anica Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 Nawet nie staram się myśleć... przez co przeszły w swoim życiu :( Quote
Poker Posted June 16, 2015 Author Posted June 16, 2015 Psy u tej zbieraczki nie były bite,Dostawały jeść, biegały luzem i miały słaby kontakt z ludźmi.Stąd to przerażenie.Loczka do dziś jest bardzo nieufna do obcych.Obszczekuje bardzo w domu ,a na spacerze tylko znajomym osobom z trudnością daje się pogłaskać. Quote
docha Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 Cudowne masz zwierzaki i jakie zgrane. Dolarkowi już odrósł fryz od ostatniej mojej wizyty. Loczka jak zwykle ma słodkie uszka, a Kota to jest stadna psica. Rewelacyjne zdjęcie przy drzwiach. Quote
Poker Posted July 2, 2015 Author Posted July 2, 2015 Loczka żarłoczka opędzlowała dziś michę Karmelkowi, a ten sierota nawet nie zareagował. Nadal jak nie widzi co się dzieje w holu , bo musiałam zamknąć na chwilę psy w salonie, to wskakuje na stół i wtedy wszystko widzi. Sprytna i skoczna maupa. Quote
docha Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 no, dżentelmen :) To Orlen tak potrafi stać i przyglądać się jak mu koty wyżerają kurczaka z miski i zostawiają sam ryż., a ja wpadam w furię, bo łazi potem cały dzień głodny :) Quote
Poker Posted July 2, 2015 Author Posted July 2, 2015 no, dżentelmen :) To Orlen tak potrafi stać i przyglądać się jak mu koty wyżerają kurczaka z miski i zostawiają sam ryż., a ja wpadam w furię, bo łazi potem cały dzień głodny :) HAHAHAHAAAAA, już w to wierzę ,że pozwolisz mu chodzić na głodniaka. Quote
Nutusia Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 Loczka kontrolerka - jak nasza Imcia. Wstajemy od stołu po posiłku, nie ma ręki, by przysunąć krzesło do stołu i natychmiast następuje "kontrol" co na stole zostało :) Quote
Nadziejka Posted July 24, 2015 Posted July 24, 2015 Dobereczek dobrywieczoreczek odwiedzamy z serdecznosciami Quote
NikaEla Posted July 25, 2015 Posted July 25, 2015 Śliczna mała. A białaski szkoda. Może przynajmniej dostałaby od nas imię. A białaski faktycznie szkoda, ale mam nadzieję, że do niej los też się uśmiechnie. to białe przerażone złamało mi serce :( Jestem u pięknej Loczki. Białaska strasznie biedna, ale odczarowanie takich strachulców jest bardzo trudne a i DS też musi być specjalny :( Białaska na pewno jest z Turowa tak samo jak i Loczka. To są zdjęcia starszej.Ma przetrąconą tylną lewą łapkę i z pewnością wymaga operacji. zaglądającym do Loczki, a pamiętającym białaskę powiem, ze spotkałam ja ostatnio na moim osiedlu (spotkanie nie było miłe niestety bo moja Nika ją ostro zaatakowała). Ma dom - młode małżeństwo. Quote
anica Posted March 25, 2016 Posted March 25, 2016 Zaglądam z życzeniami ,Wiosennych Świąt Wielkanocnych, spędzonych z rodziną i bliskimi, smacznego jajka i oczywiście mokrego Dyngus Quote
Anecik Posted March 26, 2016 Posted March 26, 2016 Wszystkim życzymy zdrowych, spokojnych Świąt Wielkanocnych, smacznego jajka i mokrego dyngusa Quote
anica Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 Świąt wypełnionych radością i miłością, niosących spokój i odpoczynek, Nowego Roku spełniającego wszelkie marzenia, pełnego optymizmu, wiary, szczęścia i powodzenia serdecznie życzę :) Quote
Recommended Posts