emdziolek Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Asiu, doszły juz pierwsze pieniażki za bazarek, 30zł, czy mam zanieść jej Twoim rodzicom? Quote
papudraczek Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 emdziołku bedę w sobotę w suwałkach to zadzwonię i podjedę do ciebie!! ja mam zebrane 60. także razem 90. trochę jeszcze brakuje!! może ponówmy bazarek?? Quote
emdziolek Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='papudraczek']emdziołku bedę w sobotę w suwałkach to zadzwonię i podjedę do ciebie!! ja mam zebrane 60. także razem 90. trochę jeszcze brakuje!! może ponówmy bazarek?? Jest ponowiony Asiu, to zobaczymy sie w sobotę i przekaże Ci te 30zł:) Quote
papudraczek Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 Nowe allegro Suzi: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=297475282 i ogłoszenie w alegratce: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/655698_suzi_czeka_na_ciebie_i_twoja_milosc.html Emdziołku w końcu nie dotarłam do Suwałk!! Poproszę moją siostrę to się skontaktuje z Tobą i jakoś się umówićie!! Quote
papudraczek Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 a suzi wciąż wypatruje domku!!! Quote
papudraczek Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 nikt już nie pamięta o Suzi!!??? a co gorsza nikt jej nie chce!!:placz: a to takie kochane psisko!!!!!!!!!!!!! Emdziołku skrobnij kilka słów o Cziko? jak się miewa nasza piękność? Quote
emdziolek Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='papudraczek']nikt już nie pamięta o Suzi!!??? a co gorsza nikt jej nie chce!!:placz: a to takie kochane psisko!!!!!!!!!!!!! Emdziołku skrobnij kilka słów o Cziko? jak się miewa nasza piękność? U Cziko wszystko wporządku, co wiecej, dowiem sie dzisiaj:) Uaktualnie dzisiaj ogłoszenia o Suzi:) Quote
papudraczek Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Mały słodziak wciąż czeka na dom!!! Quote
papudraczek Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 cos mi sie wydaje ze nikt nie chce suzi!! i jeszcze mały apelik poza tematem watku: może ktoś z was ma jeszcze kawałek wolnej przestrzeni w domu i zabrałby szczeniorka na DT? w schronie w Tomaszowie Maz. jest 6 szczeniaków, z czego dwa są bardzo zarobaczone, a dwa mają nużycę. One wszystkie przebywają razem i zarażają się od siebie. Niektóre są bardzo słabe i apatyczne. Ona długo nie pożyją, jeśli im nie pomożemy. Prooooszę... roześlijcie to do ludzi z dogo. Może ktoś się zlituje. Tu jest wątek schronu: http://www.dogomania.pl/forum/showth...05#post9386105 szczeniaki są na dole strony. Quote
emdziolek Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 papudraczek napisał(a):cos mi sie wydaje ze nikt nie chce suzi!! i jeszcze mały apelik poza tematem watku: może ktoś z was ma jeszcze kawałek wolnej przestrzeni w domu i zabrałby szczeniorka na DT? w schronie w Tomaszowie Maz. jest 6 szczeniaków, z czego dwa są bardzo zarobaczone, a dwa mają nużycę. One wszystkie przebywają razem i zarażają się od siebie. Niektóre są bardzo słabe i apatyczne. Ona długo nie pożyją, jeśli im nie pomożemy. Prooooszę... roześlijcie to do ludzi z dogo. Może ktoś się zlituje. Tu jest wątek schronu: http://www.dogomania.pl/forum/showth...05#post9386105 szczeniaki są na dole strony. Widzialam juz te szczeniaki, my z mama myslimy nad wzieciem jednego na DT. Wznowiłam dla Suzi ogłoszenia na suwalki.info , bialystokonline.pl i kupsprzedaj Quote
papudraczek Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 A Suzi wciąż czeka i czeka..... Quote
papudraczek Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 chyba już nikt nie zechce Suzi!! a to takie pocieszne zwierzę!!! coś mi sięwydaje że zostanie na chabrowej!!!:cool3: Emdziołku zastanaiwałaś się nad tymi szczeniaczkami??? Quote
emdziolek Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='papudraczek']chyba już nikt nie zechce Suzi!! a to takie pocieszne zwierzę!!! coś mi sięwydaje że zostanie na chabrowej!!!:cool3: Emdziołku zastanaiwałaś się nad tymi szczeniaczkami??? Asiu, oczywiście ze sie z mamą zastanawiałam ale mamy teraz w domu psa mojej babci bo jest w szpitalu wiec chwilowo nie mozemy niczego przygarnąć:shake: Quote
papudraczek Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 suzi ma domek!! juz stały!! zadzwonił do mnie pan. znalazł ją na allegro! fajny domek z ogrodem dziecmi! tylko ze jak sie moja rodzinka dowiedziala o tym, to stwierdzili ze nie oddadza juz jej!!! Suzi zostaje na stałe na chabrowej!!!!!!!!!!:multi: Quote
emdziolek Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='papudraczek']suzi ma domek!! juz stały!! zadzwonił do mnie pan. znalazł ją na allegro! fajny domek z ogrodem dziecmi! tylko ze jak sie moja rodzinka dowiedziala o tym, to stwierdzili ze nie oddadza juz jej!!! Suzi zostaje na stałe na chabrowej!!!!!!!!!!:multi: Uahahaha ale historia, wiedziałam ze tak bedzie, ze nawet jak sie domek znajdzie to Suzi u Was zostanie:evil_lol: Bardzo się cieszę:multi: Asiu, jutro powystawiałabym bazarki z tych rzecyz które zostały, wybierz psiaczka na dogo , na którego leczenie pieniażki będa przekazane, z bazaku oczywiście:) Quote
papudraczek Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 [quote name='emdziolek']Uahahaha ale historia, wiedziałam ze tak bedzie, ze nawet jak sie domek znajdzie to Suzi u Was zostanie:evil_lol: Bardzo się cieszę:multi: Asiu, jutro powystawiałabym bazarki z tych rzecyz które zostały, wybierz psiaczka na dogo , na którego leczenie pieniażki będa przekazane, z bazaku oczywiście:) ja tez się domyslalam ze tak bedzie ale jak mi kazali szukać domku dla Suzi to szukałam!! a tu klops!!!!!!!!!! emdziołku ty to sie nachorujesz!! mam jeszcze jakieś zbedne swiecidełka wiec dostarcze ci je do suwałk i tez poprosze cie o wystawienie ich!! a jakiegoś biednego psiaka sie znajdzie!! a co u Chiko!! bardzo jestem ciekawa!! Quote
emdziolek Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 papudraczek napisał(a):ja tez się domyslalam ze tak bedzie ale jak mi kazali szukać domku dla Suzi to szukałam!! a tu klops!!!!!!!!!! emdziołku ty to sie nachorujesz!! mam jeszcze jakieś zbedne swiecidełka wiec dostarcze ci je do suwałk i tez poprosze cie o wystawienie ich!! a jakiegoś biednego psiaka sie znajdzie!! a co u Chiko!! bardzo jestem ciekawa!! W przyszłym tygodniu bede miała jego zdjęcia, chłopak waży 38 KG:crazyeye::evil_lol: jest tłuściutki i grzeczniutki, u niego wszystko wporządku:) To Asiu - szukaj psiaka na którego miałyby być przeznaczone pieniążki a ja wystawie bazarek:) Buziaki!!:multi: Aha zmień tytuł wątku :) Quote
ma_ruda Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 :Cool!:Papudraczek usciskaj rodzinkę i wymiziaj od nas szczęściarę Suzi. Czy Pan, który był zainteresowany sunia jest rozczarowany? Bo może trzrba mu poszukać podobnej sunieczki, która czeka na domek? Quote
papudraczek Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 ma_ruda napisał(a)::Cool!:Papudraczek usciskaj rodzinkę i wymiziaj od nas szczęściarę Suzi. Czy Pan, który był zainteresowany sunia jest rozczarowany? Bo może trzrba mu poszukać podobnej sunieczki, która czeka na domek? oj taktu wszyscy zadowoleni a suzi jaka szczesliwa!!!! pan bylzaskoczony ale zrozumiel i oczywiscie wyslalam mu juz zdjeia i opisy kilku innych sunie z dogo podobnych charakterkiem do Suzi!!:multi::multi: Quote
papudraczek Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 Emdziołku już nie mogę doczekać się na zdjątka Cziko!! musimy zrobić również spotkanie na szczycie - Suzi kontra Cziko:lol::lol: aha i skontaktuje się z toba w tym tygodniu moja siostra i przekaze ci jeszcze kilka drobiazgów na bazarek!! Quote
papudraczek Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 Emdziołku co słychać u naszego przystojniaka Cziko???? Quote
ma_ruda Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 papudraczek napisał(a):Emdziołku co słychać u naszego przystojniaka Cziko???? A jak sie miewa Suzi? Quote
emdziolek Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 U Cziko wszystko wporządku moze we wtorek pojade do Ełku do odwiedzić:) Quote
papudraczek Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 ma_ruda napisał(a):A jak sie miewa Suzi? Suzi miewa się super!! zrobiła się już bardziej ufna i nie boi się wszystkiego jak wcześniej!! przytyła dziewczynka i jak znajdziemy dobrą szkołę w Suwałkach to pójdzie na szkolenie;). jest strasznie wesolutka i uwielbia zabawy!! przez ostatnie 5 dni byłam w suwałkach ze swoim kacpim to szalały 24/24. ma dziewczyna tylko małą wade;) wstaje skoro świt!! i nie potrafi zrozumieć że inni chcą spać!!:evil_lol: Quote
Recommended Posts