Gusiaczek Posted April 22, 2015 Posted April 22, 2015 Mam nadzieję,że Franio znajdzie szybko wspaniały dom. Nie wiem jaki Święty jest od adopcji:) trzeba do św. Franciszka westchnąć, może Franki trzymają sztamę ? ;) Quote
elik Posted April 23, 2015 Posted April 23, 2015 trzeba do św. Franciszka westchnąć, może Franki trzymają sztamę ? ;) Św. Franciszek jest ogólnie od dobra zwierzaczków. Wzdychałam do św. Franciszka o zdrowie dla imiennika, naszego Frania i niewidomej suni i oba psiaki wyzdrowiały. Powzdycham i o domek :) 1 Quote
Joanna1235 Posted April 23, 2015 Posted April 23, 2015 Franiu był dzisiaj na wycieczce i mamy dużo zdjęć z piękniochem. Może znajdzie się dobra cioteczka do , której możemy je przesłać i zechce wstawić, ja niestety nie potrafię, a Basia zabiegana. Quote
Joanna1235 Posted April 24, 2015 Posted April 24, 2015 Więc może tak , zdjęcia Frania na forum Skrzydlatego Psa http://www.skrzydlatypies.fora.pl/bezdomne-szczeniaki,16/skrzydlaty-pies-franiu-z-niedowladem-tylnych-lapek,3659.html#65653 Quote
Joanna1235 Posted April 27, 2015 Posted April 27, 2015 Dzisiaj do Frania przyszła karma bozita dla szczeniąt 15kg. zapłacona z pieniędzy , które Franio miał na koncie Skrzydlatego Psa. Quote
ewu Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Dzięki dziewczyny:) Franio jest cudny, czemu brak domków w kolejce po Frania:( Quote
ewu Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Franiu był dzisiaj na wycieczce i mamy dużo zdjęć z piękniochem. Może znajdzie się dobra cioteczka do , której możemy je przesłać i zechce wstawić, ja niestety nie potrafię, a Basia zabiegana. Asiu ja tego też nie umiem zrobić. Quote
ewu Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Franio jest obłędny, bardzo go kocham i mam serce w kawałkach ,że nie mogę już adoptować kolejnego psa. Ma w domu 5 i królika... Franio jest psiakiem z marzeń. Quote
ewu Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Asiu wybieram się do Was ale naprawdę mam obłęd, w weekend non stop jeździłam w psich sprawach a do wczoraj ciągle do Bruna i z Brunem. Poza tym szczylek...a w niedzielę jadę do hoteliku odwiedzić i obfocić moje psiaki:) Quote
paula_t Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 Basiu, Franio ma wydarzenie na fb? Z tego co pamiętam to tak....Napisałyście, że poszukujemy dosyć intensywnie domku, bo Franio zostaje w DT jeszcze jakiś czas? Quote
elik Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 Dzisiaj na konto Frania wpłynęło 20,00 zł od agat21 Bardzo dziękujemy Quote
Joanna1235 Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 Dzisiaj o Frania do Basi dzwoniła pani z Katowic , ale..... no właśnie ale. Chciała pieska dla swojej 5letniej córki , bo syn adoptował szczeniaka ze schroniska i dziecko też chciało dla siebie.I ona chce pieska już dzisiaj , no bo dziewczynka będzie płakać i jeszcze ze zmartwienia ,że mamusia kaprysu nie spełniła dostanie gorączki , no. Wysłałam panią do sklepu z zabawkami i uslyszałam , że jestem bezczelna , bo przecież ona łaskę robi a ja wybrzydzam i wymyślam jakieś ankiety do wypełnienia. Tak ,że Franiu nadal szuka mądrego i kochającego opiekuna. Quote
ania75 Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 Dzisiaj o Frania do Basi dzwoniła pani z Katowic , ale..... no właśnie ale. Chciała pieska dla swojej 5letniej córki , bo syn adoptował szczeniaka ze schroniska i dziecko też chciało dla siebie.I ona chce pieska już dzisiaj , no bo dziewczynka będzie płakać i jeszcze ze zmartwienia ,że mamusia kaprysu nie spełniła dostanie gorączki , no. Wysłałam panią do sklepu z zabawkami i uslyszałam , że jestem bezczelna , bo przecież ona łaskę robi a ja wybrzydzam i wymyślam jakieś ankiety do wypełnienia. Tak ,że Franiu nadal szuka mądrego i kochającego opiekuna. ..... no i dobrze ..... bo to absolutnie nie był dom dla Frania ani dla innego psa Quote
ewu Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 Wczoraj dzwoniła kolejna Pani pt. "piesek dla dzieci", najważniejsze czy Franio jest "jamnikiem długowłosym:....!!!!!!! Powiedziałam,że Franio się nie nadaje bo wymaga sporo uwagi i musi mieć zapewnioną dużą ilość ruchu a nie spacer z dziećmi przed blokiem... Quote
Recommended Posts