Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Młodziutki, sliczny jamniczek trafił na sggw z najprawdopodobniej połamana miednica. Wkrótce bedzie miał robione konieczne badania. Jest kochanym i słodkim jamnikiem z charakterkiem:) Obecnie bardzo ciepri i z trudem się porusza, nie obciążając jednej łapki.
CEZAREK POTRZEBUJE PILNIE POMOCY, ALE NIE DAMY RADY MU POMÓC BEZ PIENIĘDZY! POMÓZCIE!
W szpitaliku sggw jes mnóstwo psów, a rachunki codziennie rosną i rosną.. Za malamuta Huzara dług na sgw wynosi prawie 3500zł! Nie ma pieniędzy, a te psy błagają o ratunek. Bez WAS nie dadzą rady...

VWBank 78213000042001038801430001
Alarmowy Fundusz Nadziei na Życie
ul. Jagiełły 5 m. 19 14-100 Ostróda
z dopiskiem: CEZAREK

Kazda nawet złotówka ma ogromne znaczenie!!!!

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny na razie nie mogę niestety finansowo pomóc...:placz:
Mogę jedynie podnieść wątek...:-( Ale coraz częściej zastanawiam się, czy takie podnoszenie ma sens...:-(

Posted

Dziekuje wszystkim w imieniu swoim,opiekunek Cezarka i samego Cezarka za jaka kolwiek pomoc. Nawet takie podnoszenie watku ma znaczenie bo dzieki temu moze ktos go zauwazy w tym tlumie biednych nie szczesliwych psiakow

Posted

Hakita napisał(a):
Dziewczyny na razie nie mogę niestety finansowo pomóc...:placz:
Mogę jedynie podnieść wątek...:-( Ale coraz częściej zastanawiam się, czy takie podnoszenie ma sens...:-(

Też się zastanawiam:( Przecież tu wszyscy zazwierzęceni na maksa... Ja zauważam wiele wątków, wiele psów, ale czy to cokolwiek zmienia?:placz: Wczoraj miałam taki dobry humor a teraz zwątpienie mnie opadło...
Cezarku, zdrówka życzę!

Posted

[quote name='GreenEvil']A ja tutaj podziekuje betince24 , bez ktorej bysmy juz dawno zginely w przepasciach internetu ;)

Nie masz za co dziekowac najwazniejsze zeby te psiaki znalaly domki i zeby oplacic ich leczenie

Posted

betinka24 napisał(a):

Nie masz za co dziwkowac

Jak to nie ma za co? Dziwkuje się za pieniądze, nie za darmo!:evil_lol: choć oczywiście ja się na tym nie znam, gdyby ktoś miał wątpliwości;)

Przepraszam za offa:oops: Cezarku w górę!

Posted

GreenEvil napisał(a):
poprosilam ciocie bea1 od jamnikow o pomoc.. mam nadzieje, ze sie tu zjawi :)

Hakita: ma sens ... ma dziekuje :loveu:

pzdr
GreenEvil

Bea jest na urlopie. Wraca dopiero, gdzieś za tydzień.

Śliczny rudzielec.:loveu: Czy on jest agresywny?

Posted

betinka24 napisał(a):
Ale gafa, faktycznie mozna sie nie zle usmiac :evil_lol:

Naprawdę się uśmiałam...:evil_lol: i jeszcze jak Cioteczka Lemoniada wszystko podsumowała...:evil_lol:

Tymczasem Cezarek do góry!!! :multi:

Posted

Zalecone jest leczenie klatkowe - czyli ograniczenie psu przestrzeni zyciowej ;) na tyle skutecznie, zeby lezal i ruszal sie tylko na spacerki. Operacja nie jest potrzebna. Cezarek jest na obserwacji, ale pojutrze juz moglby isc do domku :lol:

pzdr
GreenEvil