukiwania domku!! Jeszcze mała bardzo potrzebuje kochanjącego domu!!! Quote
BoWa Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Może dla przypomnienia zdjęcie ostatniego pieska szukającego domu.... Quote
ma_ruda Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 GoWa napisał(a):Może dla przypomnienia zdjęcie ostatniego pieska szukającego domu.... Zgadzam się z GoWa. Myślę, że warto też na pierwszej stronie dodać informacje o szczęśliwych szczeniakach, które juz sa w domkach i koniecznie o sukcesach Cziko:lol: Quote
papudraczek Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 Macie rację!! oto bidulka ktora w dalszym cięgu czeka na domek!! potrzebuje naprawdę dużo ciepła i miłości: niestety dziś też dostałam niefajną wiadomość. Przytlanka jednak dalej szuka domku:-( była tak zestresowana że jak sama została w domu zrobiła głupotkę i coś tam zniszczyła!! nowi państwo stwierdzili że niestety pracują po 8 godzin i nie mogą ryzykować!! teraz jest w domciu z czikiem!! może zostać tam tydzień! kontaktowałam się z emdziołkiem i jest jeszcze jeden potencjalny domek!! ale to jeszcze duuzzza niewiadoma!! więc trzymamy kciuki!!! Quote
papudraczek Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 troszkę info od emdziołka!! Suzi ma domek!! :multi::multi: bedzie w domku z 7 letnią dziewczynką więc będzie miała towarzystwo!! a ona tak jak cziko bardzo lubi dzieciuchy!!!:multi: Narazie Suzi jest na stacjonarnym szkoleniu gdzieś pod Ełkiem!!! nic nie poplątałam Emdziołku??:p Quote
emdziolek Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 [quote name='papudraczek']troszkę info od emdziołka!! Suzi ma domek!! :multi::multi: bedzie w domku z 7 letnią dziewczynką więc będzie miała towarzystwo!! a ona tak jak cziko bardzo lubi dzieciuchy!!!:multi: Narazie Suzi jest na stacjonarnym szkoleniu gdzieś pod Ełkiem!!! nic nie poplątałam Emdziołku??:p Dokładnie, Suzi narazie jest na szkoleniu, trzeba ją ułożyć i za ok 1-2 tygodni bedzie w nowym domku:lol: Quote
Recommended Posts