Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

POMÓŻCIE
Suzi już od 8 miesięcy szuka domu!!!

Suzi PILNIE szuka ciepłego domku lub przynajmniej Domu tymczasowego.

Sunia ma około 8 miesięcy.

Suzi jest wesołym łobuzem, uwielbia pieszczoty i lgnie do ludzi. Nie ma jednak szczęścia. Trafiała jak dotąd, w ręcę nieodpowiedzialnych ludzi. Miała już dwa domy i dwie rodziny, w których miała znaleźć miłość. Ostatnia rodzina, która ją adoptowała oddała ją gdyż, jak twierdzili, mieli rodzinne kłopoty i nie mogli zatrzymać Suni!! prawda była jednak taka, że nie przypilnowali jej i zaszła w ciążę. Obecnie Suzi jest wysterylizowana, zaszczepiona odrobaczona i czeka na swój docelowy dom, w którym znajdzie zaufanych ludzi, którzy jej nie wyrzucą.

Suzi miała 4 rodzeństwa!! Wszyscy już znależli kochających właścicieli i ciepłe domy!! Jeden z jej braci zostanie nawet psem terapeutą:multi:. Wszystkie psiaki są naprawdę berdzo mądre, posłuszne, uległe a dla pieszczot zrobią wszystko!!

Pomóżcie Suzi znów uwierzyć w to, że może znaleźć miłość!
Suzi potrzebuje tylko trochę ciepła, miłości, zrozumienia i pokazania, że istnieje lepsze jutro.

Może właśnie czekałeś na takiego psa jak ONA!!!

Jeżeli ktoś szuka przyjeciela na całe życie!!! To polecam gorąco!!!

Kontakt:
e-mail: papudraczek@poczta.onet.pl
tel.
0 604 55 13 68

Tak maluchy wyglądały jak były małe:

• Replies 256
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jejku jak się cieszę że w koncu ktoś zajrzał do moich podopiecznych:lol:
Psiaki będą z pewnością dość duże,coś w stylu owczarka niemieckiego!!
w sobotę dołączę nowe zdjęcia maluchów i postaram się zdobyć zdjęcia ich rodziców!!!
Ja od września będę mogła 1 wziąć na tymczas! drugiego może wcisnę rodzicom!!! ale bardzo bym chciała żeby znalazły ciepłe kochające domki!!

Posted

aha i jeszcze jedno!! napewno bedą kochanymi wiernymi przyjacielami!!:loveu: Wiem bo są identyczne jak pierwszy psiak którego stamtąd zabrłam! (szczeniak ze wcześniejszego miotu tej samej suki i tego samego psa)!Niestety tamten niuniuś nie mial tyle szczęścia za późno tam dotarliśmy!! Został zabrany ze wsi w agonalnym stanie!!Przez 2 miesiące dochodził do siebie!! Bardzo chciał żyć!! Walczył jak lew!!! Byłam z niego dumna!! Po około 3 miesiącach było widać bardzo dużą poprawę!!! Niestety w dalszym ciągu nie mógł swobodnie oddychać! Spał na siedząco, robiliśmy mu specjalne wałki z poduszek żeby było mu wygodniej! Był już na tyle mocny że przywieźliśmy go do warszawy na badania!!! diagnoza : pęknięta przepona!! i bardzo ryzykowna operacja, na którą się niestety zdecydowałam!! Podobno po operacji pojawiłty się jakieś straszne komplikacje z krążeniem!! nieprzeżył:-( :placz:
Do tej pory łzy i się cisną do oczu jak to wspominam!!! To był naprawdę bardzo wyjątkowy kochany psiak!!! wdzięczny!! wierny!!! pomimo że był z nami tylko 3 m-ce bardzo go pokochaliśmy!!!
podejrzewam że te będą takie same!!!!!!!!!!:p Dwa z nich bardzo mi go przypominają!!!!
są słodziudkie

Posted

Pieski są ze wsi pod Suwałkami!! ale nie ma znaczenia gdzie znajdą domki!! oby były to dobre domki!! jestem w stanie pojechać na drugi koniec polski żeby zrobić wywiad środowiskowy:lol: i później ew zawieźć psiaka!!:multi:

Posted

papudraczek napisał(a):
Pieski są ze wsi pod Suwałkami!! ale nie ma znaczenia gdzie znajdą domki!! oby były to dobre domki!! jestem w stanie pojechać na drugi koniec polski żeby zrobić wywiad środowiskowy:lol: i później ew zawieźć psiaka!!:multi:

Nie chodzi o to gdzie znajda domki, tylko o informację dla dogomaniaków, którzy mogliby pomóc. Jak widzisz nikt tu nie zagląda:-( , a może jak w tytule podasz, ze chodzi o pieski z okolicy Suwałk, to zainteresujesz nimi osoby, które działają na tym terenie.

Posted

mam problem z wrzuceniem nowych zdjęć:shake:
do tego nie wiem jak poprawić tytuł wątku!! jestem taka mała komputerowa sierotka!!:shake: ale jutro poproszę o to naszego informatyka:cool3:
Maluchy są w dobrej formie!!:lol: tylk hiena (jedno ze szczeniąt) staje się coraz dziksz!! nie podchodzi już w ogóle do ludzi!!:placz: nie wiem co z nią robić!! w takim stanie nie nadaje się nawet do adopcji:-(

• 1 month later...
Posted

W dalszym ciągu cztery łobuzy nie mają domu! szukałam już wszedzie gdzie tylko mogłam!!! wrzesień już za pasem!! nie wiem co bedzie z nimi od poniedziałku!!
Może ktoś przynajmniej na tymczas wziąłby chociaż jednego?????????:placz:

Posted

Witajcie dziewczyny, jestem wolontariuszką undacji Serce dla Zwierząt , jezeli dobrze pójdzie bierzemy dwa szczeniaki, nie chce zapeszać ale prawdopodobnie pojada do Ełku, zobaczymy jeszcze co z tego wyjdzie. ale puki co biezmy sie za robienie ogłoszeń dla maluchów.:lol: