Witokret Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Wspaniałe wieści :lol: Wszystkiego najlepszego psiulcu w nowym domku !!! Quote
betinka24 Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Bardzo sie ciesze ze Cezarek jest juz w domku i ze jest szczesliwy!!!!:multi: Czekamy na zdjecia Cezarka!!! Juz z mieniam tytuł wątku!!! Quote
betinka24 Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Hakita napisał(a):Są jakieś wieści z domku Cezarka??? :cool3: Magda ma przesłac zdjecia później jak Cezarek troszke sie zaklimatyzuje Quote
GreenEvil Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 info od magdy: "Cezarek jest cudowny :loveu::loveu::loveu: Już się na nic nie złości :smile: wszyscy w rodzinie go pokochali od razu :smile: jest cudowny :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: W nocy trochę piszczał :-( zresztą... ciągle piszczy jak jest zamknięty :-( musimy mu zrobić coś innego do leżenia bo Ci to zniszczy :-( jak zostaje sam to chce przegryźć się na zewnątrz :-( jak mu sie stracę z oczek jak śpi to jest ok bo nie piszczy ale jak mnie tylko usłyszy to muszę podejść pogłaskać go i poczekać aż zaśnie :smile: Wczoraj jak go w pokoju wypuściłam to myślałam że nie przestanie merdać ogonkiem :smile::smile: najbardziej spodobało mu się łóżko i kocyk :smile: nie chciałam, żeby wchodził tak wysoko bo boje się o jego tyłeczek ale na kocyku dość długo spał :smile: Jest na prawdę cudowny :smile:" pzdr GreenEvil Quote
AśkaK Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 :loveu: Aj, jakie wieści!!!:loveu: Może ktoś w okolicach miałby klatkę do pożyczenia dla Cezarka, żeby miał ciut więcej miejsca niż w transporterze?:cool3: Quote
betinka24 Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 GreenEvil napisał(a):info od magdy: "Cezarek jest cudowny :loveu::loveu::loveu: Już się na nic nie złości :smile: wszyscy w rodzinie go pokochali od razu :smile: jest cudowny :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: W nocy trochę piszczał :-( zresztą... ciągle piszczy jak jest zamknięty :-( musimy mu zrobić coś innego do leżenia bo Ci to zniszczy :-( jak zostaje sam to chce przegryźć się na zewnątrz :-( jak mu sie stracę z oczek jak śpi to jest ok bo nie piszczy ale jak mnie tylko usłyszy to muszę podejść pogłaskać go i poczekać aż zaśnie :smile: Wczoraj jak go w pokoju wypuściłam to myślałam że nie przestanie merdać ogonkiem :smile::smile: najbardziej spodobało mu się łóżko i kocyk :smile: nie chciałam, żeby wchodził tak wysoko bo boje się o jego tyłeczek ale na kocyku dość długo spał :smile: Jest na prawdę cudowny :smile:" pzdr GreenEvil Super wieści teraz czekamy na jakies zdjecia Cezarka :lol: Quote
Hakita Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Wspaniałe wiadomości...:loveu: :loveu: :loveu: No a teraz zniecierpliwieni czekamy na foteczki. :cool3: Quote
Recommended Posts