papudraczek Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 POMÓŻCIE Suzi już od 8 miesięcy szuka domu!!! Suzi PILNIE szuka ciepłego domku lub przynajmniej Domu tymczasowego. Sunia ma około 8 miesięcy. Suzi jest wesołym łobuzem, uwielbia pieszczoty i lgnie do ludzi. Nie ma jednak szczęścia. Trafiała jak dotąd, w ręcę nieodpowiedzialnych ludzi. Miała już dwa domy i dwie rodziny, w których miała znaleźć miłość. Ostatnia rodzina, która ją adoptowała oddała ją gdyż, jak twierdzili, mieli rodzinne kłopoty i nie mogli zatrzymać Suni!! prawda była jednak taka, że nie przypilnowali jej i zaszła w ciążę. Obecnie Suzi jest wysterylizowana, zaszczepiona odrobaczona i czeka na swój docelowy dom, w którym znajdzie zaufanych ludzi, którzy jej nie wyrzucą. Suzi miała 4 rodzeństwa!! Wszyscy już znależli kochających właścicieli i ciepłe domy!! Jeden z jej braci zostanie nawet psem terapeutą:multi:. Wszystkie psiaki są naprawdę berdzo mądre, posłuszne, uległe a dla pieszczot zrobią wszystko!! Pomóżcie Suzi znów uwierzyć w to, że może znaleźć miłość! Suzi potrzebuje tylko trochę ciepła, miłości, zrozumienia i pokazania, że istnieje lepsze jutro. Może właśnie czekałeś na takiego psa jak ONA!!! Jeżeli ktoś szuka przyjeciela na całe życie!!! To polecam gorąco!!! Kontakt: e-mail: papudraczek@poczta.onet.pl tel. 0 604 55 13 68 Tak maluchy wyglądały jak były małe: Quote
papudraczek Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 :-( Nikt nie chciałby takiech pięknych maluchów!!!:placz: Quote
natalia8310 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 wiadomo może jakie duże beda psiaki? albo jacy sa rodzice? Quote
papudraczek Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 jejku jak się cieszę że w koncu ktoś zajrzał do moich podopiecznych:lol: Psiaki będą z pewnością dość duże,coś w stylu owczarka niemieckiego!! w sobotę dołączę nowe zdjęcia maluchów i postaram się zdobyć zdjęcia ich rodziców!!! Ja od września będę mogła 1 wziąć na tymczas! drugiego może wcisnę rodzicom!!! ale bardzo bym chciała żeby znalazły ciepłe kochające domki!! Quote
papudraczek Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 aha i jeszcze jedno!! napewno bedą kochanymi wiernymi przyjacielami!!:loveu: Wiem bo są identyczne jak pierwszy psiak którego stamtąd zabrłam! (szczeniak ze wcześniejszego miotu tej samej suki i tego samego psa)!Niestety tamten niuniuś nie mial tyle szczęścia za późno tam dotarliśmy!! Został zabrany ze wsi w agonalnym stanie!!Przez 2 miesiące dochodził do siebie!! Bardzo chciał żyć!! Walczył jak lew!!! Byłam z niego dumna!! Po około 3 miesiącach było widać bardzo dużą poprawę!!! Niestety w dalszym ciągu nie mógł swobodnie oddychać! Spał na siedząco, robiliśmy mu specjalne wałki z poduszek żeby było mu wygodniej! Był już na tyle mocny że przywieźliśmy go do warszawy na badania!!! diagnoza : pęknięta przepona!! i bardzo ryzykowna operacja, na którą się niestety zdecydowałam!! Podobno po operacji pojawiłty się jakieś straszne komplikacje z krążeniem!! nieprzeżył:-( :placz: Do tej pory łzy i się cisną do oczu jak to wspominam!!! To był naprawdę bardzo wyjątkowy kochany psiak!!! wdzięczny!! wierny!!! pomimo że był z nami tylko 3 m-ce bardzo go pokochaliśmy!!! podejrzewam że te będą takie same!!!!!!!!!!:p Dwa z nich bardzo mi go przypominają!!!! są słodziudkie Quote
ma_ruda Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Pokażę te śliczności na pierwszej stronce:lol: Quote
ma_ruda Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 papudraczek, a może napisz w tytule gdzie szczeniaczki czekaja na domek? (tzn. chodzi mi o miejscowość). ;) Quote
papudraczek Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 Pieski są ze wsi pod Suwałkami!! ale nie ma znaczenia gdzie znajdą domki!! oby były to dobre domki!! jestem w stanie pojechać na drugi koniec polski żeby zrobić wywiad środowiskowy:lol: i później ew zawieźć psiaka!!:multi: Quote
ma_ruda Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 papudraczek napisał(a):Pieski są ze wsi pod Suwałkami!! ale nie ma znaczenia gdzie znajdą domki!! oby były to dobre domki!! jestem w stanie pojechać na drugi koniec polski żeby zrobić wywiad środowiskowy:lol: i później ew zawieźć psiaka!!:multi: Nie chodzi o to gdzie znajda domki, tylko o informację dla dogomaniaków, którzy mogliby pomóc. Jak widzisz nikt tu nie zagląda:-( , a może jak w tytule podasz, ze chodzi o pieski z okolicy Suwałk, to zainteresujesz nimi osoby, które działają na tym terenie. Quote
ma_ruda Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Moze teraz ktos zauważy piekne szczeniaczki:roll: Quote
papudraczek Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 mam problem z wrzuceniem nowych zdjęć:shake: do tego nie wiem jak poprawić tytuł wątku!! jestem taka mała komputerowa sierotka!!:shake: ale jutro poproszę o to naszego informatyka:cool3: Maluchy są w dobrej formie!!:lol: tylk hiena (jedno ze szczeniąt) staje się coraz dziksz!! nie podchodzi już w ogóle do ludzi!!:placz: nie wiem co z nią robić!! w takim stanie nie nadaje się nawet do adopcji:-( Quote
papudraczek Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 W dalszym ciągu cztery łobuzy nie mają domu! szukałam już wszedzie gdzie tylko mogłam!!! wrzesień już za pasem!! nie wiem co bedzie z nimi od poniedziałku!! Może ktoś przynajmniej na tymczas wziąłby chociaż jednego?????????:placz: Quote
papudraczek Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 PILNIE szukamy przynajmniej DT!! Do 15 września trzeba je zabrać. Jeżeli tego nie zrobimy psy najprawdopodobnie zostaną otrute przez właścicielka:placz: Quote
ma_ruda Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 papudraczek, czy udało Ci sie nawiazać kontakt z dogomaniakami z okolic Suwałk, którzy może mogliby pomóc? Ja mogę Ci jedynie podpowiedzieć adres wątku, który znalazłam, założonego przez osobę z Suwałk:cool3: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77229&highlight=suwa%C5%82ki Quote
papudraczek Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 Dzięki wielkie ma ruda napisałam maila czekamy na odzew:roll: Quote
paros Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Piękne maluchy pilnie szukają domu!!!! :roll: Quote
papudraczek Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 Dzięki ma ruda za kontakt do suwałk. :lol: odezwały się dziewczyny z Fundacji serce dal zwierząt i może wezmą jednego malucha na tymczas!!:multi: Quote
emdziolek Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Witajcie dziewczyny, jestem wolontariuszką undacji Serce dla Zwierząt , jezeli dobrze pójdzie bierzemy dwa szczeniaki, nie chce zapeszać ale prawdopodobnie pojada do Ełku, zobaczymy jeszcze co z tego wyjdzie. ale puki co biezmy sie za robienie ogłoszeń dla maluchów.:lol: Quote
emdziolek Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Psiaki na: kupsprzedaj.pl mojpupil.pl 4lapy.pl Quote
ma_ruda Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 :kciuki: Ja tylko moge życzyć powodzenia.:kciuki:. Quote
papudraczek Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 :multi: bardzo się cieszę!! może 2 znajda dobry domek!! trzymam kciuki za powodzenie tej akcji!!! jutro postatam się wrzucić aktualne zdjęcia psiaków!!!! Quote
Recommended Posts