Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

papudraczek napisał(a):
słuchajcie nie mam pojęcia o co cghodzi w tych bazarkach!! ale ja też mogę jakieś fajne ciekawe rzeczy dać!! czy to muszą być rzeczy związane ze zwierzętami?? czy jak!!??

Zajrzyj na bazarek- tam jak widziałam można wystawiać wszystko. Ale sama poza tym, że raz licytowałam i kupiłam na bazarku apaszkę dla mojej Fraszki, też nie mam pojęcia jakie są zasady dot. wystawiania przedmiotów-a dokładnie co należy robić z wpłaconymi pieniżkami. Chyba dopuszczalne są wpłaty na prywatne konto, ale wydaje mi się, że i tak jakos to musi byc sformalizowane, żeby uniknąc podejrzeń o.......defraudację? Mam nadzieje, że i tutaj emdziołek nas pouczy.
Proponujac przekazanie czegos na bazarek, mam na mysli przekazanie osobie, która ten bazarek bedzie firmować fotek rzeczy, które jestem gotowa oddać i, zeby uniknąć podwójnych kosztów wysyłki, wysyłać wylicytowane przedmioty bezpośrednio do osoby, która je kupi na bazarku.
Ale skomplikowane:roll:

• Replies 256
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ma_ruda']Zajrzyj na bazarek- tam jak widziałam można wystawiać wszystko. Ale sama poza tym, że raz licytowałam i kupiłam na bazarku apaszkę dla mojej Fraszki, też nie mam pojęcia jakie są zasady dot. wystawiania przedmiotów-a dokładnie co należy robić z wpłaconymi pieniżkami. Chyba dopuszczalne są wpłaty na prywatne konto, ale wydaje mi się, że i tak jakos to musi byc sformalizowane, żeby uniknąc podejrzeń o.......defraudację? Mam nadzieje, że i tutaj emdziołek nas pouczy.
Proponujac przekazanie czegos na bazarek, mam na mysli przekazanie osobie, która ten bazarek bedzie firmować fotek rzeczy, które jestem gotowa oddać i, zeby uniknąć podwójnych kosztów wysyłki, wysyłać wylicytowane przedmioty bezpośrednio do osoby, która je kupi na bazarku.
Ale skomplikowane:roll:
Dziewczyny, ja mogę bazarki powystawiać, u mnie jeszcze MOŻE coś sie znajdzie bo juz wiekszą część mieszkania sprzedałam:evil_lol: Jezeli wy znajdziecie sporo rzeczy to wyślecie mi je wielką paką i ja juz z nimi zrobie co trzeba, mysle ze troche kasy sie uzbiera, chociaz na jedna sterylke:lol:

Posted

[quote name='papudraczek']ok. jeżeli muszą to być rzeczy związane ze zwierzakami to ja coś wykombinuję. emdziołek czy takie rzeczy jak np koszulka z igrzysk olimpjiskich czy książki mogą być??
No jasne! wszystko co znajdziesz:P dziewcyzny nawet prezerwatywy sprzedawały:grin:

Posted

[quote name='emdziolek']No jasne! wszystko co znajdziesz:P dziewcyzny nawet prezerwatywy sprzedawały:grin:

ok to pozbieram trochę "fantów" i dam je w weekend rodzince. umówisz się jakoś z moją siostrąw suwałkach i przekaże ci to co nazbieram!!
może być???

Posted

[quote name='emdziolek']Asiu i jak tam wygrzebałas cos na bazarek?

Emdziołku coś tam się uzbierało!! Dziś zostanie doręczone do Suwałk i moja siostra się z tobą skontaktuje żeby Ci to przekazać:lol:
mam nadzieję że coś się sprzeda!!

Posted

[quote name='papudraczek']Emdziołku coś tam się uzbierało!! Dziś zostanie doręczone do Suwałk i moja siostra się z tobą skontaktuje żeby Ci to przekazać:lol:
mam nadzieję że coś się sprzeda!!
To swietnie:) Dobrze ze w szpitalu nie ma miejsc bo byłabym juz dzisiaj w szpitalu:roll:

Posted

[quote name='emdziolek']To swietnie:) Dobrze ze w szpitalu nie ma miejsc bo byłabym juz dzisiaj w szpitalu:roll:

:-o:-o w szpitalu??
co ci kobitko jest?? potrzebujesz pomocy, że tak nieśmiało spytam??

Posted

[quote name='papudraczek']:-o:-o w szpitalu??
co ci kobitko jest?? potrzebujesz pomocy, że tak nieśmiało spytam??
Że w jakim sensie pomocy?

Potrzebuje się hospitalizowac:eviltong: Chora jestem, mam jakiegus guza w zatokach i muszą mi to wyciąć a juz od tygodnia czekam i miejsc w szpitalu nie ma i chyba sie przejade do bialegostoku :shake:
To ja cekam na telefon od Ani:lol:

Posted

emdziołek nie mam pojęcia jakie mogą byc ceny wywoławcze. może sama coś wymyśl:lol:. takie zeby te rzeczy poszly!! koszulki są w zasadzie prawie nówki!! ta damska w ogóle nie była noszona!! książki tam mają ceny to trzeba opóścić jakieś 30,40% i już!!
a suzi już po sterylce!! także to tylko dla małej!! najwyzej zostanie na karmę dla niej!!:multi:

Posted

Nic sie w jej sprawie nie rusza..:-(
Może ja porobie znowu ogłoszenia i porozwieszam po mieście u siebei i w Augustowie, ty Asiu zrób tak samo, ja poponawiam ogłoszenia na necie bo juz wygasły, zostały tylko 2:shake: