Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zazdroszczę umiejętności wychowawczych. U mnie w takich chwilach jest prawdziwe tornado! :(

Gdy ja wychodzę to Nika zaczyna szczekać gdy tylko usłyszy , że weszłam do łazienki włożyć spodnie. Ale gdy wychodzi z moim synem, to po trzasku drzwi wyjściowych orientuję sie, że wyszła...

• 4 weeks later...
Posted

Nie było mnie klika dni w domu.Futrzaki czekały na swoją pańcię, nawet w nocy tak spały ,a pańcio był niepocieszony,

DSC00200.jpg

Nie wiem co się stało ,ale dogo mi zwariowało i  w Fire Foxie nie mogę niczego zrobić.

• Upvote 1
Posted

WIDAC, ZE KOCHAJĄ PAŃCIĘ :)

Kochają, kochają.Mąż kładł im legowiska, kocyki ,ale nie chciały skorzystać i spały na wycieraczce.

Ale słodziaki!

Jasne ,że słodziaki i to jeszcze jakie. Zjeść można.
Posted

Piękna fotka ... jak ja je kocham. Co Ty z nimi zrobiłaś?

Fotka piękne, bo modele przeurocze.
W jakim sensie co z nimi zrobiłam?
Nasza kota zachowuje się jak pies w kocim ciele.
Gdy wołam ją na ogródku, to gadając pędzie do mnie jak szalona i się cieszy , mizia się. Czasami mnie wkurza jak naleje do donic z kwiatami albo wygrzebie połowę ziemi z donicy,ale jest naprawdę bardzo urocza..
Posted

Taaak kota jest urocza ...
Pytam, dlaczego tak Cię kochają? ... chyba że je do tej wycieraczki jakoś poprzyklejałaś ...wink11.gif

Przecież mnie w domu nie było.
A dlaczego mnie tak kochają? Psy są wierne nawet jak się je leje.
Posted

Przecież mnie w domu nie było.
A dlaczego mnie tak kochają? Psy są wierne nawet jak się je leje.

Mogłaś je poprzyklejać przed wyjazdem :D

Posted

Mogłaś je poprzyklejać przed wyjazdem :D

Butaprenem i tak tkwiły przez 4 dni. Jak psy mogą tkwić na 0,5. metrowym łańcuchu to i przyklejać je można.0wacko2.gif
Posted

Ach, ach, ach, jaka miziasta i słodka ekipa. Aż się prosi o drugiego kotka ;)

Jak Ty weźmiesz drugiego pieska, to my weźmiemy 2.kotka. Umowa stoi ? 0sarcastic.gif
Posted

Stoi! bo ja tego pieska kiedyś wreszcie wezmę :)

Ale się wrobiłam. Teraz mogę tylko na Twojego męża liczyć ,że tak szybko się nie zgodzi. Ja będę miała wtedy 4 stałe futrzaki ,a Wy tylko 2.
  • Upvote 1
Posted

owszem, ale mogły czekać na kanapie ... 104.gif

Ale nie chciały.Mąż je wołał do sypialni, wchodziły na chwilę i znowu pędziły pod drzwi.
Dolar zawsze czeka na mnie pod drzwiami do mojej pracy i wącha powietrze w szparze.
Posted

Dolar zawsze czeka na mnie pod drzwiami do mojej pracy i wącha powietrze w szparze.

Moja też leży na kocyku pod drzwiami gdy kogoś z nas nie ma. A jak ostatnio Goś wyjechała i nie było jej na noc, to Nika zrezygnowała z legowiska(jest koło Gosi łóżka) i poszła spać pod okno do pokoju Staśka.

Posted

U nas Lesio jest taki "poddrzwiowy" - szczególnie jak TZa w domu nie ma, bo to zdecydowanie jest jego pies ;) Tak więc Lesław otrzymał przydomek "uszczelka", bo leży pod drzwiami wejściowymi i wtedy od nich nie wieje :) Jedyny wyjątek - gdy jest tuż po strzyżeniu. Wtedy mu chłodno i to są jedyne momenty, gdy potrafi wskoczyć na fotel!

Reszta bandy przedkłada wygodę nad psią wierność ;) i wolą czekać na nas na kanapie, fotelu, w ostateczności w posłankach.

Posted

A moja Taksunia, pod drzwiami .... kable z puszkami od netu, Tv czy telefonu ,wyrywa!  gdzieś jakiś błąd popełniamy :( bo na początku przez chyba dwa miesiące zostawała sama w domciu a teraz... szaleje crybaby.gif

Posted

rodzina Loczki z poprzedniego życia:

20150606_112238_zpsebszv3gl.jpg

2 sunie odebrane od jakiejś zbieraczki, nigdy nie nauczone niczego, cały życie żyły w stadzie rozmnażającym się między sobą :( Ta popielata oceniona na 7 lat, ta bardziej biała na 10 lat. Całymi dniami leżą schowane za skrzynką, do jedzenia wychodzą rzekomo tylko nocą, do fryzjera pielęgniarz niósł je na rękach bo przy zakładaniu obroży i próbie wyciągnięcia na smyczy jeden wielki strach. 

Dzisiaj rozmawiałam w sprawie Mony i Lisy z pielęgniarzem, a jednocześnie Inspektorem TOZ i potwierdził, że to są suczki z tego samego miejsca co Loczka  

może nawet mama, ciocia, ponieważ one tam ponoć bardzo mocno mnożyły się między sobą :( po strachu i wtuleniu w skrzynkę widać, że coś wspólnego mają ze sobą :(