Poker Posted February 1, 2015 Author Posted February 1, 2015 albo dla muzyka, jako najbardziej wyrozumiałą towarzyszkę. :) Zojka też śpiewała, i chyba przestała? Pańcia coś wspominała na ten temat? Zojka nadal śpiewa na powitanie. Loczka mogłaby zamieszkać u muzyków ,ale w domku.Sąsiedzi mogą nie za bardzo mieć ochotę na psie śpiewy. Jaki masz śliczny banerek z Loczką :) Dopiero zauważyłam piękny produkt iwstar. Bardzo dziękuję. I teraz mam dylemat, który zamontować,bo oba są ładne. Quote
NikaEla Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Dopiero zauważyłam piękny produkt iwstar. Bardzo dziękuję. I teraz mam dylemat, który zamontować,bo oba są ładne. nie wahaj się , mój jest taki sobie, dopiero się uczę Quote
iwstar58 Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Jaki masz śliczny banerek z Loczką :) dzięki NikaEla, ale mój też taki sobie :) Zbyt mało wyrazisty. Poczekamy na lepsze fotki Quote
Poker Posted February 1, 2015 Author Posted February 1, 2015 Nie będzie bardziej wyrazistej fotki Loczki,bo ona ma mało wyrazisty kolor sierści. Napis można trochę "uwyraźnić" i będzie super. Quote
WIGA Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Trzeba przyznać,że Poker ma wyjątkowe szczęście do urodnych dziewczynek,co jedna to piękniejsza a ostatnie to mnie urzekają ogromnymi ucholami do całowania. Quote
malagos Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Wg mojgo syna, najpiękniejsze uchole do całowania mają jamniki - zawsze wspomina naszą Pelasię i jej całuśne uszy :) Quote
konfirm31 Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 O matko! A co Wy tak z tym całowaniem po psich uszach? Quote
Nutusia Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Ja też uwielbiam psie uszy - jamnicze są cieplutkie i aksamitne, ale jeszcze fajniejsze, bo takie "szmaciane" ma nasza boksia Lilunia :) Quote
konfirm31 Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Myślę, że sporo mamy wspólnego, ale te uszy nas dzielą ;). Dla mnie ucho, to ucho. Nawet - psie. Skupiam się na nim, kiedy muszę je oczyścić :P Quote
Nutusia Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Eeeeee... muszę Ci kiedyś dać do wymemłania uchole Lilciowe - sama zobaczysz jaka to przyjemność ;) Quote
Poker Posted February 2, 2015 Author Posted February 2, 2015 Ale się zrobił wątek ucholowy. Ja nie przepadam za wielkimi uszami. Ale u Wigi mnie rozśmieszały, pasowały do niej. Loczka nie ma takich dużych tylko kształt ma jak myszka albo miś uszatek. Suńka słodka, dziś zaczepiała Dolarka do zabawy ,a on o dziwo przyjmował jej zaczepki bardzo pobłażliwie.Widać ,że ma słabość do niej.Dopiero zauważyłam ,że jest bardzo skoczna. Podskakuje jak sprężynka na wysokość ok. 80 cm !!! Quote
konfirm31 Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Mądry Dolarek. Umie się poznać na panience :). Loczka faktycznie na uszka myszkowe ;). Quote
Nutusia Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Loczki są właśnie takie... sprężynujące ;) Jak się za loczek pociągnie i rozprostuje, a potem puści - działa jak sprężynka - wszystko się zgadza! :) Quote
konfirm31 Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Prześliczna fota :). Do rodzinnego albumu ;) Quote
docha Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Dama na kanapie to idealne zdjęcie do ogłoszeń. Jest śliczna. Quote
mari23 Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 popieram ! wszystkie fotki Loczki są śliczne, ale ta na kanapie - prześliczna :) Quote
Poker Posted February 4, 2015 Author Posted February 4, 2015 Myślałam ,że pęknę ze śmiechu jak zobaczyłam dziś Loczkę na starym dębowym stole w części jadalnej salonu. Na czas swojej pracy zamknęłam futrzaki w pokoju.Oczywiście Loczka głośno śpiewała.Poszłam i co zobaczyłam?Panienka cała heppi stała na stole. Ona lepiej znosi pobyt beze mnie jak ma większą przestrzeń. Quote
Mattilu Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Panienka, z dobrego domu, na stole?! a fe! ;) Quote
konfirm31 Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Panienka, z dobrego domu, na stole?! a fe! ;) Może tam tańczyła kankana? Quote
Smyku Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Pokerku wyściskaj nietoperka , urocza jest . Quote
Nutusia Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Kolejna po mojej Florce i Imci "stołówka" z Loczki :) Quote
auraa Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Że też takie cudo wylądowało w schronisku! Może ktoś nie wiedział gdzie jej szukać̣̣? Quote
NikaEla Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Że też takie cudo wylądowało w schronisku! Może ktoś nie wiedział gdzie jej szukać̣̣? Loczka jest z interwencji, zostało tam więcej takich 'loczek' Quote
Recommended Posts