ona03 Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 Anecik, jesteś tam, jakoś ucichło, chyba schowali się z Franiem, a dziś zielona noc, ciekawe kto komu nie da pospać. I Lolisia prosimy wyprzytulać.....aneciku trzymaj się...... Quote
Anecik Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 U nas smutno. Franuś taki tulak, a ja oczy mokre :( Więc w ramach zapomnienie generalne porządki. Zielona noc ale myślę że Mimronki nie znają tego to pójdą spać jak zawsze. Ciekawa jestem jak będzie bez Frania? Lolcia wyprzytulam że ho, ho I resztę też :D Quote
Nadziejka Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 kciukamy i serduchem przytulamy Was anecinku i lapeczki i Franunia aby jemu sie cudnie dzialo w domeczku aby kochali jak nigdy 1 Quote
Martika&Aischa Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 Franulka bądź szczęsliwy chłopaku kochany :* :) ciocia trzymaj się tam dzielnie ;) :* 1 Quote
Anecik Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 kciukamy i serduchem przytulamy Was anecinku i lapeczki i Franunia aby jemu sie cudnie dzialo w domeczku aby kochali jak nigdy Dzięki Ewciu :) Franulka bądź szczęsliwy chłopaku kochany :* :) ciocia trzymaj się tam dzielnie ;) :* Dzięki Marticzko. MUSI być szczęśliwy. Z moją dzielnością bardzo kiepsko :( Quote
Nadziejka Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Sciskamy mocno mocnooo to juz dzis kochane serducko wyruszy po nowe zycie niechaj bedzie radosne zdrowe niechaj kochaja ogromnie Franuniu 1 Quote
ona03 Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Dziś wielki dzień, Franulku oczaruj Nową Rodzinkę i bądź szczęśliwy w tylko swoim domku :) Aneciku, Lolcio Cię pocieszy, On to potrafi..... 1 Quote
Anecik Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Ewuś, Iwonko dziękujemy za dobre słowa.- za pół godzinki wychodzimy. Jeszcze cxzypsy biegają sobie po działce i chyba nie wiedzą..... :( Quote
elik Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Franiu, szczęśliwej drogi i szczęścia w nowym życiu. Bądź zdrowy, radosny i grzeczny, Kochaj i bądź kochany. Anecik trzymaj się i bądź dobrej myśli. Franiu będzie na pewno szczęśliwy, bo będzie kochany nie mniej niż dotychczas. Franuś to taki przytulaśny chłopak, że nie może być inaczej :) Wiesz przecież, że najbardziej kochane są łobuzy, a Franiu to łobuz nad łobuzy więc miłości z pewnością mu nie zabraknie. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej :) 2 Quote
Poker Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Jestem za górami, za lasami,ale myślę o Was. Quote
Kamila Proc Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 dobrze, ze tak daleko jest internet Quote
Joanna1235 Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Franuś został w nowym domu. Resztę opisze Aneta jak wróci. Quote
Anecik Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Zaciśnięte ! :) Co u Frania ?? Też umieram z ciekawości Jestem za górami, za lasami,ale myślę o Was. dobrze, ze tak daleko jest internet Anecik zlituj się :), szepnij coś Jest bardzo dobrze :) Cudowny dom, trzypokoleniowa rodzina, duży ogród. Wszyscy zachwycenie Franiem, dzieci (l. chyba 7 lub 8 i 15 - chłopcy) wiedzą co to pies w domu - tą mądrą wiedzą, Pani Babcia wspaniała osoba bardzo zadowolona że nie będzie sama w domu podczas nieobecności domowników. Nowe Pańciostwo przygotowane na przyjazd Franulka. Będzie miał bardzo dobrze, dziesięć rąk do głaskania tylko dla niego, miejsce na kanapie i spanie w łóżku :D , zabawy na ogrodzie. Zaraz wkleję zdjęcia i opiszę resztę tylko coś zjem i napiszę u Lolusia że byłam u Lolusia :D Quote
Anecik Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Jeszcze u nas w domu - oczywiście z ulubionym kocykiem :) Co to będzie jutro???? 1 Quote
Anecik Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 I jeszcze :) Już nie myślę jak będzie Bo jest bardzo dobrze :) 1 Quote
Anecik Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 A ja beczę :( I życzę Franiowi żeby mu było w nowym domku jak najlepiej, żeby go bardzo kochali. On kocha ludzi a tam ma ich tyle że ho, ho...I jeszcze jest kotek - albo kotka - zapomniałam z wrażenia. Ale Franio zachował się dobrze i go nie zjadł :D Żartuje oczywiście. Kot jak zobaczył Franiulka obszedł ze dwa razy wersalkę i schował się pod łóżko do sypialni. Franio ma miejsce na kanapie, będzie spał z Pańciostwem w łóżku i pilnował Pani Babci jak będzie sama w domu. Trafił SUPER!!!!!!!! Jestem przeszczęśliwa że doczekał takiego domku. Wieczorkiem zadzwonię do Pani Agaty to się dowiem co tam u niego. Quote
ona03 Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Franulku, Ty cały czas coś ciamkasz, dbaj o linię...... Na ostatniej fotce Franio szczęśliwy http://s1.postimg.org/b10foovfj/P1090955.jpg, zdrajca jeden, Anecik co ty na to....... Całe życie taki bądź Franulku 1 Quote
Recommended Posts