Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 256
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='emdziolek']Nie jestem wspaniała jestem.. emdziolek:lol:

No niech bedzie- proponuję kompromis: WSPANIAŁA EMDZIOŁEK albo jak wolisz: EMDZIOŁEK WSPANIAŁA:eviltong:.
Ale, zeby Ci sie całkiem w głowie nie przewróciło:roll:, to gratulacje należą się tez papudraczek.

A mnie się należy nagroda za wytrwałe kibicowanie:oops: i dlatego bardzo proszę :

1. o uporządkowanie informacji o szczeniaczkach, które juz są w domkach a które jeszcze czekają (pogubiłam się:cool3: i juz nic nie wiem!)
  2. o więcej (jak najwięcej) wieści z nowych domków.

Posted

Fakt!! Emdziołkowi należą się ogromne brawa!! bez niej w dalszym ciągu szukałabym domków dla 3 psiaków!!
a ja na nic nie zasługuję!! nic niestety nie dałam rady zdziałać!!!

a oto uporządkowanie faktów!!
W lutym urodziło się 5 szczeniaczków!! nie zdążyliśmy na czas zrobić sterylki:-(!!

Pierwszy szczeniaczek w wieku 3 miesięcy został zabrany przez Państwa z Białegostoku. Jest szczęścliwym psiakiem. ma ciepły domek. kOCHA I JEST KOCHANY.

Drugim szczęśliwcem jest był Cziko!! Jak wiemy jest kochanym pupilkiem.
Uczy się pilnie przez cale ranki;) i zamierza zostać terapeutą. Wiem z relacji rodziców ktorzy go odwiedzili że jest pięknym psem i sporo mu się przytyło:evil_lol:

Trzecia ze wsi została zabran Suzi!! Była z tego powodu bardzo ale to bardzo zestresowana!! Miała mieszkać obok Czika ale za bardzo narozrabiała :shake:. Na szczęście znów zadziałała Emdziołek:multi: Suzi ma już nowy domek ale narazie jest na stacjonarnym szkoleniu.

Na domek w dalszym ciągu czeka Mała:

Jest najmniejsza ze wszystkich szczeniaków!! Jest nieufna i potrzebuje duzo ciepła i miłości!!!

Nowy właściciel polubił psiaki i zostanie u niego Mamcia szczeniaków i Hiena!!:p

To byłoby na tyle zwięzłych informacji na temat psiaków!!

Posted

Hej :) Suzi mieszka w Sajzach u ludzi którzy niedawno musieli uśpic swoją sunie bo była bardzo chora;) Te dziewczynki małe przepadają za nią!:loveu: Nie jest juz zestresowana za to czasami piszczy do Cziko a cziko j est osowiały na maxa...
Ale przjedzie im:loveu:

Posted

Znów powrót do przeszłości!!
Suzi po raz drugi traciła domek:placz:
Pan u którego było przez 2 tygodnie oddał ją bo mają kłopoty rodzinne i nie magą się nią zająć!! tak ponoć powiedział!!! Dlaczego ludzie są tak nieodpowiedzialni:???::stormy-sad:Jak można przygarną psiaka i po 2 tygodniach powiedzieć mu WON!!!!!!!!!!
przykre!!!!
Jedno jest znów pewne!! Suzi w dalszym ciągu czeka na domek!!! Narazie została u moich rodziców!! Ma cieczkę więc podejrzewamy że może być w ciąży i dlatego została oddana!!! postanowiliśmy zrobić jej sterylkę!! może łatwiej bedzie wtedy o dobry domek!!!

Przypominam Suzi. Nasza wyborna pieszczota w dalszym ciągu szuka domku!!!

Poza nią również Mała w dalszym ciągu czeka!!!!

i czeka... i czeka

Posted

Dziś poznaliśmy przyczynę oddania Suzi.
Nowi Państwo byli tak wspaniałomyślni że nie przypilnowali jej. Suzi jest w ciąży. pozbyli się poprostu problemu.
czekamy na koniec cieczki i robimy sterylkę:placz:. nie ma innego wyjścia.
Emdziołem prześlij mi proszę na pv namiary (adres, nazwisko, ew. telefon) tych "fajnych i odpowiedzialnych" ludzi. z chęcią zamienię z nimi parę słów:mad:

Posted

Zaglądałam, tylko nie miałam cierpliwości czekać na otwarcie nastepnej strony:roll:- coś się dzieje (działo?) na dogo przez kilka dni. Moze tym razem uda mi się wystawic sunie na pierwsza stronę.