Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Franulku, Ty cały czas coś ciamkasz, dbaj o linię......

Na ostatniej fotce Franio szczęśliwy http://s1.postimg.org/b10foovfj/P1090955.jpg, zdrajca jeden,  Anecik co ty na to.......

Całe życie taki bądź Franulku 

Ciamkał łapówkę :)

Całe szczęście że szczęśliwy bo jakby nie był to pojechałby z nami do gaciowego Lolusia. A tak zostawiłam go w dobrych rękach.

Posted

REWELACJA !!! Jak BOSSSSKI Franek, to musiał trafić do bosssssskiego domciu.

Aneciku, gratulacje za całokształt. Proszę o powtórkę z innym piesiem.

Jak pozwalają ciamkać kości na skórzanej kanapie i białej wykładzinie, to będzie dobrze.

Bądź szczęśliwy maluszku.

Ciekawe co Mimronki na brak kolegi.

My tu anecik, anecik, a bez jej małża samej pewnie by było ciężko pomagać psom. Jemu też należą się podziękowania.

• Upvote 2
Posted

U Frania wszystko wspaniale. Wczoraj trochę płakał ale zapięty na smyczy przeciorał Pańcie po krzaczorach, Poszczekał na każdego wchodzącego do domu (to jeszcze przy nas) - bo co mu tu obce będą łazić po chałupie :D

Noc spędził spokojnie w łóżku po Pani stronie, był już na spacerku. Wieści z domku cudne, Pani już rano zdała relację po nocy. Będzie bosssssssssssssssko!!!!!

Mimronki są a jakoby ich nie było. Nikt nie szczeka, nie podgryza Ronisia, Mimi nie ma na kogo poszczekiwać i powarkiwać. NUDY :D Przed chwilką Roniś zaczepiał Mimi i podgryzał po uszach ale nie wykazała chęci zabawy - zresztą jak zwykle- więc dał sobie spokój.

• Upvote 1
Posted

Anecik, dzięki za takie wspaniałe wiadomości. Dzięki za cierpliwość, za miłość i za wszystko inne, co dałaś Franusiowi. Będzie tęsknił za Tobą pewnie nie mniej niż Ty za nim, ale tak być musi. Doczekał u Ciebie  wspaniałego domu. Z czasem ból rozstania zniknie, a pozostanie radość z uratowania od bezdomności kolejnego stworzenia.

Dzięki Anecik   %2525C5%25259Ble%252520dwa%252520serca.g

• Upvote 2
Posted

Ja też jestem szczęśliwa,że Franuś znalazł dom,taki jaki ma być, odpowiedni dom dla odpowiedniego psa.Franiu bądź szczęśliwy w już prawdziwym swoim na zawsze domku.

• Upvote 1
Posted

Wieści z domu Frania - miód na serce po prostu :D Wszyscy zakochani, Franuś zajmuje miejsce na kanapie i w łóżku Pierwszą noc spędził przy Pani boku, drugą pomiędzy Pana nogami :D Zaprzyjaźnił się już z Chłopcami - Doszło do tego że Franio był wczoraj zmęczony ! po zabawach z nimi - ktoś wreszcie dał mu radę :D. Dziś pierwszy dzień z Panią Babcią (wcześniej Pańcia wzięła sobie urlop żeby być pierwsze dni z Franiem) i też dali radę.

Wszyscy są prze szczęśliwi że mają Frania - może kota na razie jeszcze nie (ale pracują nad tym)

Klina na razie nie będzie - z powodu Frania odmówiłam wyjazdu na kurację. Teraz staram się to odkręcić.

Posted

Rzeczywiście fantastyczne wiadomości.  Doskonały dom dla energicznego, niezmożonego Frania :P

Klin może poczekać. Zdrowia najważniejsze. Poświęciłaś się niesamowicie :)

Jak tak jest i sądzę, że tak już zostanie, to może Frania z sygnaturki już zdjąć ?

Posted

Rzeczywiście fantastyczne wiadomości.  Doskonały dom dla energicznego, niezmożonego Frania :P

Klin może poczekać. Zdrowia najważniejsze. Poświęciłaś się niesamowicie :)

Jak tak jest i sądzę, że tak już zostanie, to może Frania z sygnaturki już zdjąć ?

Chyba zdjąć można :D Mimo wszystkich przeciwności dostał szansę od losu i najwspanialszy dom na świecie. Tak bardzo się cieszę że nie macie pojęcia. Mój kochany Franiulek :) Bo przecież zawsze będzie troszkę mój prawda?

Posted

Chyba zdjąć można :D Mimo wszystkich przeciwności dostał szansę od losu i najwspanialszy dom na świecie. Tak bardzo się cieszę że nie macie pojęcia. Mój kochany Franiulek :) Bo przecież zawsze będzie troszkę mój prawda?

ON CI całkiem Twój :)

• Upvote 1
Posted

Zawsze będzie Twój, bo to Ty otworzyłaś mu drzwi do nowego życia :) I porycz sobie troszkę, bo to pomaga, ale nie przeginaj :)
  • Upvote 1
Posted

Dzięki Dziewczyny za słowa pociechy.

U Franczeska wszystko w jak najlepszym porządeczku i superowo. Z kotem powoli zaczyna się układać tzn jak Franio wczoraj wieczowrm leżał na kanapie z Pańciostwem i oglądał TV to kota leżała na fotelu - małymi kroczkami mam nadzieję zbliżą się do siebie :)