Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rozliczenie Frania za dt
 dałam dla Frania                                                                           1150 zł                   

rehabilitacja                                                                                     765 zł
pierwszy raz nivalin i milgamma                                                        77,90zł
po drugiej wiz. u Fabisza nivalin                                                       112,90 zł
przychodnia Abacus                                                                          140 zł
taxi 18 przejazdów ( w jedną i druga stronę) w jedną stronę 13zł  = 234 zł
razem                                                                                              1329 zł
zwrot dla dt                                                                                        179 zł wpłacone  ewu 9.03.2015
zaliczka na poczet dalszej rehabilitacji                                               400 zł wpłacone  ewu 9.03.2015
Posted
Konto skrzydlatego Psa:

50 Aleksandra J.   
50 Joanna S.
20 Patrycia Ś
50 Katarzyna K.  
100 Urszula W.
50 Dariusz Z.
50 Andrzej K.
15 Joanna J
60 Joanna K
10 Piotr M
15 Marta L
50 Lucyna S
10 Robert W
100 Beata Z
20 Magdalena K.  
30 Ewa b
10 Agnieszka M.  
30 Maciej S
5 Kinga C.  
30 Anita S
20 Marzena G.
20 Katarzyna P.
100 Edyta K. 

85 Iwona A.

20 Adam S. 
25 Aneta M. 
10 Magda R. 
50 Krzysztof H. 
100 Renata S. 

40 Antoni B.
80 Agata Z.
50 Joanna D.
20 Piotr Sz.

100 Agnieszka L. 
50 Joanna W-Cz.

20 Oliwia P.

20 Magdalena K. 
30 Joanna B. 
50 Dariusz Z.

32 Marta Z.

---------------

1667 zł

Wydatki:

karma 263,78 zł

dr Fabisz faktura 191zł

dr Fabisz 65 zł

rehabilitacja 765 zł

leki 112,90 zł

Saldo:
279,32 zł
Dziękujemy:)
Posted

ewu, na Frania wpłaciłam 111 zł z tego bazarku  http://www.dogomania.com/forum/topic/145451-zako%C5%84czony-rozliczamdo-wyboru-do-kolorudo-1702g22/
Wpłaciłam je 25 lutego  na konto Magdy K. , które podała mi elik.

Sory, ale ja nie przypominam sobie, żebym Ci podawała konto M.K.
Podawałam kiedyś konto ewu i konto Frania w moim banku.
Pamiętam, że pytałaś komu przysłać kasę dla Frania z bazarku i odpowiedziałam, że ja jestem skarbnikiem Frania.
Posted

Co u Frania ?

Franio ma się dobrze, rozrabia jak pijany zając. Dokucza psom rezydentom , biega za piłeczką i kąsa po rękach jak żmija.Wydaje się być szczęśliwy ,szczególnie na spacerach gdzie może się wybiegać. Ostatnio zrobił sobie samowolkę i kiedy córka wracała ze szkoły czmychnął pod jej nogami na zewnątrz w '' wielki świat'' Trzymał się blisko Wiktorii , ale złapać jej się nie pozwolił.Wesoło biegał w kółko i poszczekiwał, wkroczyłam jak już oboje byli zmęczeni .Zawołałam i przybiegł radośnie zadowolony z siebie .

Posted

Wpłaciłam na konto głuchypies. Mam nadzieję ,że potwierdzi.To ona mi podała nr konta, nie elik, sorki.

Gluchypies potwierdziła mi na PW ,że pieniądze wpłynęły na jej konto ,a ona przelała je na konto elik wraz z pieniędzmi z bazarku cegiełkowego.

Posted

Franio ma się dobrze, rozrabia jak pijany zając. Dokucza psom rezydentom , biega za piłeczką i kąsa po rękach jak żmija.Wydaje się być szczęśliwy ,szczególnie na spacerach gdzie może się wybiegać. Ostatnio zrobił sobie samowolkę i kiedy córka wracała ze szkoły czmychnął pod jej nogami na zewnątrz w '' wielki świat'' Trzymał się blisko Wiktorii , ale złapać jej się nie pozwolił.Wesoło biegał w kółko i poszczekiwał, wkroczyłam jak już oboje byli zmęczeni .Zawołałam i przybiegł radośnie zadowolony z siebie .

Ale fajne wieści :) Dzieciak rozrabia, jak pijany zająć w kapuście :)
Ogromnie radosne wiadomości. Maluch wraca do zdrowia, nadrabia zaległości.
Posted

Na jakie konto mam wpłacić dochód z bazarku ?

Wpłaty są robiona na dwa konta: fundacji i moje.
Czy podawałam Ci już nr konta dla Frania ?

Na konto elik:)
Poker -dziękuję:):):)

Raczej nie powinnaś mieć wątpliwoiści na jakie konto wpłacić :P
Posted

elik, potwierdź proszę tą wpłatę 111 zł od Poker. Ja zrobiłam przelew razem z całością z bazarku cegiełkowego i to potwierdzałaś, ale napisz proszę jeszcze raz żeby było wszystko w porządku :)

Przelałam teraz także 20 zł od dorcia2 właśnie z tego bazarku cegiełkowego, bo doszła jej wpłata :) to proszę też potwierdź.

http://www.dogomania.com/forum/topic/145447-do-usuni%C4%99cia-cegie%C5%82ka-dla-frania-na-rehabilitacj%C4%99-pom%C3%B3%C5%BCmy-mu-chodzi%C4%87-do-19-lutego-godz20/page-11#entry16122099