Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

paros napisał(a):
Nie wiadomo czy komuś zaginął czy został wyrzucony. Pies był przeganiany:-( w Zielonce i przeżył bardzo wiele złego. Ludzie rzucali w niego kamieniami, :cool3: chcieli go ukamieniować. Grozili, że jeżeli ktoś go nie zabierze to go zabiją. :mad: Wcześniej już powiesili innego bezdomnego psa. :mad:
Pies dostał imię Dex. To duży i piękny pies. Nie potrafi chodzić na smyczy, bardzo się jej boi.... :-( Widać, że chyba nie miał nigdy kochającego domu i swojego człowieka. Jego dotychczasowe życie chyba było naznaczone złem, poniewierką .....
Dex szuka domu, kochającego domu na zawsze.
Obecnie znajduje się pod opieką Fundacji w Obronie Zwierząt Maja.

Kontakt:
Tel. 0 507 132 363
mail: gucho@poczta.onet.pl

Nie wiem czy paros jeszcze zagląda do wątku Dexa ale w pierwszym poście przydałyby się jakieś zmiany.Dex czeka na dom w Azylu pod Psim Aniołem a smyczy już się nie boi.No i dobrze by było dodać nowsze zdjęcia.

• Replies 309
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

asik89 napisał(a):
Nie wiem czy paros jeszcze zagląda do wątku Dexa ale w pierwszym poście przydałyby się jakieś zmiany.Dex czeka na dom w Azylu pod Psim Aniołem a smyczy już się nie boi.No i dobrze by było dodać nowsze zdjęcia.

Zagląda :lol: i zrobi poprawki. Ale podajcie mi do kogo namiary podać, to zrobię mu nowe allegro i ogłoszenia z pięknymi fotkami :lol: Najwyższy czas aby miał swój dom :lol:

• 4 weeks later...
Posted

Witam cioteczkę. Trzeba by także zmienić pierwszego posta zgodnie z sugestiami wolontariuszy Psiego Anioła. A Dex jest chyba gotów więc należy dać mu tę szansę.

• 1 month later...
  • 5 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 5 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...