Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 256
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='papudraczek']emdziołku bedę w sobotę w suwałkach to zadzwonię i podjedę do ciebie!! ja mam zebrane 60. także razem 90. trochę jeszcze brakuje!! może ponówmy bazarek??
Jest ponowiony Asiu, to zobaczymy sie w sobotę i przekaże Ci te 30zł:)

Posted

[quote name='papudraczek']nikt już nie pamięta o Suzi!!???
a co gorsza nikt jej nie chce!!:placz:
a to takie kochane psisko!!!!!!!!!!!!!
Emdziołku skrobnij kilka słów o Cziko? jak się miewa nasza piękność?
U Cziko wszystko wporządku, co wiecej, dowiem sie dzisiaj:)
Uaktualnie dzisiaj ogłoszenia o Suzi:)

Posted

cos mi sie wydaje ze nikt nie chce suzi!!
i jeszcze mały apelik poza tematem watku:
może ktoś z was ma jeszcze kawałek wolnej przestrzeni w domu i zabrałby szczeniorka na DT?
w schronie w Tomaszowie Maz. jest 6 szczeniaków, z czego dwa są bardzo zarobaczone, a dwa mają nużycę. One wszystkie przebywają razem i zarażają się od siebie. Niektóre są bardzo słabe i apatyczne. Ona długo nie pożyją, jeśli im nie pomożemy. Prooooszę... roześlijcie to do ludzi z dogo. Może ktoś się zlituje.
Tu jest wątek schronu: http://www.dogomania.pl/forum/showth...05#post9386105 szczeniaki są na dole strony.

Posted

papudraczek napisał(a):
cos mi sie wydaje ze nikt nie chce suzi!!
i jeszcze mały apelik poza tematem watku:
może ktoś z was ma jeszcze kawałek wolnej przestrzeni w domu i zabrałby szczeniorka na DT?
w schronie w Tomaszowie Maz. jest 6 szczeniaków, z czego dwa są bardzo zarobaczone, a dwa mają nużycę. One wszystkie przebywają razem i zarażają się od siebie. Niektóre są bardzo słabe i apatyczne. Ona długo nie pożyją, jeśli im nie pomożemy. Prooooszę... roześlijcie to do ludzi z dogo. Może ktoś się zlituje.
Tu jest wątek schronu: http://www.dogomania.pl/forum/showth...05#post9386105 szczeniaki są na dole strony.

Widzialam juz te szczeniaki, my z mama myslimy nad wzieciem jednego na DT.
Wznowiłam dla Suzi ogłoszenia na suwalki.info , bialystokonline.pl i kupsprzedaj

Posted

[quote name='papudraczek']chyba już nikt nie zechce Suzi!! a to takie pocieszne zwierzę!!!
coś mi sięwydaje że zostanie na chabrowej!!!:cool3:
Emdziołku zastanaiwałaś się nad tymi szczeniaczkami???
Asiu, oczywiście ze sie z mamą zastanawiałam ale mamy teraz w domu psa mojej babci bo jest w szpitalu wiec chwilowo nie mozemy niczego przygarnąć:shake:

Posted

suzi ma domek!! juz stały!!
zadzwonił do mnie pan. znalazł ją na allegro! fajny domek z ogrodem dziecmi! tylko ze jak sie moja rodzinka dowiedziala o tym, to stwierdzili ze nie oddadza juz jej!!!
Suzi zostaje na stałe na chabrowej!!!!!!!!!!:multi:

Posted

[quote name='papudraczek']suzi ma domek!! juz stały!!
zadzwonił do mnie pan. znalazł ją na allegro! fajny domek z ogrodem dziecmi! tylko ze jak sie moja rodzinka dowiedziala o tym, to stwierdzili ze nie oddadza juz jej!!!
Suzi zostaje na stałe na chabrowej!!!!!!!!!!:multi:
Uahahaha ale historia, wiedziałam ze tak bedzie, ze nawet jak sie domek znajdzie to Suzi u Was zostanie:evil_lol:

Bardzo się cieszę:multi:

Asiu, jutro powystawiałabym bazarki z tych rzecyz które zostały, wybierz psiaczka na dogo , na którego leczenie pieniażki będa przekazane, z bazaku oczywiście:)

Posted

[quote name='emdziolek']Uahahaha ale historia, wiedziałam ze tak bedzie, ze nawet jak sie domek znajdzie to Suzi u Was zostanie:evil_lol:

Bardzo się cieszę:multi:

Asiu, jutro powystawiałabym bazarki z tych rzecyz które zostały, wybierz psiaczka na dogo , na którego leczenie pieniażki będa przekazane, z bazaku oczywiście:)

ja tez się domyslalam ze tak bedzie ale jak mi kazali szukać domku dla Suzi to szukałam!! a tu klops!!!!!!!!!!
emdziołku ty to sie nachorujesz!!
mam jeszcze jakieś zbedne swiecidełka wiec dostarcze ci je do suwałk i tez poprosze cie o wystawienie ich!!
a jakiegoś biednego psiaka sie znajdzie!!
a co u Chiko!! bardzo jestem ciekawa!!

Posted

papudraczek napisał(a):
ja tez się domyslalam ze tak bedzie ale jak mi kazali szukać domku dla Suzi to szukałam!! a tu klops!!!!!!!!!!
emdziołku ty to sie nachorujesz!!
mam jeszcze jakieś zbedne swiecidełka wiec dostarcze ci je do suwałk i tez poprosze cie o wystawienie ich!!
a jakiegoś biednego psiaka sie znajdzie!!
a co u Chiko!! bardzo jestem ciekawa!!

W przyszłym tygodniu bede miała jego zdjęcia, chłopak waży 38 KG:crazyeye::evil_lol:
jest tłuściutki i grzeczniutki, u niego wszystko wporządku:)

To Asiu - szukaj psiaka na którego miałyby być przeznaczone pieniążki a ja wystawie bazarek:)
Buziaki!!:multi:

Aha zmień tytuł wątku :)

Posted

:Cool!:Papudraczek usciskaj rodzinkę i wymiziaj od nas szczęściarę Suzi.
Czy Pan, który był zainteresowany sunia jest rozczarowany? Bo może trzrba mu poszukać podobnej sunieczki, która czeka na domek?

Posted

ma_ruda napisał(a):
:Cool!:Papudraczek usciskaj rodzinkę i wymiziaj od nas szczęściarę Suzi.
Czy Pan, który był zainteresowany sunia jest rozczarowany? Bo może trzrba mu poszukać podobnej sunieczki, która czeka na domek?

oj taktu wszyscy zadowoleni a suzi jaka szczesliwa!!!!
pan bylzaskoczony ale zrozumiel i oczywiscie wyslalam mu juz zdjeia i opisy kilku innych sunie z dogo podobnych charakterkiem do Suzi!!:multi::multi:

Posted

Emdziołku już nie mogę doczekać się na zdjątka Cziko!!
musimy zrobić również spotkanie na szczycie - Suzi kontra Cziko:lol::lol:
aha i skontaktuje się z toba w tym tygodniu moja siostra i przekaze ci jeszcze kilka drobiazgów na bazarek!!

• 2 months later...
Posted

ma_ruda napisał(a):
A jak sie miewa Suzi?

Suzi miewa się super!! zrobiła się już bardziej ufna i nie boi się wszystkiego jak wcześniej!! przytyła dziewczynka i jak znajdziemy dobrą szkołę w Suwałkach to pójdzie na szkolenie;). jest strasznie wesolutka i uwielbia zabawy!! przez ostatnie 5 dni byłam w suwałkach ze swoim kacpim to szalały 24/24. ma dziewczyna tylko małą wade;) wstaje skoro świt!! i nie potrafi zrozumieć że inni chcą spać!!:evil_lol: