ma_ruda Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 papudraczek napisał(a):słuchajcie nie mam pojęcia o co cghodzi w tych bazarkach!! ale ja też mogę jakieś fajne ciekawe rzeczy dać!! czy to muszą być rzeczy związane ze zwierzętami?? czy jak!!?? Zajrzyj na bazarek- tam jak widziałam można wystawiać wszystko. Ale sama poza tym, że raz licytowałam i kupiłam na bazarku apaszkę dla mojej Fraszki, też nie mam pojęcia jakie są zasady dot. wystawiania przedmiotów-a dokładnie co należy robić z wpłaconymi pieniżkami. Chyba dopuszczalne są wpłaty na prywatne konto, ale wydaje mi się, że i tak jakos to musi byc sformalizowane, żeby uniknąc podejrzeń o.......defraudację? Mam nadzieje, że i tutaj emdziołek nas pouczy. Proponujac przekazanie czegos na bazarek, mam na mysli przekazanie osobie, która ten bazarek bedzie firmować fotek rzeczy, które jestem gotowa oddać i, zeby uniknąć podwójnych kosztów wysyłki, wysyłać wylicytowane przedmioty bezpośrednio do osoby, która je kupi na bazarku. Ale skomplikowane:roll: Quote
emdziolek Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='ma_ruda']Zajrzyj na bazarek- tam jak widziałam można wystawiać wszystko. Ale sama poza tym, że raz licytowałam i kupiłam na bazarku apaszkę dla mojej Fraszki, też nie mam pojęcia jakie są zasady dot. wystawiania przedmiotów-a dokładnie co należy robić z wpłaconymi pieniżkami. Chyba dopuszczalne są wpłaty na prywatne konto, ale wydaje mi się, że i tak jakos to musi byc sformalizowane, żeby uniknąc podejrzeń o.......defraudację? Mam nadzieje, że i tutaj emdziołek nas pouczy. Proponujac przekazanie czegos na bazarek, mam na mysli przekazanie osobie, która ten bazarek bedzie firmować fotek rzeczy, które jestem gotowa oddać i, zeby uniknąć podwójnych kosztów wysyłki, wysyłać wylicytowane przedmioty bezpośrednio do osoby, która je kupi na bazarku. Ale skomplikowane:roll: Dziewczyny, ja mogę bazarki powystawiać, u mnie jeszcze MOŻE coś sie znajdzie bo juz wiekszą część mieszkania sprzedałam:evil_lol: Jezeli wy znajdziecie sporo rzeczy to wyślecie mi je wielką paką i ja juz z nimi zrobie co trzeba, mysle ze troche kasy sie uzbiera, chociaz na jedna sterylke:lol: Quote
papudraczek Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 ok. jeżeli muszą to być rzeczy związane ze zwierzakami to ja coś wykombinuję. emdziołek czy takie rzeczy jak np koszulka z igrzysk olimpjiskich czy książki mogą być?? Quote
emdziolek Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='papudraczek']ok. jeżeli muszą to być rzeczy związane ze zwierzakami to ja coś wykombinuję. emdziołek czy takie rzeczy jak np koszulka z igrzysk olimpjiskich czy książki mogą być?? No jasne! wszystko co znajdziesz:P dziewcyzny nawet prezerwatywy sprzedawały:grin: Quote
papudraczek Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='emdziolek']No jasne! wszystko co znajdziesz:P dziewcyzny nawet prezerwatywy sprzedawały:grin: ok to pozbieram trochę "fantów" i dam je w weekend rodzince. umówisz się jakoś z moją siostrąw suwałkach i przekaże ci to co nazbieram!! może być??? Quote
papudraczek Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Wystawiłam ponownie allegro Suzi http://www.allegro.pl/show_item.php?item=283336614 Quote
emdziolek Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Swietnie:) No to mam nadzieje ze z bazarków sie coś uzbiera:lol: Quote
papudraczek Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 :placz: idą święta a Suzi dalej szuka domku!!! Quote
emdziolek Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Asiu i jak tam wygrzebałas cos na bazarek? Quote
papudraczek Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 [quote name='emdziolek']Asiu i jak tam wygrzebałas cos na bazarek? Emdziołku coś tam się uzbierało!! Dziś zostanie doręczone do Suwałk i moja siostra się z tobą skontaktuje żeby Ci to przekazać:lol: mam nadzieję że coś się sprzeda!! Quote
emdziolek Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [quote name='papudraczek']Emdziołku coś tam się uzbierało!! Dziś zostanie doręczone do Suwałk i moja siostra się z tobą skontaktuje żeby Ci to przekazać:lol: mam nadzieję że coś się sprzeda!! To swietnie:) Dobrze ze w szpitalu nie ma miejsc bo byłabym juz dzisiaj w szpitalu:roll: Quote
papudraczek Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 [quote name='emdziolek']To swietnie:) Dobrze ze w szpitalu nie ma miejsc bo byłabym juz dzisiaj w szpitalu:roll: :-o:-o w szpitalu?? co ci kobitko jest?? potrzebujesz pomocy, że tak nieśmiało spytam?? Quote
emdziolek Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [quote name='papudraczek']:-o:-o w szpitalu?? co ci kobitko jest?? potrzebujesz pomocy, że tak nieśmiało spytam?? Że w jakim sensie pomocy? Potrzebuje się hospitalizowac:eviltong: Chora jestem, mam jakiegus guza w zatokach i muszą mi to wyciąć a juz od tygodnia czekam i miejsc w szpitalu nie ma i chyba sie przejade do bialegostoku :shake: To ja cekam na telefon od Ani:lol: Quote
papudraczek Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 To zdrowiej kobito!! jakbyś potrzebowała na gwałt miejsca w szpitalu to daj znać!! może by się jednak znalazło:cool3: Quote
papudraczek Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 I jak emdziołku?? dostałaś rzeczy?? nadadzą się?? Quote
emdziolek Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='papudraczek']I jak emdziołku?? dostałaś rzeczy?? nadadzą się?? Asiu, rzeczy są cudowne, zrobie bazarek a ty podasz ceny wywoławcze ok? Quote
emdziolek Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9120216#post9120216 Wystawiłam bazarek, Asiu, wejdź i napisz ceny wywoławcze przedmiotów, a tedy ja je tam dodam;-) Uh sporo tego myśle ze wystarczy na opłacenie sterylki Małej i Suzi Quote
papudraczek Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 emdziołek nie mam pojęcia jakie mogą byc ceny wywoławcze. może sama coś wymyśl:lol:. takie zeby te rzeczy poszly!! koszulki są w zasadzie prawie nówki!! ta damska w ogóle nie była noszona!! książki tam mają ceny to trzeba opóścić jakieś 30,40% i już!! a suzi już po sterylce!! także to tylko dla małej!! najwyzej zostanie na karmę dla niej!!:multi: Quote
emdziolek Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Ok juz zobiłam , zobacz czy może byc? Quote
papudraczek Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 A Suzi dalej czeka na domek:-( Quote
papudraczek Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 a o Suzi to już nikt nie pamięta!!:placz: Quote
papudraczek Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 Suzi jest wspaniał!! wesolutka pieszczocha!! i tylko czeka na dobry domek!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
papudraczek Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 i ponowne allegro Suzi: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=289273186 Quote
emdziolek Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Nic sie w jej sprawie nie rusza..:-( Może ja porobie znowu ogłoszenia i porozwieszam po mieście u siebei i w Augustowie, ty Asiu zrób tak samo, ja poponawiam ogłoszenia na necie bo juz wygasły, zostały tylko 2:shake: Quote
papudraczek Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 Oj taka cudna sunia a nikt jej nie chce!! ok emdziołku!! jutro zabiorę się za ogłoszenia!! bazarek też chyba za bardzo nie poszedł!!!:shake::shake: Quote
Recommended Posts