papudraczek Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 Pozdrowienia od Suzi!!! dziewczynka jest pelna życia, uwielbia pieszczoty i ganianie za zwierzyną wszelkiego rodzaju. moja mamcia dostaje szału bo na działce nad jeziorkiem wykopuje 1m doły w poszukiwaniu myszy:evil_lol:. Emdziołku a co u jej braciszka Cziko slychać?? szczęśliwy jest gość?? może by zrobić jakieś spotkanie na szczycie rodzeństwa??? Quote
emdziolek Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 papudraczek napisał(a):Pozdrowienia od Suzi!!! dziewczynka jest pelna życia, uwielbia pieszczoty i ganianie za zwierzyną wszelkiego rodzaju. moja mamcia dostaje szału bo na działce nad jeziorkiem wykopuje 1m doły w poszukiwaniu myszy:evil_lol:. Emdziołku a co u jej braciszka Cziko slychać?? szczęśliwy jest gość?? może by zrobić jakieś spotkanie na szczycie rodzeństwa??? u Czikusia wszystko wporzadku, mam zdjecie, wstawie wieczorkiem teraz potrzebuej pilnei pomocy finansowej bo mam kotka ktorego potracil samochod m znalazłam go dzisiaj a leczenie bedzi ekosztowac ok 400zł:placz:musze tez znaleźć dla niego tymczas:placz:masz jakis pomysl?? wiesz kto moze pomoc?? Quote
papudraczek Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 Emdziołku a masz jeszcze pieniądze z bazarku który robiłyśmy na sterylkę małej?? jeżeli tak to śmiało je przeznacz na kotka!!może jakieś ulgi u weta?? jakaś aukcja cegiełkowa na allegro?? nie znam zbyt wielu milosników kotów. moja sis jest na miejscu poproszę ją żeby zrobiła zbiórkę na kicię!!! Quote
emdziolek Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 papudraczek napisał(a):Emdziołku a masz jeszcze pieniądze z bazarku który robiłyśmy na sterylkę małej?? jeżeli tak to śmiało je przeznacz na kotka!!może jakieś ulgi u weta?? jakaś aukcja cegiełkowa na allegro?? nie znam zbyt wielu milosników kotów. moja sis jest na miejscu poproszę ją żeby zrobiła zbiórkę na kicię!!! Ta kasa juz dawno przelana na innego psiaka w potrzebie, kociak ledwo zyje a leczenie bedzie strasznie drogie:( Aukcja cegiełkowa by sie przydałą tylko nie wiem kto mógłby zrobic..:-( Quote
papudraczek Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 gdybym wiedziała jak się robi takie aukcje to bym zrobiła ale nie mam pojęcia!! moja siostra bedzie próbowała zebrać troszkę kasy i skontaktuje się z toba!! Quote
ma_ruda Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Ale niespodzianka:multi:. Jest śliczny i jak widać szczęsliwy. Ciekawa jestem czy Suzi i pozostałe...juz nie szczeniaki maja sie równie dobrze? Quote
Recommended Posts