Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Anecik, jesteś tam, jakoś  ucichło, chyba schowali się z Franiem, a dziś zielona noc, ciekawe kto komu nie da pospać.

I Lolisia prosimy wyprzytulać.....aneciku trzymaj się......

Posted

U nas smutno. Franuś taki tulak, a ja oczy mokre :( Więc w ramach zapomnienie generalne porządki. Zielona noc ale myślę że Mimronki nie znają tego to pójdą spać jak zawsze.

Ciekawa jestem jak będzie bez Frania?

Lolcia wyprzytulam że ho, ho I resztę też :D

Posted

kciukamy i serduchem przytulamy Was anecinku 

i lapeczki i Franunia aby jemu sie cudnie dzialo w domeczku 0heart.gif

aby kochali jak nigdy0heart.gif

Dzięki Ewciu :)

Franulka bądź szczęsliwy chłopaku kochany :* :) ciocia trzymaj się tam dzielnie ;) :*

Dzięki Marticzko. MUSI być szczęśliwy. Z moją dzielnością bardzo kiepsko :(

Posted

Dziś wielki dzień, Franulku oczaruj Nową Rodzinkę i bądź szczęśliwy w tylko swoim domku :)

Aneciku, Lolcio Cię pocieszy, On to potrafi.....

• Upvote 1
Posted

Ewuś, Iwonko dziękujemy za dobre słowa.- za pół godzinki wychodzimy.

Jeszcze cxzypsy biegają sobie po działce i chyba nie wiedzą..... :(

Posted

Franiu, szczęśliwej drogi i szczęścia w nowym życiu. Bądź zdrowy, radosny i grzeczny, Kochaj i bądź kochany.

Anecik trzymaj się i bądź dobrej myśli. Franiu będzie na pewno szczęśliwy, bo będzie kochany nie mniej niż dotychczas. Franuś to taki przytulaśny chłopak, że nie może być inaczej :)

Wiesz przecież, że najbardziej kochane są łobuzy, a Franiu to łobuz nad łobuzy więc miłości z pewnością mu nie zabraknie.

Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej :)

• Upvote 2
Posted

Zaciśnięte ! :)

Co u Frania ??

Też umieram z ciekawości

Jestem za górami, za lasami,ale myślę o Was.

dobrze, ze tak daleko jest internet

Anecik zlituj się :), szepnij coś 

Jest bardzo dobrze :)

Cudowny dom, trzypokoleniowa rodzina, duży ogród. Wszyscy zachwycenie Franiem, dzieci (l. chyba 7 lub 8 i 15 - chłopcy) wiedzą co to pies w domu - tą mądrą wiedzą, Pani Babcia wspaniała osoba bardzo zadowolona że nie będzie sama w domu podczas nieobecności domowników. Nowe Pańciostwo przygotowane na przyjazd Franulka. Będzie miał bardzo dobrze, dziesięć rąk do głaskania tylko dla niego, miejsce na kanapie i spanie w łóżku :D , zabawy na ogrodzie.

Zaraz wkleję zdjęcia i opiszę resztę tylko coś zjem i napiszę u Lolusia że byłam u Lolusia :D

Posted

A ja beczę :(

I życzę Franiowi żeby mu było w nowym domku jak najlepiej, żeby go bardzo kochali. On kocha ludzi a tam ma ich tyle że ho, ho...I jeszcze jest kotek - albo kotka - zapomniałam z wrażenia. Ale Franio zachował się dobrze i go nie zjadł :D  Żartuje oczywiście. Kot jak zobaczył Franiulka obszedł ze dwa razy wersalkę i schował się pod łóżko do sypialni. Franio ma miejsce na kanapie, będzie spał z Pańciostwem w łóżku i pilnował Pani Babci jak będzie sama w domu. Trafił SUPER!!!!!!!!

Jestem przeszczęśliwa że doczekał takiego domku. Wieczorkiem zadzwonię do Pani Agaty to się dowiem co tam u niego.