Anecik Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Franulku, Ty cały czas coś ciamkasz, dbaj o linię...... Na ostatniej fotce Franio szczęśliwy http://s1.postimg.org/b10foovfj/P1090955.jpg, zdrajca jeden, Anecik co ty na to....... Całe życie taki bądź Franulku Ciamkał łapówkę :) Całe szczęście że szczęśliwy bo jakby nie był to pojechałby z nami do gaciowego Lolusia. A tak zostawiłam go w dobrych rękach. Quote
Panna Marple Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Szczęścia, Franusiu :) Anecik, otrzyj łzy-łobuziak zaczął nowy rozdział swojego życia i wiele Ci zawdzięcza :) 1 Quote
Poker Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 REWELACJA !!! Jak BOSSSSKI Franek, to musiał trafić do bosssssskiego domciu. Aneciku, gratulacje za całokształt. Proszę o powtórkę z innym piesiem. Jak pozwalają ciamkać kości na skórzanej kanapie i białej wykładzinie, to będzie dobrze. Bądź szczęśliwy maluszku. Ciekawe co Mimronki na brak kolegi. My tu anecik, anecik, a bez jej małża samej pewnie by było ciężko pomagać psom. Jemu też należą się podziękowania. 2 Quote
Anecik Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 U Frania wszystko wspaniale. Wczoraj trochę płakał ale zapięty na smyczy przeciorał Pańcie po krzaczorach, Poszczekał na każdego wchodzącego do domu (to jeszcze przy nas) - bo co mu tu obce będą łazić po chałupie :D Noc spędził spokojnie w łóżku po Pani stronie, był już na spacerku. Wieści z domku cudne, Pani już rano zdała relację po nocy. Będzie bosssssssssssssssko!!!!! Mimronki są a jakoby ich nie było. Nikt nie szczeka, nie podgryza Ronisia, Mimi nie ma na kogo poszczekiwać i powarkiwać. NUDY :D Przed chwilką Roniś zaczepiał Mimi i podgryzał po uszach ale nie wykazała chęci zabawy - zresztą jak zwykle- więc dał sobie spokój. 1 Quote
elik Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 Anecik, dzięki za takie wspaniałe wiadomości. Dzięki za cierpliwość, za miłość i za wszystko inne, co dałaś Franusiowi. Będzie tęsknił za Tobą pewnie nie mniej niż Ty za nim, ale tak być musi. Doczekał u Ciebie wspaniałego domu. Z czasem ból rozstania zniknie, a pozostanie radość z uratowania od bezdomności kolejnego stworzenia. Dzięki Anecik 2 Quote
Anula Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 Ja też jestem szczęśliwa,że Franuś znalazł dom,taki jaki ma być, odpowiedni dom dla odpowiedniego psa.Franiu bądź szczęśliwy w już prawdziwym swoim na zawsze domku. 1 Quote
Mattilu Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 Oooo! Fantasyczne wiadomosci :) A Anecik na pewno szybko sie pocieszy ;) Quote
elik Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 Oooo! Fantasyczne wiadomosci :) A Anecik na pewno szybko sie pocieszy ;) Klin, klinem ?? :P Quote
elik Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 Ja nic nie mowie ;) A czy przypadkiem tak nie myślisz ? Quote
Anecik Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 Wieści z domu Frania - miód na serce po prostu :D Wszyscy zakochani, Franuś zajmuje miejsce na kanapie i w łóżku Pierwszą noc spędził przy Pani boku, drugą pomiędzy Pana nogami :D Zaprzyjaźnił się już z Chłopcami - Doszło do tego że Franio był wczoraj zmęczony ! po zabawach z nimi - ktoś wreszcie dał mu radę :D. Dziś pierwszy dzień z Panią Babcią (wcześniej Pańcia wzięła sobie urlop żeby być pierwsze dni z Franiem) i też dali radę. Wszyscy są prze szczęśliwi że mają Frania - może kota na razie jeszcze nie (ale pracują nad tym) Klina na razie nie będzie - z powodu Frania odmówiłam wyjazdu na kurację. Teraz staram się to odkręcić. Quote
elik Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 Rzeczywiście fantastyczne wiadomości. Doskonały dom dla energicznego, niezmożonego Frania :P Klin może poczekać. Zdrowia najważniejsze. Poświęciłaś się niesamowicie :) Jak tak jest i sądzę, że tak już zostanie, to może Frania z sygnaturki już zdjąć ? Quote
Anecik Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 Rzeczywiście fantastyczne wiadomości. Doskonały dom dla energicznego, niezmożonego Frania :P Klin może poczekać. Zdrowia najważniejsze. Poświęciłaś się niesamowicie :) Jak tak jest i sądzę, że tak już zostanie, to może Frania z sygnaturki już zdjąć ? Chyba zdjąć można :D Mimo wszystkich przeciwności dostał szansę od losu i najwspanialszy dom na świecie. Tak bardzo się cieszę że nie macie pojęcia. Mój kochany Franiulek :) Bo przecież zawsze będzie troszkę mój prawda? Quote
elik Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 Chyba zdjąć można :D Mimo wszystkich przeciwności dostał szansę od losu i najwspanialszy dom na świecie. Tak bardzo się cieszę że nie macie pojęcia. Mój kochany Franiulek :) Bo przecież zawsze będzie troszkę mój prawda? ON CI całkiem Twój :) 1 Quote
elik Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 I zaś beczę Anecik, toć ja dla pokrzepienia serca. Nie ślochaj :) 2 Quote
Mattilu Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 Taa jest, nie becz! zdrowie reperuj :) 1 Quote
Panna Marple Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 Chyba zdjąć można :D Mimo wszystkich przeciwności dostał szansę od losu i najwspanialszy dom na świecie. Tak bardzo się cieszę że nie macie pojęcia. Mój kochany Franiulek :) Bo przecież zawsze będzie troszkę mój prawda? Zawsze będzie Twój, bo to Ty otworzyłaś mu drzwi do nowego życia :) I porycz sobie troszkę, bo to pomaga, ale nie przeginaj :) 1 Quote
Anecik Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 Dzięki Dziewczyny za słowa pociechy. U Franczeska wszystko w jak najlepszym porządeczku i superowo. Z kotem powoli zaczyna się układać tzn jak Franio wczoraj wieczowrm leżał na kanapie z Pańciostwem i oglądał TV to kota leżała na fotelu - małymi kroczkami mam nadzieję zbliżą się do siebie :) Quote
Gusiaczek Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Mniód na serce, fantastyczny świąteczny prezent :) dla wszystkich Powodzenia Grzdylu :) 1 Quote
Martika&Aischa Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 Dziewczynki kochane :* Wesołych, Cudownych, Radosnych, Pogodnych Świąt :* :) 1 Quote
Anecik Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 Franio może nie świąteczny ale przeszczęśliwy w nowym bossskim domu :D 1 Quote
Recommended Posts