Nutusia Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 O, to trzeba wyadoptowywać ciurkiem ;) :) Quote
Anula Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Loczka przypomina mi bardzo moją tymczasowiczkę Isię - chuligana ale słodkiego chuligana.Isia uwielbiała wysokości,stół,ławę,strych, dach przybudówki itd.Nie bała się otwartych schodów.W DS też dobrze czuje się na ławie,na parapecie okna.Była i jest fantastyczna.Często Isię wspominamy z uśmiechem na twarzy.A Loczka jest śliczna,patrząc na zdjęcie bardzo przypomina mi Kolę swoim wyglądem.Kola w moim odczuciu był,jest fantastycznym psem.W krótkim czasie dał się poznać z bardzo dobrej strony. Utkwił mi bardzo w pamięci. Quote
konfirm31 Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Witam Loczkę, Dolarka, Kotę i...Poker :). Quote
ona03 Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Myślałam ,że pęknę ze śmiechu jak zobaczyłam dziś Loczkę na starym dębowym stole w części jadalnej salonu. Na czas swojej pracy zamknęłam futrzaki w pokoju.Oczywiście Loczka głośno śpiewała.Poszłam i co zobaczyłam?Panienka cała heppi stała na stole. Ona lepiej znosi pobyt beze mnie jak ma większą przestrzeń. Panienka zaczyna gwiazdorzyć, może jakieś występy jej się marzą, trzeba koncerty zorganizować...:) Quote
Poker Posted February 8, 2015 Author Posted February 8, 2015 Ostatnio mam zabiegane dni. Loczka jest nadal słodka, chociaż zdarza się jej nalać w domu.Nie wiem czy z radości czy nie wytrzymuje.Muszę przyuważyć. Zaczyna wtórować Dolarowi i szczekać jak ktoś dzwoni do furtki albo obcy wchodzi do domu. Z kotą super, z Dolarkiem też. Do wnuków nadal trzyma dystans. Jak jestem w pracy , to nie śpiewa.Gdy wychodzę z domu, to mimo że jest w nim jakiś ludź, płacze. Postęp jest taki,że potrafi spać u nas w sypialni na legowisku, podczas gdy ja jestem przy komputerze w drugim pokoju. Na wszelki wypadek sprawdza co jakiś czas czy nie wyparowałam.To samo robi, gdy rano jestem w łazience. Co chwilę zagląda i idzie jeszcze dospać na legowisko. Chyba nie pisałam ,że ona ma ok.1,5 cm rzęsy. Taka z niej pięknisia. Quote
konfirm31 Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Z radości - to przy witaniu - widać, że leje. Jak już jest nalane jak wracasz - inny powód. Z czasem się wyjaśni :). Lerka, też ma tendencję do śpiewania, kiedy jest sama(no, z Bliss) - na szczęście, szybko milknie. Quote
malagos Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Ale takiej ślicznotce można więcej wybaczyć :) Quote
NikaEla Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Zalotkę trzeba nabyć do tych rzęs! :) i tusze kolorowe :D 1 Quote
Poker Posted February 10, 2015 Author Posted February 10, 2015 Cicho siedziałam, bo nie byłam pewna tego czy Loczka ma DS. No i okazuje się ,że ma. Quote
NikaEla Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 Cicho siedziałam, bo nie byłam pewna tego czy Loczka ma DS. No i okazuje się ,że ma. A to ci niespodzianka :) SUPER!!!!! Quote
Poker Posted February 10, 2015 Author Posted February 10, 2015 Cicho siedziałam, bo nie byłam pewna tego czy Loczka ma DS. No i okazuje się ,że ma. Musi jeszcze się odbyć wizyta PA,żeby formalnościom stało się zadość. Kto chętny ? Quote
konfirm31 Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 Pełne zaskoczenie ;). Gratulacje dla Loczki i dla DS :) Quote
Mattilu Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 No to znowu Pokerek będzie miał oczy w mokrym miejscu ;) Aż mnie ciekawość skręca - co to za domek? Quote
iwstar58 Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 Loczka jeszcze na dobre nie zadomowiła się / i na szczęście/ a tu już domek na horyzoncie. Trzymam kciuki :) Quote
Marysia R. Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 Musi jeszcze się odbyć wizyta PA,żeby formalnościom stało się zadość. Kto chętny ? No to znowu Pokerek będzie miał oczy w mokrym miejscu ;) [...] Jeśli dobrze zrozumiałam to wcale nie koniecznie :) :) Poker czy dobrze rozumiem? ;) Quote
iwstar58 Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 Tzn. że...że wizyta pa u Poker ? O kurka, nie wpadłabym na to. :) Quote
konfirm31 Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 Pełne zaskoczenie ;). Gratulacje dla Loczki i dla DS :) Jeśli dobrze zrozumiałam to wcale nie koniecznie :) :) Poker czy dobrze rozumiem? ;) Ja zrozumiałam podobnie jak Marysia :). Quote
Poker Posted February 10, 2015 Author Posted February 10, 2015 Jeśli dobrze zrozumiałam to wcale nie koniecznie :) :) Poker czy dobrze rozumiem? ;) Co byś nie rozumiała, to dobrze rozumiesz. Quote
Marysia R. Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 Co byś nie rozumiała, to dobrze rozumiesz. W takim razie serdeczne gratulacje! :) :) :) Quote
ona03 Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 Cicho siedziałam, bo nie byłam pewna tego czy Loczka ma DS. No i okazuje się ,że ma. Ależ expresowy tymczas...:), albo expresowy DS Ale uwaga, jak na wizytę zlecą się tłumy to będzie wesoło.......:) Quote
NikaEla Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 Ale uwaga, jak na wizytę zlecą się tłumy to będzie wesoło....... :) a co z tymczasowaniem małych suczek? Quote
Recommended Posts