Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

albo dla muzyka, jako najbardziej wyrozumiałą towarzyszkę. :)

Zojka też śpiewała, i chyba przestała? Pańcia coś wspominała na ten temat?

Zojka nadal śpiewa na powitanie.

Loczka mogłaby zamieszkać u muzyków ,ale w domku.Sąsiedzi mogą nie za bardzo mieć ochotę na psie śpiewy.

Jaki masz śliczny banerek z Loczką :)

Dopiero zauważyłam piękny produkt iwstar. Bardzo dziękuję. I teraz mam dylemat, który zamontować,bo oba  są ładne.

Posted

Dopiero zauważyłam piękny produkt iwstar. Bardzo dziękuję. I teraz mam dylemat, który zamontować,bo oba  są ładne.

nie wahaj się , mój jest taki sobie, dopiero się uczę

Posted

Nie będzie  bardziej wyrazistej fotki Loczki,bo ona ma mało wyrazisty kolor sierści. Napis można trochę "uwyraźnić" i będzie super.

Posted

Trzeba przyznać,że Poker ma wyjątkowe szczęście do urodnych dziewczynek,co jedna to piękniejsza a ostatnie to mnie urzekają ogromnymi ucholami do całowania.

Posted

Ale się zrobił wątek ucholowy. Ja nie przepadam za wielkimi uszami. Ale u Wigi mnie rozśmieszały, pasowały do niej.

Loczka nie ma takich dużych tylko kształt ma jak myszka albo miś uszatek.

Suńka słodka, dziś zaczepiała Dolarka do zabawy ,a on o dziwo przyjmował jej zaczepki bardzo pobłażliwie.Widać ,że ma słabość do niej.Dopiero zauważyłam ,że jest bardzo skoczna. Podskakuje  jak sprężynka na wysokość ok. 80 cm !!!

Posted

Myślałam ,że pęknę ze śmiechu jak zobaczyłam dziś Loczkę na starym dębowym stole w części jadalnej salonu.

Na czas swojej pracy zamknęłam futrzaki w pokoju.Oczywiście Loczka głośno śpiewała.Poszłam i co zobaczyłam?Panienka cała heppi stała na stole.

Ona lepiej znosi pobyt beze mnie jak ma większą przestrzeń.