betinka24 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Młodziutki, sliczny jamniczek trafił na sggw z najprawdopodobniej połamana miednica. Wkrótce bedzie miał robione konieczne badania. Jest kochanym i słodkim jamnikiem z charakterkiem:) Obecnie bardzo ciepri i z trudem się porusza, nie obciążając jednej łapki. CEZAREK POTRZEBUJE PILNIE POMOCY, ALE NIE DAMY RADY MU POMÓC BEZ PIENIĘDZY! POMÓZCIE! W szpitaliku sggw jes mnóstwo psów, a rachunki codziennie rosną i rosną.. Za malamuta Huzara dług na sgw wynosi prawie 3500zł! Nie ma pieniędzy, a te psy błagają o ratunek. Bez WAS nie dadzą rady... VWBank 78213000042001038801430001 Alarmowy Fundusz Nadziei na Życie ul. Jagiełły 5 m. 19 14-100 Ostróda z dopiskiem: CEZAREK Kazda nawet złotówka ma ogromne znaczenie!!!! Quote
Hakita Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Dziewczyny na razie nie mogę niestety finansowo pomóc...:placz: Mogę jedynie podnieść wątek...:-( Ale coraz częściej zastanawiam się, czy takie podnoszenie ma sens...:-( Quote
GreenEvil Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 poprosilam ciocie bea1 od jamnikow o pomoc.. mam nadzieje, ze sie tu zjawi :) Hakita: ma sens ... ma dziekuje :loveu: pzdr GreenEvil Quote
betinka24 Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 Dziekuje wszystkim w imieniu swoim,opiekunek Cezarka i samego Cezarka za jaka kolwiek pomoc. Nawet takie podnoszenie watku ma znaczenie bo dzieki temu moze ktos go zauwazy w tym tlumie biednych nie szczesliwych psiakow Quote
GreenEvil Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 A ja tutaj podziekuje betince24 , bez ktorej bysmy juz dawno zginely w przepasciach internetu ;) Betinka - DZIEKUJEMY :Rose::Rose::Rose: pzdr GreenEvil Quote
Hakita Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Nie ma problemu Dziewczyny, a jak cuś się zmieni u mnie, to napewno jakiegoś "grosika" dorzucę...;) Quote
Lemoniada Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Hakita napisał(a):Dziewczyny na razie nie mogę niestety finansowo pomóc...:placz: Mogę jedynie podnieść wątek...:-( Ale coraz częściej zastanawiam się, czy takie podnoszenie ma sens...:-( Też się zastanawiam:( Przecież tu wszyscy zazwierzęceni na maksa... Ja zauważam wiele wątków, wiele psów, ale czy to cokolwiek zmienia?:placz: Wczoraj miałam taki dobry humor a teraz zwątpienie mnie opadło... Cezarku, zdrówka życzę! Quote
betinka24 Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 [quote name='GreenEvil']A ja tutaj podziekuje betince24 , bez ktorej bysmy juz dawno zginely w przepasciach internetu ;) Nie masz za co dziekowac najwazniejsze zeby te psiaki znalaly domki i zeby oplacic ich leczenie Quote
GreenEvil Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 a ja Wam powiem, ze dogomaniacy nie raz nie dwa zdzialali cuda... tylko trzeba dac im szanse zapoznania sie z tematem - czyli trzymac go na wierzchu :lol: pzdr GreenEvil Quote
GreenEvil Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 betinka24 napisał(a): Nie masz za co dziwkowac no to Ci sie udalo :evil_lol: pzdr GreenEvil Quote
Lemoniada Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 betinka24 napisał(a): Nie masz za co dziwkowac Jak to nie ma za co? Dziwkuje się za pieniądze, nie za darmo!:evil_lol: choć oczywiście ja się na tym nie znam, gdyby ktoś miał wątpliwości;) Przepraszam za offa:oops: Cezarku w górę! Quote
Hakita Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 betinka24 napisał(a):Nie masz za co dziwkowac Popłakałam się ze śmiechu...:eviltong: Wybaczcie...:p Quote
betinka24 Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Ale gafa, faktycznie mozna sie nie zle usmiac :evil_lol: Quote
Kar0la Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 GreenEvil napisał(a):poprosilam ciocie bea1 od jamnikow o pomoc.. mam nadzieje, ze sie tu zjawi :) Hakita: ma sens ... ma dziekuje :loveu: pzdr GreenEvil Bea jest na urlopie. Wraca dopiero, gdzieś za tydzień. Śliczny rudzielec.:loveu: Czy on jest agresywny? Quote
betinka24 Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Podobno jest bardzo lagodny, taki poki co twierdzi jego opiekunka Quote
Hakita Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 betinka24 napisał(a):Ale gafa, faktycznie mozna sie nie zle usmiac :evil_lol: Naprawdę się uśmiałam...:evil_lol: i jeszcze jak Cioteczka Lemoniada wszystko podsumowała...:evil_lol: Tymczasem Cezarek do góry!!! :multi: Quote
betinka24 Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Cezarek go góry niech kazdy zobaczy jaki jestes piekny i cudowny Quote
GreenEvil Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Cezarek jest ostoja spokoju dopoki nikt nie usiluje mu obmacac plamanego tyleczka... no tu mu sie nie dziwie :) a slodziudki jest okrutnie :) pzdr GreenEvil Quote
tanitka Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 czy jakieś badania, operację jeszcze mu robią, czy on jest tam , bo nie ma DT dopóki miednica mu się nie zrośnie? Quote
GreenEvil Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Zalecone jest leczenie klatkowe - czyli ograniczenie psu przestrzeni zyciowej ;) na tyle skutecznie, zeby lezal i ruszal sie tylko na spacerki. Operacja nie jest potrzebna. Cezarek jest na obserwacji, ale pojutrze juz moglby isc do domku :lol: pzdr GreenEvil Quote
GreenEvil Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Betinko - zmien prosze tytul watku : szukamy transportu W-wa Katowice. pzdr GreenEvil Quote
Recommended Posts