Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 256
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ma_ruda napisał(a):
Raczej nikt jeszcze nie wie, że chce:cool3: takie piekne sunie.

Jakby nie było dzwonili ludzie nie raz ale sie rozmyslaja jak wiedzą że suczki tylko zostały....
eh....:-(

Posted

Nowe niedobre wieści po weekendzie!!!!
Sunki trzeba zabrać z wioski w przeciągu tygodnia!!!:-(
Jeżeli nie to znajdą się w suwalskim schronie:placz::placz:
Nowy wlaściciel zatrzyma mamę i jedną z sun!! najchętniej zostwiłby tą przytulankę!! ale jeżeli ktoś by się na nią zdecydował zostawi sobie inną!!
Tatuś szczeniaków też idzie na wygnanie bo nie dogadał się z nowymi wlaścicielami!! Boją się jego!! ale ma już zapewniony dom w wiosce obok!!
Także pilnie szukamy domu dla 2 suczek!!! albo DT!!! Ja ew wezmę jedną na DT ale muszę to jeszcze przeforsować u mego męża!! a to nie będzie łatwe!!!:roll:
Proszę popytajcie wszystkich może się ktoś zdecyduje!!!!
jestem bezradna a szkoda mi suczek!!!!

Posted

Moi znajomi albo "zapsieni", albo generalnie na nie. Mogę ewntualnie zamieścić ogłoszenie na "krakowskich zwierzakach", albo podam Ci link i mozesz ogłosic sama (to dość proste). To dość popularna strona. Mnie samej kiedyś udało sie błyskawicznie znaleźć tam domek w...Puławach dla suni...ze Śląska. Ale prawdę mówiąc jestem zwolenniczką adopcji na miejscu- łatwiej o kontakt, no i jest możliwość zobaczenia na własne oczy pieska i konfrontacji ze swoimi wyobrażeniami i uczuciami.

Jeżeli zdecydujesz się na to ogłoszenie i chcesz, zebym je zamieściła to myślę, że wystarczy mi link do suń na Allegro- skopiuję je poprostu

Posted

ma_ruda napisał(a):
Moi znajomi albo "zapsieni", albo generalnie na nie. Mogę ewntualnie zamieścić ogłoszenie na "krakowskich zwierzakach", albo podam Ci link i mozesz ogłosic sama (to dość proste). To dość popularna strona. Mnie samej kiedyś udało sie błyskawicznie znaleźć tam domek w...Puławach dla suni...ze Śląska. Ale prawdę mówiąc jestem zwolenniczką adopcji na miejscu- łatwiej o kontakt, no i jest możliwość zobaczenia na własne oczy pieska i konfrontacji ze swoimi wyobrażeniami i uczuciami.

Jeżeli zdecydujesz się na to ogłoszenie i chcesz, zebym je zamieściła to myślę, że wystarczy mi link do suń na Allegro- skopiuję je poprostu

Jestem już w zasaidzie pod scianą!! potrzebuję domku maluchom na wczoraj!! a to że bez wywiadu nie oddam suńki to pewne!!zaś jeżeli chodzi o kontakt i mozliwość zobaczenia szczeniaka to o to się nie martwię!! zawsze można wsiąść w auto i odwiedzić malucha!choćby raz w tygodniu można robić wycieczę krajoznawczą! mam też w krakowie zaufanych ludzi którzy by mi pomogli!!

Posted

ma_ruda napisał(a):
Dawno nie zagladała tu emdziołek:-(, może jej udłaoby sie cos wymyślić? przecież sunie nie moga pójść do schronu:shake:

Dla tych zaszczutych suczek Schron równa się śmierć!!!
Już nie wiem co mam robić!!!:placz:
GDZIE DOMKÓW SZUKAĆ!!!!!!

Posted

[quote name='ma_ruda']Dawno nie zagladała tu emdziołek:-(, może jej udłaoby sie cos wymyślić? przecież sunie nie moga pójść do schronu:shake:

Jasne ze zaglądam ale co ja moge poradzić, mam tylko 14 lat i nie mam wielkiego domu żeby je wziaść choćby na tymczas........... pytałam znajomych , sunie mają cały czas ogłoszenia ale pomimo to cicho....