emdziolek Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='papudraczek']:multi: bardzo się cieszę!! może 2 znajda dobry domek!! trzymam kciuki za powodzenie tej akcji!!! jutro postatam się wrzucić aktualne zdjęcia psiaków!!!! Asiu gdzie sie podziewasz? potrzebuje nowych zdjęć. Państwo którzy chcą wziąść 2 szczeniaki chcą jakis lepszych, nowszych zdjęć. Odezwij sie i wstaw zdjęcia bardzo pilne bo może w niedziele 2 pojadą do Ełku:multi: Quote
xxxx52 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 co za slicznosci,musza dostac wspaniale domki i wspanialych odpowiedzialnych wlascicieli. Quote
papudraczek Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 jestesm jestem!! skręciłam nogę i uziemiona nie miałam dostępu do sieci!! mam kilka zdjęć i wrzucę je dziś wieczorkiem!! mam nadzieję że moję zdolności techniczne mi na to pozwolą:oops:!! emdziołek dzięki wielkie za pomoc!! musimy jednak pamiętać że 2 z tej pięknej 4!! są dzikusy straszne!! i będą wymagały od nowych właścicieli wiele pracy i socjalizacji!!! do wieczorka!! Quote
BoWa Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Czekając na nowe zdjęcia zapytam, co z suką-matką maluchów? Właściciel zabiera ją ze sobą? Quote
emdziolek Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Halo gdzie zdjęcia?? Asiu gdzie cie wywiało?? wiec chce coś ogłosić...:-(:-(:-( w sobote.... 1 szeniak... będzie na tydzień u mnie a 22 jedzie do EŁKU!!:multi::multi: z drógim jeszcze pokąbinuje, robiłam ogłoszenia i ktoś sie odezwał więc musze poczekać aż odpowie bo wysłałam foty. Buźka pa i czekam na foty! Quote
papudraczek Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 :angryy: wszystko ostatnio idzie nie tak jak trzeba!! komp mi padł!!! mamcia i tatuś tych psiaków najprawdopodobniej będą mogły zostać!! za chwilkę spróbuję wrzucić zdjęcia Quote
emdziolek Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 papudraczek napisał(a)::angryy: wszystko ostatnio idzie nie tak jak trzeba!! komp mi padł!!! mamcia i tatuś tych psiaków najprawdopodobniej będą mogły zostać!! za chwilkę spróbuję wrzucić zdjęcia to ja Cekam na fotki, byc moze uda mi sie znalezc kogos chetnego na drugiego pieska bo 1 na 100% bedzie mial domek:) pozostaja 3- asiu ty bierzesz te 2 do siebie na tymczas?? Aha i jezeli chodzi o tego pieska co ma pojechac do nowego domu to lepiej zeby to byl ten nie dziki piesek:) buziak i czekam na foty Quote
papudraczek Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 emdziołek!!! jestem a techniczna!! nie wrzucę sama tych zdjęć!!! prześlij mi na pryw twojego maila to prześlę ci zdjęcia te co mam mailem!!!:shake: Quote
papudraczek Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 emdziołek mam nadzieję że dostałaś zdjęcia!! cieszę się że przynajmniej te dwa znajdą domki!! mam nadzieję!!:roll: co do pozostałej 2 to albo pogadamy jeszcze z tym nowym właścicielem żeby je jednak zatrzymał!! My będziemy im dowozi jedzenie itp. Jezeli się nie zgodzi to będę musiała je zabrać!! mam nadzieję że nie jest za późno na ich socjalizację:shake: Quote
emdziolek Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 papudraczek napisał(a):emdziołek mam nadzieję że dostałaś zdjęcia!! cieszę się że przynajmniej te dwa znajdą domki!! mam nadzieję!!:roll: co do pozostałej 2 to albo pogadamy jeszcze z tym nowym właścicielem żeby je jednak zatrzymał!! My będziemy im dowozi jedzenie itp. Jezeli się nie zgodzi to będę musiała je zabrać!! mam nadzieję że nie jest za późno na ich socjalizację:shake: Tak dostałam zdjęcia i psiaki są cudne:loveu: ten kawaler jutro jedzie do domeczku - narazie tymczasowego, ale za tydzień bedzie juz w domku docelowym:):loveu: 3majcie kciukaski za reszte maluchów, oby udało nam sie znaleźć im domki:multi: Quote
GrubbaRybba Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Cioteczki, kawaler faktycznie cudny! :loveu: A gdzie jest więcej zdjęć? Czy możemy zobaczyć jego siostrzyczki? Quote
emdziolek Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 GrubbaRybba napisał(a):Cioteczki, kawaler faktycznie cudny! :loveu: A gdzie jest więcej zdjęć? Czy możemy zobaczyć jego siostrzyczki? chwileczka zaraz wstawie:loveu: Quote
GrubbaRybba Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 emdziolek napisał(a):chwileczka zaraz wstawie:loveu: OK, czekam z (nie)cierpliwością ;) Quote
emdziolek Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 GrubbaRybba napisał(a):OK, czekam z (nie)cierpliwością ;) mama szczeniaków: tatuś: 1 dzikuses: sunia przytulasek: zdjęcie 3 suni strasznie złej jakości , praktykos jej nie widać:roll: Quote
GrubbaRybba Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Jakie piękności :loveu: Podzwonię, poszukam, może znajdzie sie jakiś chętny. Quote
emdziolek Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 GrubbaRybba napisał(a):Jakie piękności :loveu: Podzwonię, poszukam, może znajdzie sie jakiś chętny. jutro dam nowe fotki z dzisiaj, psiaki w rzeczywistości są niesamowitej urody, szczególnie lekko strachliwa chienka:loveu: Cziko - ten beżowy kawaler jest juz w DT gdzie spędzi tydzień. Był totalnei oszołomniny widokiem miasta, minie długo czasu zanim mały się przyzwyczai i dojdzie do siebie. Mocno przeżył rozstanie. Podróż, kapiel i wszystkie zabiegi pielęgnacyjnie zniósł przecudownie:loveu: Zero wyrywania się, stał spokojnie a w wannie to w ciepłej wodzie sie położył:lol: prawie zasnął jak lekko suszyłyśmy go suszarką:lol: A tak wygląda po wykąpaniu: tutaj tak zwana HIENA: a tutaj największy przytulas jakiego znam: i tatuś szczeniat: POzdrówka i szukamy domków dla 3 suczek! Quote
papudraczek Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Moje malenstwa!! mam nadzieję że chiko jakoś znosi rozstanie!!??:oops: ciężko mu bedzie ale mam nadzieję że będzie miał o wiele lepsze życie!!! szkoda że do Ełku nie mogły pojechać od razu 2:-( !!! byłoby im razniej!! i mam nadzieję że nasze dzikusy będą mogły tam dożyć pźnej starości albo dadzą radę sie jakoś zsocjalizować!! Quote
emdziolek Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 papudraczek napisał(a):Moje malenstwa!! mam nadzieję że chiko jakoś znosi rozstanie!!??:oops: ciężko mu bedzie ale mam nadzieję że będzie miał o wiele lepsze życie!!! szkoda że do Ełku nie mogły pojechać od razu 2:-( !!! byłoby im razniej!! i mam nadzieję że nasze dzikusy będą mogły tam dożyć pźnej starości albo dadzą radę sie jakoś zsocjalizować!! Hej Asiu !! Mały był w przelażliwym szoku jak zobaczył miasto ale za kilka dni pewnie dojdzie do siebie;) Dzisiaj był nieco żywszy, chciał zeby go głaskać i nawet.. uwaga... spał na kanapie:evil_lol: Trzeba dać mu czas do przyzwyczajenia się do nowego otoczenia, do życia bez rodzeństwa:) Buziole - później dam foty z DT:diabloti: Quote
emdziolek Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Pozdrowionka od beżowego kawaliera:evil_lol::loveu: Quote
ma_ruda Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 To teraz czekamy na wygodne kanapy:lol:dla reszty uroczych szczeniaczków:happy1: Quote
papudraczek Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 :multi:ale się cieszę!! cziko jest cudnym psiakiem i zasługuje na dobre życie!! wierzę że szybko odnajdzie się w nowym otoczeniu!!! :loveu: oby pozostałe udało się dobrze wyadoptować!! Quote
emdziolek Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Tak tak uda nam się to:multi: A teraz 3 fotki od Cziko:loveu:: Zalotnik: Pięknotek: i tak się uśmiecham:loveu: Cziko powoli dochodzi do siebie, pewniej chodzi po domu i podwórku, chce sie bawic. Niedługo dojdzie do siebie:multi: Quote
papudraczek Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 :multi:ale jestem szczęśliwa!!! żeby jeszcze pozostałe dostały takie szanse:placz: Quote
GrubbaRybba Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 :multi: Cudowna wiadomość :multi: Cziko, powodzenia!!! :thumbs: Bądź grzeczny! W sprawie rodzeństwa Czika obdzwoniłam wszystkich, którzy pytali mnie o psiaki i niestety nic :-(. Quote
Recommended Posts