Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 4 weeks later...
Posted

Daaaaaaawno nie pisałam o Loczce.

Sunia jest słodka , uwielbia pieszczoty , jest nadal bardzo łagodna do zwierząt,ale ludzi się boi. Apetyt ma bardzo dobry i nawet zaczęłam jej dawać karmę light, bo chyba za bardzo przytyła.

Czuje się już gospochą i drze japkę , gdy słyszy dzwonek, biega wzdłuż płotu razem z Dolarkiem i szczekają na '"wrogów".

Zrobiła sobie pod komodą budę, którą czasem dzieli z Kulką.

Loczka_z_Kulk_2.jpg

Posted

Oooo! Loczka Jak dawno.......sliczna panienka....a czy ona sie porusza? bo fotki tylko lezace......
Poker, jaka masz podloge lsniaca i swiecaca !!!

Posted

Oooo! Loczka Jak dawno.......sliczna panienka....a czy ona sie porusza? bo fotki tylko lezace......
Poker, jaka masz podloge lsniaca i swiecaca !!!

Podłoga lśni , bo futra froterują.0tongue.gif

Loczka się porusza i dlatego zdjęcie mogę zrobić jej tylko na leżąco.Wystarczy ,że się ruszę ,a ona od razu pędzi do mnie.

Posted

Wiele piesków lubi wszelkiego rodzaju "budki". Moje w domu preferują kanapy, ale na dworze budę uwielbiają i pchają się do niej wszystkie na raz, z wyjątkiem Lesia ;)

Posted

Poker obmyśla plan zemsty na tych pozostałych domkach, które chciały a nie mogły.

Loczunia przesliczna.

Nie plan zemsty tylko pouczenie .

Posted

Oleju jaka Mimisia malutkie w porownaniu....i one tak spokojnie siedza?......wlasciwie Krasnal siedzi a Kredka mA mrowki w poopie..

Posted

Oleju jaka Mimisia malutkie w porownaniu....i one tak spokojnie siedza?......wlasciwie Krasnal siedzi a Kredka mA mrowki w poopie..

Mimi wygląda na taką malutką, bo leży ,a Dolar i Loczka siedzą na doopkach. Ale i tak ona jest przy nich malutka.

Posted

Zazdroszczę umiejętności wychowawczych. U mnie w takich chwilach jest prawdziwe tornado! :(

Umówmy się Nutusiu, że u Ciebie nikt NIE CZEKA aż można będzie wyjść ;)