Kinia163 Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Jejku jaki ten Cziko śliczny ... :* naprawde bardzo zaluje ze moi rodzice sa tacy, mam juz jednego, ale gdyby nie oni, napewno mialabym ich wiecej :( Quote
papudraczek Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 nikt nie chce takich pięknych suniek:placz: Quote
ma_ruda Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 papudraczek napisał(a):nikt nie chce takich pięknych suniek:placz: Raczej nikt jeszcze nie wie, że chce:cool3: takie piekne sunie. Quote
emdziolek Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 ma_ruda napisał(a):Raczej nikt jeszcze nie wie, że chce:cool3: takie piekne sunie. Jakby nie było dzwonili ludzie nie raz ale sie rozmyslaja jak wiedzą że suczki tylko zostały.... eh....:-( Quote
papudraczek Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 :placz: ale przecież sunie są wierniejsze i kochańsze!!! i napewno mniej problematyczne!! przecież one są takie śliczne i kochane:-( i bardzo niechciane:shake: Quote
papudraczek Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 Nowe niedobre wieści po weekendzie!!!! Sunki trzeba zabrać z wioski w przeciągu tygodnia!!!:-( Jeżeli nie to znajdą się w suwalskim schronie:placz::placz: Nowy wlaściciel zatrzyma mamę i jedną z sun!! najchętniej zostwiłby tą przytulankę!! ale jeżeli ktoś by się na nią zdecydował zostawi sobie inną!! Tatuś szczeniaków też idzie na wygnanie bo nie dogadał się z nowymi wlaścicielami!! Boją się jego!! ale ma już zapewniony dom w wiosce obok!! Także pilnie szukamy domu dla 2 suczek!!! albo DT!!! Ja ew wezmę jedną na DT ale muszę to jeszcze przeforsować u mego męża!! a to nie będzie łatwe!!!:roll: Proszę popytajcie wszystkich może się ktoś zdecyduje!!!! jestem bezradna a szkoda mi suczek!!!! Quote
papudraczek Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 Nikt nie zagląda do suniek!!:placz: i nikt ich nie chce??????? one naprawdę potrzebują pomocy!!!!!:placz::-(:shake: Quote
emdziolek Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 [quote name='papudraczek']Nikt nie zagląda do suniek!!:placz: i nikt ich nie chce??????? one naprawdę potrzebują pomocy!!!!!:placz::-(:shake: Boże drogi co robić.... :-( Quote
papudraczek Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 Niech ktoś w końcu zauważy te biedactwa!! one na wczoraj potrzebują domków!! a przynajmniej DT!!:placz: Quote
papudraczek Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 Wznowiłam allegro ale czy to coś da!!??:shake:tamta akcja się nie powiadła!! ale zawsze warto próbować!! http://www.allegro.pl/show_item.php?item=256666777 Quote
papudraczek Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 Suńki wołają o domek!!!:placz::placz: Quote
ma_ruda Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Tak daleko nikt ich nie usłyszy:shake:, więc proszę chociaż na chwilę, na pierwszą stronkę. Quote
papudraczek Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 Ma ruda a tam u ciebie nikt nie potrzebuje miłści takiej pięknej suni?? zawiozę ja na koniec świata jeżeli znajdzie tam DT albo DS Quote
ma_ruda Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Moi znajomi albo "zapsieni", albo generalnie na nie. Mogę ewntualnie zamieścić ogłoszenie na "krakowskich zwierzakach", albo podam Ci link i mozesz ogłosic sama (to dość proste). To dość popularna strona. Mnie samej kiedyś udało sie błyskawicznie znaleźć tam domek w...Puławach dla suni...ze Śląska. Ale prawdę mówiąc jestem zwolenniczką adopcji na miejscu- łatwiej o kontakt, no i jest możliwość zobaczenia na własne oczy pieska i konfrontacji ze swoimi wyobrażeniami i uczuciami. Jeżeli zdecydujesz się na to ogłoszenie i chcesz, zebym je zamieściła to myślę, że wystarczy mi link do suń na Allegro- skopiuję je poprostu Quote
papudraczek Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 ma_ruda napisał(a):Moi znajomi albo "zapsieni", albo generalnie na nie. Mogę ewntualnie zamieścić ogłoszenie na "krakowskich zwierzakach", albo podam Ci link i mozesz ogłosic sama (to dość proste). To dość popularna strona. Mnie samej kiedyś udało sie błyskawicznie znaleźć tam domek w...Puławach dla suni...ze Śląska. Ale prawdę mówiąc jestem zwolenniczką adopcji na miejscu- łatwiej o kontakt, no i jest możliwość zobaczenia na własne oczy pieska i konfrontacji ze swoimi wyobrażeniami i uczuciami. Jeżeli zdecydujesz się na to ogłoszenie i chcesz, zebym je zamieściła to myślę, że wystarczy mi link do suń na Allegro- skopiuję je poprostu Jestem już w zasaidzie pod scianą!! potrzebuję domku maluchom na wczoraj!! a to że bez wywiadu nie oddam suńki to pewne!!zaś jeżeli chodzi o kontakt i mozliwość zobaczenia szczeniaka to o to się nie martwię!! zawsze można wsiąść w auto i odwiedzić malucha!choćby raz w tygodniu można robić wycieczę krajoznawczą! mam też w krakowie zaufanych ludzi którzy by mi pomogli!! Quote
papudraczek Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 czas płynie!! a suczeńki mają coraz jego mniej !!!!!!! POMOCY!:placz::placz::-(:placz: Quote
papudraczek Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 Wciąż czekamy na lidzi dobrej woli!! i domki......... Quote
papudraczek Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 Suńki wciąż żyją nadzieją na domki Quote
ma_ruda Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Dawno nie zagladała tu emdziołek:-(, może jej udłaoby sie cos wymyślić? przecież sunie nie moga pójść do schronu:shake: Quote
papudraczek Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 ma_ruda napisał(a):Dawno nie zagladała tu emdziołek:-(, może jej udłaoby sie cos wymyślić? przecież sunie nie moga pójść do schronu:shake: Dla tych zaszczutych suczek Schron równa się śmierć!!! Już nie wiem co mam robić!!!:placz: GDZIE DOMKÓW SZUKAĆ!!!!!! Quote
emdziolek Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='ma_ruda']Dawno nie zagladała tu emdziołek:-(, może jej udłaoby sie cos wymyślić? przecież sunie nie moga pójść do schronu:shake: Jasne ze zaglądam ale co ja moge poradzić, mam tylko 14 lat i nie mam wielkiego domu żeby je wziaść choćby na tymczas........... pytałam znajomych , sunie mają cały czas ogłoszenia ale pomimo to cicho.... Quote
ma_ruda Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 http://www.4lapy.pl/ogloszenia/kategoria.php?ko=13 Może w tych ogłoszeniach udałoby sie znaleźć jakiegoś kandydata na domek? A Tobie emdziołek, tym bardziej należa się wyrazy uznania za to co juz udało Ci się zrobić dla piesków(mam namysli Twoje 14 lat):Rose::klacz: Quote
Recommended Posts