siekowa Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 paros napisał(a):Nie wiadomo czy komuś zaginął czy został wyrzucony. Pies był przeganiany:-( w Zielonce i przeżył bardzo wiele złego. Ludzie rzucali w niego kamieniami, :cool3: chcieli go ukamieniować. Grozili, że jeżeli ktoś go nie zabierze to go zabiją. :mad: Wcześniej już powiesili innego bezdomnego psa. :mad: Pies dostał imię Dex. To duży i piękny pies. Nie potrafi chodzić na smyczy, bardzo się jej boi.... :-( Widać, że chyba nie miał nigdy kochającego domu i swojego człowieka. Jego dotychczasowe życie chyba było naznaczone złem, poniewierką ..... Dex szuka domu, kochającego domu na zawsze. Obecnie znajduje się pod opieką Fundacji w Obronie Zwierząt Maja. Kontakt: Tel. 0 507 132 363 mail: gucho@poczta.onet.pl Nie wiem czy paros jeszcze zagląda do wątku Dexa ale w pierwszym poście przydałyby się jakieś zmiany.Dex czeka na dom w Azylu pod Psim Aniołem a smyczy już się nie boi.No i dobrze by było dodać nowsze zdjęcia. Quote
pumcia02 Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 dzisiaj bylismy na spacerku :) odwazny psiak z niego Quote
Zmysł Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 mariolka napisał(a):dzisiaj bylismy na spacerku :) odwazny psiak z niego to nabrał odwagi? bo ostatnio się przestraszył pieska Quote
pumcia02 Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 teraz chodzi dumnie nie straszne mu zadne samochody ani inne stwory :) moze po prostu czuje sie w tamtej okolicy jak na "swoim" terenie Quote
paros Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 asik89 napisał(a):Nie wiem czy paros jeszcze zagląda do wątku Dexa ale w pierwszym poście przydałyby się jakieś zmiany.Dex czeka na dom w Azylu pod Psim Aniołem a smyczy już się nie boi.No i dobrze by było dodać nowsze zdjęcia. Zagląda :lol: i zrobi poprawki. Ale podajcie mi do kogo namiary podać, to zrobię mu nowe allegro i ogłoszenia z pięknymi fotkami :lol: Najwyższy czas aby miał swój dom :lol: Quote
Kostek Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 sylwia.postek@psianiol.org.pl 504 226 339 dziekujemy:) Quote
paros Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Czy Dex znalazł dom czy nadal szuka? :roll: Quote
paros Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 Koniecznie trzeba ogłosić psiaka :cool3: Quote
KWL Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Witam cioteczkę. Trzeba by także zmienić pierwszego posta zgodnie z sugestiami wolontariuszy Psiego Anioła. A Dex jest chyba gotów więc należy dać mu tę szansę. Quote
pumcia02 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 w niedziele byliśmy na spacerku, on teraz sie już prawie niczego nie boi :) Quote
siekowa Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 i bez zmian na pierwszej stronie wątku :( Quote
pumcia02 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Dexio marzy o spacerkach ze swoim czlowiekiem.. Quote
paros Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 Czy Dex znalazł domek? Jeśli nie, to zrobię mu ogłoszenia, bo tyle czasu czeka :-(:-( Quote
Recommended Posts