Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej !! emdziołek jak tam zachowuje się nasz bohater cziko!!???
kiedy jedzie do domku w ełku???coś wiadomo!??
w sobotę jedziemy do pozostałych łobuzów!! spróbujemy złapać 2 dzikusy i je zaszczepić!! bo okazała się że chłop jeszcze tego nie zrobił choć już 2 razy dostawał pieniądze na szczepionki:shake:
poza tym czasu coraz mniej a pozostałe wariaty nie maja domków!!!
chyba bede miała psiarnię w domu!!!;)

• Replies 256
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='papudraczek']Hej !! emdziołek jak tam zachowuje się nasz bohater cziko!!???
kiedy jedzie do domku w ełku???coś wiadomo!??
w sobotę jedziemy do pozostałych łobuzów!! spróbujemy złapać 2 dzikusy i je zaszczepić!! bo okazała się że chłop jeszcze tego nie zrobił choć już 2 razy dostawał pieniądze na szczepionki:shake:
poza tym czasu coraz mniej a pozostałe wariaty nie maja domków!!!
chyba bede miała psiarnię w domu!!!;)
Hej hej Asiu, bede wiedziala po poludniu , teraz jestem, w szkole na kole przygotowawczym do olimpiady informatycznej. Za ok 2 godziny ide z malym na dluuugi spacer, zobacze jak zachowuje sie na łące. buźka pa:loveu:

Posted

[quote name='emdziolek']Hej hej Asiu, bede wiedziala po poludniu , teraz jestem, w szkole na kole przygotowawczym do olimpiady informatycznej. Za ok 2 godziny ide z malym na dluuugi spacer, zobacze jak zachowuje sie na łące. buźka pa:loveu:

I jak maluszek na spacerku??
grzeczne było malenstwo?

Posted

[quote name='papudraczek']I jak maluszek na spacerku??
grzeczne było malenstwo?
NIESAMOWITE!! mały odżył, bawił się dzisiaj z dwoma suczkami, biegał z chłopcami za piłką, był taaaaaaaaaaaki wesoły:lol::multi:
W sobote jedzie do nowego domku czyli to już po jutrze:multi:
Chłopak jest baaaaardzo mądry i grzeczny. Będzie wiernym psem:lol:

Buziaki:loveu:

Posted

Ja zaglądam:cool3:, ale z drugiego konca Polski mogę tylko zaglądać:roll:, no i jeszcze raz poradzić, zeby w tytule wątku napisać, że szczeniaczki są k. Suwałk. Może wtedy będą je odwiedzać dogomaniacy z północy?

Posted

Uwaga bedą foty !!:multi:

To jeszcze u mnie w domu:

Pierwszy raz na wieeeeelkich łąkach:

Tutaj już biegaliśmy:evil_lol:

A tu wygląda jak wilczek:

Cziko prawie całą podróż do Ełku przespał, wymiotował dwa razy, wodą bo nie dostał jeść przed podróżą tylko wypił miche wody:evil_lol:
Nowa pani zakochała się w nim po uszy. Dostał piekne posłanie, obrożę, smycz, miseczki, zabawki(którymi nie umie sie bawić ale sie na umi:evil_lol:) jedzenia zostało mu 3kg a nowa pani już zaopatrzyła się w wielki wór karmy:evil_lol:
Jednym słowem mały bedzie miał szczęśliwe zycie, za dwa tygodnie pojade go odwiedzić, a a tydzień zapewne do mnie wpadnie na 2 dni razem z nowymi właścicielami.

Co do suczki - tamci ludzie co mieli brać Cziko , powiedzieli że wolą suczkę, narazie wyjechali, wracają we wtorek rano i zapewne w środe zawitają w suwałkach po siostrzyczkę Cziko:multi:
Oby wszystko poszło po naszej myśli.
Puki co ide w kimo bom sie przeziębiła i zmęcyła tym bieganiem;)
Branoc:lol:

Posted

nic dziwnego że się zakochala:p!! w takim przystojniaku!!
fajnie ciesze się!! to naprawdę będzie oddana psina!! zasługuje na dobre życie!! i chodzi już w obrozy:crazyeye:!! a do tej pory nie wiedział co to w ogóle jest!!! mam nadzieję że w nowym domku szybko się zaklimatyzuje!! i niedługo dołączy do niego siostrzyczka!!
bo dzikie siostry nigdy chyba nie zaznają miłości:placz:
też ide spacku !! branoc

Posted

ma_ruda napisał(a):
Ja zaglądam:cool3:, ale z drugiego konca Polski mogę tylko zaglądać:roll:, no i jeszcze raz poradzić, zeby w tytule wątku napisać, że szczeniaczki są k. Suwałk. Może wtedy będą je odwiedzać dogomaniacy z północy?

ma ruda ja się zgadzam!!trzeba byłoby w tytule to napisać, tylko że ja jestem komputerowe dno i nie umiem tego zrobić :wallbash:
umiem tylko tyle:comp26:

Posted

[quote name='papudraczek']nic dziwnego że się zakochala:p!! w takim przystojniaku!!
fajnie ciesze się!! to naprawdę będzie oddana psina!! zasługuje na dobre życie!! i chodzi już w obrozy:crazyeye:!! a do tej pory nie wiedział co to w ogóle jest!!! mam nadzieję że w nowym domku szybko się zaklimatyzuje!! i niedługo dołączy do niego siostrzyczka!!
bo dzikie siostry nigdy chyba nie zaznają miłości:placz:
też ide spacku !! branoc
On cudnie pilnuje sie gdy biegał bez smyczy, odbiegał na 5m i zaraz wracał żeby go pogłaskać.
W obrozy chodzi super, najpierw troche sie drapał bo mu przeszkadzało ale zaraz sie przyzwyczaił i było super;)
Cuudownie chodzi na smyczy, jak jacyś chłopacy biegli za nami i coś tam do mnie krzyczeli to mały na nich szczekał:evil_lol: mój mały obrońca:lol:
Będzie naprawde cudownym towarzyszem.
A rodzeństwem juz ja sie zajmę:evil_lol: Jedną siostrę biorą na pewno, nie wiemy czy tą taką wesołą bo spodobała im się chienka, napewno poradziliby sobie z jej socjalizacją;)
Więc zostaną dwie..
hmmm...
Asiu a ty nie możesz wziąść tej najmniejszej na DT? ona jest najbardziej bojaźliwa, trzeba ją oswoić i wtedy nie będzie problemu ze znalezieniem dla niej domku;)
Ja jeszcze popytam ludzi i porobie nowe ogłoszenia, moze ktoś będzie chciał.
Puki co- buziam cieplutko i spadam ze swoją suczą na dwór:evil_lol:

[quote name='_Natalia_M_']coz to za urwisy...no cudowne sa!! ale juz wisi nad nimi "brak domku" :placz::placz::placz:
wisi , rzeczywiście, jeżeli się spręzymy to i dzikuski znajdą domki:lol:
Ja myślę ze w ostateczności można zgłosić się o pomoc do Fundacji Emir, może przyjęli by dwie suczki do czasu znalezienia im domku:lol:

Posted

Asiu a ty nie możesz wziąść tej najmniejszej na DT? ona jest najbardziej bojaźliwa, trzeba ją oswoić i wtedy nie będzie problemu ze znalezieniem dla niej domku;)

Fajnie byłoby gdyby hiena znalazla domek:multi: bo ta wesoła suczka wcześniej czy później coś znajdzie przecież jest tak samo cudna jak cziko!! tylko czy twoi znjami sobie rzeczywiście poradzą z jej socjalizacją??:niewiem: jest tam w okolicy Ełku jakiś behawiorysta ktory by się nią zajął??
jeżeli hiena znajdzie domek to wezmę na tymczas tą drugą małą dzikuskę! mam kolezankę behawiorystkę ktora się nią zajmie!!! bo dwoch nie dam rady wziąć a nie chcę jednego dzikusa zostawiać tam samego na pastwo barego (tatusia)! bo jeszcze bardziej ją zdołuje!!

Posted

GoniaP napisał(a):
A czy one maja Allegro i inne ogłoszenia?

oglaszałam je przez miesiąc w ale gratce i na interpress ale żdnego odzewu!!:-(
emdziołek chyba wystawiła im allegro!!
ale cisza:placz:

Posted

[quote name='GoniaP']To upewnij się czy maja Allegro. One są tak piękne, że aż dziw, że tak małe zainteresowanie.
Dziewczyny nie robiłam im allegro, ogłaszałam na mojpupil, 4lapy, kupsprzedaj itp
allegro nei robiłam bo nie mam tam kąta.
Kto moze zrobić??

Posted

papudraczek napisał(a):
ma ruda ja się zgadzam!!trzeba byłoby w tytule to napisać, tylko że ja jestem komputerowe dno i nie umiem tego zrobić :wallbash:
umiem tylko tyle:comp26:

To proste- wejdź na swój pierwszy post, kliknij w ramkę "edytuj", kiedy się otworzy okienko do edycji kliknij jesszcze raz "edytuj" i wtedy na górze powinno sie pojawić okienko z tytułem wątku. Po zmianie tematu klikasz w "zapisz zmiany" i gotowe:lol:

Posted

ma_ruda napisał(a):
To proste- wejdź na swój pierwszy post, kliknij w ramkę "edytuj", kiedy się otworzy okienko do edycji kliknij jesszcze raz "edytuj" i wtedy na górze powinno sie pojawić okienko z tytułem wątku. Po zmianie tematu klikasz w "zapisz zmiany" i gotowe:lol:

i zrobione!! rzeczywiscie żadna filozofia!! tylko trzeba wiedzieć że w ogole można edytować swoje wątki:oops:

Posted

[quote name='_Natalia_M_']coz to sa za psiaki. to jakies owczarki? ile one maja ???
To są mixy owczarka niemieckiego z hmm takim mixem labcia.
Mają ok 6-7 miesięcy. Czy ktoś może zrobić im allegro??