ma_ruda Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 :multi:No i znowu muszę powtórzyć: emdziołek jesteś WSPANIAŁA i jeszcze : ....po prostu super. Quote
emdziolek Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 [quote name='ma_ruda']:multi:No i znowu muszę powtórzyć: emdziołek jesteś WSPANIAŁA i jeszcze : ....po prostu super. Nie jestem wspaniała jestem.. emdziolek:lol: Quote
ma_ruda Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 [quote name='emdziolek']Nie jestem wspaniała jestem.. emdziolek:lol: No niech bedzie- proponuję kompromis: WSPANIAŁA EMDZIOŁEK albo jak wolisz: EMDZIOŁEK WSPANIAŁA:eviltong:. Ale, zeby Ci sie całkiem w głowie nie przewróciło:roll:, to gratulacje należą się tez papudraczek. A mnie się należy nagroda za wytrwałe kibicowanie:oops: i dlatego bardzo proszę : o uporządkowanie informacji o szczeniaczkach, które juz są w domkach a które jeszcze czekają (pogubiłam się:cool3: i juz nic nie wiem!) o więcej (jak najwięcej) wieści z nowych domków. Quote
papudraczek Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 Fakt!! Emdziołkowi należą się ogromne brawa!! bez niej w dalszym ciągu szukałabym domków dla 3 psiaków!! a ja na nic nie zasługuję!! nic niestety nie dałam rady zdziałać!!! a oto uporządkowanie faktów!! W lutym urodziło się 5 szczeniaczków!! nie zdążyliśmy na czas zrobić sterylki:-(!! Pierwszy szczeniaczek w wieku 3 miesięcy został zabrany przez Państwa z Białegostoku. Jest szczęścliwym psiakiem. ma ciepły domek. kOCHA I JEST KOCHANY. Drugim szczęśliwcem jest był Cziko!! Jak wiemy jest kochanym pupilkiem. Uczy się pilnie przez cale ranki;) i zamierza zostać terapeutą. Wiem z relacji rodziców ktorzy go odwiedzili że jest pięknym psem i sporo mu się przytyło:evil_lol: Trzecia ze wsi została zabran Suzi!! Była z tego powodu bardzo ale to bardzo zestresowana!! Miała mieszkać obok Czika ale za bardzo narozrabiała :shake:. Na szczęście znów zadziałała Emdziołek:multi: Suzi ma już nowy domek ale narazie jest na stacjonarnym szkoleniu. Na domek w dalszym ciągu czeka Mała: Jest najmniejsza ze wszystkich szczeniaków!! Jest nieufna i potrzebuje duzo ciepła i miłości!!! Nowy właściciel polubił psiaki i zostanie u niego Mamcia szczeniaków i Hiena!!:p To byłoby na tyle zwięzłych informacji na temat psiaków!! Quote
papudraczek Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 i co Małej nikt nie chce!! ona jest taka biedna:placz: Quote
ma_ruda Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 papudraczek napisał(a):i co Małej nikt nie chce!! ona jest taka biedna:placz: Na pewno ktoś chce, tylko jeszcze tego nie wie:lol: Quote
papudraczek Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 ma_ruda napisał(a):Na pewno ktoś chce, tylko jeszcze tego nie wie:lol: Oby szybko mógł się dowiedzieć i przekonać ;) Quote
papudraczek Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 Emdziołek nie wiesz może co słychać u Suzi!?? jak jej idzie? w dalszym ci agu jest taka zestresowana?? Quote
papudraczek Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Mała szuka domku!! Nie jest najpiękniejsza ale za to jaka kochana Quote
emdziolek Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Hej :) Suzi mieszka w Sajzach u ludzi którzy niedawno musieli uśpic swoją sunie bo była bardzo chora;) Te dziewczynki małe przepadają za nią!:loveu: Nie jest juz zestresowana za to czasami piszczy do Cziko a cziko j est osowiały na maxa... Ale przjedzie im:loveu: Quote
papudraczek Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 :multi:super!!! przywykną do mowej sytuacji i domków!! najważniejsze że maja ciepłe kochające domki!mam nadzieję już tam zostnie i bedzie dziewczynce dobrze!! Quote
papudraczek Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 nikt nie odwiedza małej?? i nikt jej nie chce?? Quote
papudraczek Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 Ja już nie wiem co mam zrobić żeby ktoś zauważył Małą:placz::placz: Quote
papudraczek Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 Znów powrót do przeszłości!! Suzi po raz drugi traciła domek:placz: Pan u którego było przez 2 tygodnie oddał ją bo mają kłopoty rodzinne i nie magą się nią zająć!! tak ponoć powiedział!!! Dlaczego ludzie są tak nieodpowiedzialni:???::stormy-sad:Jak można przygarną psiaka i po 2 tygodniach powiedzieć mu WON!!!!!!!!!! przykre!!!! Jedno jest znów pewne!! Suzi w dalszym ciągu czeka na domek!!! Narazie została u moich rodziców!! Ma cieczkę więc podejrzewamy że może być w ciąży i dlatego została oddana!!! postanowiliśmy zrobić jej sterylkę!! może łatwiej bedzie wtedy o dobry domek!!! Przypominam Suzi. Nasza wyborna pieszczota w dalszym ciągu szuka domku!!! Poza nią również Mała w dalszym ciągu czeka!!!! i czeka... i czeka Quote
papudraczek Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 Emdziołek czy możesz im zrobić jakies banerki!!??znasz się na tym?? Quote
emdziolek Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 papudraczek napisał(a):Emdziołek czy możesz im zrobić jakies banerki!!??znasz się na tym?? Jasne, zaraz to zrobie:) Quote
papudraczek Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 dziewczynki w dalszym ciągu liczą i czekają na domki:-( Quote
papudraczek Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 Dziś poznaliśmy przyczynę oddania Suzi. Nowi Państwo byli tak wspaniałomyślni że nie przypilnowali jej. Suzi jest w ciąży. pozbyli się poprostu problemu. czekamy na koniec cieczki i robimy sterylkę:placz:. nie ma innego wyjścia. Emdziołem prześlij mi proszę na pv namiary (adres, nazwisko, ew. telefon) tych "fajnych i odpowiedzialnych" ludzi. z chęcią zamienię z nimi parę słów:mad: Quote
papudraczek Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 Sunki się przypominają:-(:-( Quote
papudraczek Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 Nikt już nie zagląda do Suniek!!:placz: kto je zechce pokochać!!???? Suzi jutro idzie na zabieg!! Quote
ma_ruda Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Zaglądałam, tylko nie miałam cierpliwości czekać na otwarcie nastepnej strony:roll:- coś się dzieje (działo?) na dogo przez kilka dni. Moze tym razem uda mi się wystawic sunie na pierwsza stronę. Quote
papudraczek Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 Super banerek Emdziołek! tylko głupio jakoś tak wyszło bo hiena zostaje u tego nowego gospodarza!! to Mała szuka domku!! Quote
Recommended Posts