Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aaaa to taki numer!!!

To ja polecam Loczkę,co mi w serducho zapadła,Cioteczki się podśmiewają,że nie trzeba już domku szukać .......

Aż zniecierpliwiona zaglądam a tu taka niespodzianka.

Wielkie gratulacje dla .......Loczki,że potrafiła sobie ludzia wybrać i urobić.

Posted

no i macie, wydaliscie Loczke bez wizyty przedadopcyjnej....nie mowiac juz poA....i co teraz....nic...zadnych wiadomosci....bo gdyby nie znalazla tego domku to bysmy cos wiedzieli a teraz klops...nic......

Posted

Aleście mnie pogoniły. Info nie ma , bo wiadomo ,że jest dobrze.Nie przeżyła cofki jak się dowiedziała ,że zostaje u nas2smiech.gif

Jest słodka,chodzi za mną jak cień.Czasem próbuje być niezależna ,ale co chwilę sprawdza czy jej nie wyparowałam.

Nawet w nocy zagląda do mnie .Stawia łapki na krawędzi łóżka , patrzy na mnie czym mnie budzi.Zapraszam ją do nas ,ale idzie już uspokojona ,że pańcia jest, na swoje legowisko.

Cały czas w czasie snu śmiesznie chrumka, pogwizduje, sapie.

Dolarek szczęśliwy tylko kota nie rozumie dlaczego Loczka nie odpowiada na jej zaczepki i nie bawi się w berka.

Na spacerach ładnie się wita z pieskami. Obcych ludzi ciągle się boi. Chowa się wtedy pod stół.

W domu czuje się gospochą i ujada na dźwięk dzwonka.

Loczka_2.jpg

• Upvote 1
Posted

Widac, ze Loczka w siodmym niebie jest...Minka wprost wniebowzieta...:)

A ja od razu patrze na ta cudowna kote. Toz to dopiero pieszczoch i przytulanka przeslodka :)

Posted

a ja czekam na zdjęcia całego stada jak się wyleguje w słonecznej plamie na podłodze - baaaardzo lubię wszystkie Pokerowe zwierzęta :)

Wyczytalam na watku Arii, ze potrzebne Pokerkowi dobre mysli, wiec przesylam!

Posted

a ja czekam na zdjęcia całego stada jak się wyleguje w słonecznej plamie na podłodze - baaaardzo lubię wszystkie Pokerowe zwierzęta :)

Wyczytalam na watku Arii, ze potrzebne Pokerkowi dobre mysli, wiec przesylam!

Dzięki za dobre myśli.Jeszcze są bardzo potrzebne, przynajmniej do środy.

Dlatego też wstrzymuję się z braniem suni do DT.

A loczka jak Loczka, słodzizna, chociaż na spacerach zaczyna burczeć na psy.Na szczęście niegroźnie. Je ładnie, koo ładne, chrapie niezmiennie i biega za mną krok w krok.

Ostatnio po wyjściu z  domu usłyszałam wyjący duecik.To Dolar poszedł w ślady Loczki i się nakręcił. Słyszałam więc HAUUUUUUUUUUUU  w różnych tonacjach.

Posted

Słodki misiaczek - koala :)

Tak ,a w Australii mordują koale, bo umierają z głodu.Durni ludzie niszczą lasy eukaliptusowe, które są jedynym pożywieniem tych przekochanych zwierzątek.

Posted

Tak ,a w Australii mordują koale, bo umierają z głodu.Durni ludzie niszczą lasy eukaliptusowe, które są jedynym pożywieniem tych przekochanych zwierzątek.

Niestety. Należymy do gatunku o nieograniczonym wręcz potencjale niszczycielskim :(