Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 309
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DT byłby wspaniałym wyjściem, ale jeśli byłby to domowy dt. Tak myślę. Dałby wtedy szansę poznania zachowań Dexa w domu.
Tylko trzeba brać pod uwagę, że to już niemłody pies i do tego duży. Także adopcja nie jest łatwa. DT musiałby być "pewniakiem", a nie miejscem na miesiąc.

Posted

pumcia02 napisał(a):
DT byłby wspaniałym wyjściem, ale jeśli byłby to domowy dt. Tak myślę. Dałby wtedy szansę poznania zachowań Dexa w domu.
Tylko trzeba brać pod uwagę, że to już niemłody pies i do tego duży. Także adopcja nie jest łatwa. DT musiałby być "pewniakiem", a nie miejscem na miesiąc.

zgadzam się w 100% tylko dodam od siebie że DT musiał by przyjechać kilka razy do azylu aby się z Deksiem zapoznać

• 4 months later...
  • 4 months later...
Posted

Tyle czasu ogłaszałam Dexa i nic :shake: :-(:-(

Jak się psiak czuje, co z kręgosłupem?

To może zrobię mu nowe ogłoszenia, czy są aktualne fotki, co napisać i do kogo kontakt.

• 3 weeks later...
Posted

kręgosłup chyba ok ale stawy zaczynają Dexowi siadać, dostaje leki i specjalną karmę, zamieszkał też w boksie z drewnianą podłogą, strasznie zmarniał przydał by mu się domek może by chłopak odżył ale domku na horyzoncie nie widać :(

• 2 months later...
  • 1 month later...