papudraczek Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 :loveu: super!! piękne zdjęcie!! emdziołek co z hieną?? są jakieś nowe wieści od przyszłych właścicieli??:roll: Quote
papudraczek Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Hallo!! hallo!!! czy Suwałki śpią!!!?? Cziko zostawił na wsi 3 siostry które potrzebują domków!!!!!!!!!:placz: Quote
emdziolek Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 papudraczek napisał(a):Hallo!! hallo!!! czy Suwałki śpią!!!?? Cziko zostawił na wsi 3 siostry które potrzebują domków!!!!!!!!!:placz: ci ludzie dopiero wczoraj wrócili z urlopu. Dzisiaj wieczxorem lub jutro po poludniu bede miala od nich odzew w sprawie jednej suczynki. Dzisiaj porobie wiecej ogloszen suniom Quote
papudraczek Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 emdziolek napisał(a):ci ludzie dopiero wczoraj wrócili z urlopu. Dzisiaj wieczxorem lub jutro po poludniu bede miala od nich odzew w sprawie jednej suczynki. Dzisiaj porobie wiecej ogloszen suniom odnowiłam im ogłoszenia na alegratce i w interpress narazie żadnego odzewu:placz: Quote
papudraczek Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 nikt nie chce pięknych biednych suczek????????:placz::placz::placz: Quote
ma_ruda Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Może trzeba je zatrzymać jak najdłużej na pierwszej stronie? Sunie potrzebują szybko domku:mad: Quote
papudraczek Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 Pewnie i tak!!! tak więc sunki brykajcie do góry!!! Quote
ma_ruda Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 To ja znowu popodnoszę, a później usunę te posty, bo tzw. hopanie jest tu źle widziane:roll: Quote
emdziolek Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Słuchajcie, nie chce zapeszać ale może w tym tygodniu 2 suczki (chienka i ta wesoła) bedą miały domki.. puki co ciiiisza:evil_lol: Quote
ma_ruda Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Już usunęłam 2 poprzednie posty i teraz z czystym sumieniem wyciągam sunie na górę. Tym bardziej, że jest powód, żeby jeszcze potrzymać kciuki za wesołą i hienkę:kciuki: Quote
papudraczek Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 ma_ruda napisał(a):Już usunęłam 2 poprzednie posty i teraz z czystym sumieniem wyciągam sunie na górę. Tym bardziej, że jest powód, żeby jeszcze potrzymać kciuki za wesołą i hienkę:kciuki: o tak tak!!! trzymamy kciuki!! szczególnie za dzikuski:p!! jednak troszkę się niepokoję bo emdziołek się nie odzywa a to ona działa tam na suwalszczyźnie i ma kontakt z ew. nowymi domkami hienki!!! do góry suńki Quote
bmartyniuk Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Heh właśnie cziko jest w nowym domku i jest cudowny i zadowolony z życia teraz niedługo jego nowe zdjdęcia z nowego domku:) pozdro Emcia kotku:) Quote
papudraczek Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 bmartyniuk napisał(a):Heh właśnie cziko jest w nowym domku i jest cudowny i zadowolony z życia teraz niedługo jego nowe zdjdęcia z nowego domku:) pozdro Emcia kotku:) oj tak tak!! prosimy o nowe zdjecia!!!:lol: Quote
papudraczek Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 gdzie obiecane zdjątka??? rodzice w weekend byli u psiaków!! dowiezli nowy zapas jedzenia i zabezpieczyli je przed pchełkami i kleszczami!!! tzn. nie wszyskie bo hiena nie dała do siebie podejść!!!:shake: nawet największy dzikus tj. ta najmniejsza sunia dała wkroplić sobie frontlinea a hiena nie podeszła!!! tata mówił że jak złapał tą najbardziej bojaźliwą i trzymał ją to wtuliła się w niego bardzo bardzo mocno i z jej zachowania wynikało że krzyczy do niego 'daj mi trochę miłości a zrobię dla ciebie wszystko" :-( więc może nie będzie tak strasznie z ich socjalizacją!! ale szybko trzeba im znaleźć domki!!!!!!!!!!!!! Quote
ma_ruda Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 emdziołek nie pozwoliła zapeszać, ale chyba nic się nie stanie jak sobie pomyslimy, ze może w tym tygodniu........?:oops: A jak nie to na pewno wkrótce. Quote
emdziolek Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [COLOR=DarkOrange][B]NIE ZAPESZAĆ!!:evil_lol: Śliczne sunieczki szukają domku!!:loveu: A teraz od Cziko: Cziko strasznie sie rozruszał i najprawdopodobniej pójdzie na uwaga... ... .... DOGOTERAPEUTE bo świetnie sie do tego nadaje, lgnie do dzieci, daje sobie ciągać za uchole, wsadzać paluchi w pychol, w nochal i ciągać ogon, musi tylko przejsć kurs i poszłedł!!:multi: [/B][/COLOR] Quote
papudraczek Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 :lol: no no!! z wioseczki na terapeutę!!! to się wybił chłopak!! wiedziałam że to są cudne psiaki!!! brawo Czikusiu!!!!!!!!!!!:multi::multi: Quote
papudraczek Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 aha!! Emdziałek!!?? są jakieś wieści z potencjalnych domów suczek?? Quote
emdziolek Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='papudraczek']aha!! Emdziałek!!?? są jakieś wieści z potencjalnych domów suczek?? narazie cichosza tzn w czwartek jade do ełku pogadać z tymi ludźmi:cool3: już ja ich naprowadze na 100%'ową pewność:razz: Quote
papudraczek Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 Miejmy nadzieję że nie będzie ich trzeba naprowadzać tylko sami tego będą bardzo chcieli!!! Przecież one są takie kofane!!! a czy o zdjątka czika można prosić!!??!! Quote
papudraczek Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 Na allegro złożono jedną ofertę na psiaka!! Ucieszyłam się straszliwie, choć po chwili jednak moja radość troszkę opadła!! gościu jest od niedawna na allegro i ma tylko 2 negatywne komentarze!!:confused::niewiem:Także nie wiem czy to jest ktoś odpowiedzialny!! poza tym prosiłam o kontakt przed licytacją a on nie odezwał się!!! no nic poczekamy zobaczymy!!! Quote
papudraczek Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='emdziolek']narazie cichosza tzn w czwartek jade do ełku pogadać z tymi ludźmi:cool3: już ja ich naprowadze na 100%'ową pewność:razz: i jak tam emdziołek!! jakieś nowe wieści z przyszłych domków?? Quote
emdziolek Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='papudraczek']i jak tam emdziołek!! jakieś nowe wieści z przyszłych domków?? dziewczyna sie rozmyslila... ;( mam za to foty Nowego Cziko:lol: Cziko przytyl ladnie chodzi na smyczy, ma mnostwo kolegow i kolezanek i jest naprawde szczesliwym psem:multi::loveu: Quote
papudraczek Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 [quote name='emdziolek'] Cziko przytyl ladnie chodzi na smyczy, ma mnostwo kolegow i kolezanek i jest naprawde szczesliwym psem:multi::loveu: Ale ladnie wygląda cziko!! widać że dobrze mu!!! Szkoda że się ta dziewczyna rozmyśliła:placz: trzeba jednak szybciutko szukać czegoś bo niedługo facet odda psiaki do suwalskiego schronu:shake: a tam długo nie pożyją:-( Quote
Recommended Posts