Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzien dobry wszystkim. Mam pieklo w domu, wczoraj od 10.30-11 pies ten skompal i piszczal pod ogrodzeniem i w koncu go zabralismy do srodka. Do domu nie wchodzi stad pewnie jest podworkowy,albo wystraszony. Ja mam remont w tej chwili ,a ten pies boi sie mezczyzn i ciagle ucieka w kat ogodu i skomli. Moje psy dostaja szalu i ujadaja pod oknem. Dzisiaj musze mu znalesc jakis tymczas lub dobry hotel, bo stanie sie cos slego.
Czy znacie jakies dobre schronisko ,gdzie ten pies ma mozliwosc znalezienia nowego domu ?

Posted

Taki zwyczjny kundelek,który dopóki był małą puchatą kuleczką to miał dom. Tacy ludzie powinni mieć na czole wypisaną psią krzywdę, żeby każdy to widział.

Posted

Czy moglybyscie mi pomoc i porozwieszac plakaty po okolicy. Przesle wam poczta wydrukowane lub emailem jesli macie mozliwosc wydruku. Szukamy mu nowego domu !!!

Posted

Polawa napisał(a):
Dzien dobry wszystkim. Mam pieklo w domu, wczoraj od 10.30-11 pies ten skompal i piszczal pod ogrodzeniem i w koncu go zabralismy do srodka. Do domu nie wchodzi stad pewnie jest podworkowy,albo wystraszony. Ja mam remont w tej chwili ,a ten pies boi sie mezczyzn i ciagle ucieka w kat ogodu i skomli. Moje psy dostaja szalu i ujadaja pod oknem. Dzisiaj musze mu znalesc jakis tymczas lub dobry hotel, bo stanie sie cos slego.
Czy znacie jakies dobre schronisko ,gdzie ten pies ma mozliwosc znalezienia nowego domu ?

Polawa- zmien tytuł - musi być alarmujący... może coś w stylu -

ALARM DLA PORZUCONEGO MLÓDEGO PIESKA- i podaj miejscowość.

Trzeba sciagnac tu dogomaniakow z Twojej okolicy - moze oni znają jakiś tymczas....

Posted

też już wczesnie pisałam o zmianie tytułu :roll:
Poszukaj w Mapie Dogo ludzi z Twojej okolicy i napisz do nich PW z prośba o pomoc i włączenie się do wątku :roll:

Posted

Dzieki, zmienilam tytul. Poszperam na kontaktach na mapie dogo, ale na razie bez rezultatow. Na Allegro Tez cisza. Kto ma dobra reke do Allegro i zaklada ladne aukcje ? Potrzebuje czegos bardziej ruszajacego serce.

Posted

Prosze wszystkich o pomoc w szukaniu nowego domku dla tego pieska. Juz mniej sie boi ludzi i kladzie sie na pleckach ;) ,zeby mu brzuszek drapac.
Niestety dzisiaj mial potyczke z jednym psem,ktory sie na niego rzucil i ma skaleczone uszko. Prosimy o pomoc !!!

Posted

piesek w potrzebie!
halo warszawiacy!

Polawa - nie wiem jak jeszcze mogłabym pomóc :roll:
A moze ktos z Twoich znajomych mógłby go przetrzymac w domu?
Bo na ulicy faktycznie niebezpiecznie... Czy on sie oddala z tego miejsca? Moze by mu tak zrobić takie niby-posłanie chociaż ?

A jesli chodzi o schronisko...to moze Psi Anioł... ale tam chyba tez spory problem teraz jest.

Warszawiacy prosze pomozcie Polawie szukac domku, to wspaniała dziewczyna jest, miałam przyjemność poznać, gdy z własnej woli przewiozła psa ze schroniska w Pabianicach do domu w Warszawie...