Kostek Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Kaktusik ma ok 3 lat(w kazdym razie bardzo ladne zabki) zostal bezczelnie przerzucony w nocy przez plot azylu,nad ranem zostal zauwazony skulony lezacy pod samochodem,odrazu pojechal do weterynarza ogolnie jest zdrowy tylko byl strasznie zapchlony i z duzymi brakami w siersci...Kaktus jest pogodnym psiakiem,nie ma z nim wiekszych problemow,w domu bedzie trzeba na pewno poswiecac mu duzo uwagi bo jest dosc aktywny,nie za bardzo przepada za psami... http://allegro.pl/show_item.php?item=218376528 Quote
siekowa Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 A ja go dam do wątku głównego azylu i galeri :) Quote
siekowa Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Weszłam sobie w allegro bo chciałam obejrzeć kaktusy a wyszukiwarka wypluła mi także aukcje naszego azylowca :) Quote
Vella Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 kolejny foks, który nie przepada za psami? Jak się objawia to "nie przepadanie"? Agresja czy raczej uniki/ucieczki/wycofanie? Czy to znaczy, że dom, w którym już rezyduje dwóch panów (sznaucer i jamnik) zdecydowanie odpada? Jeśli nie (tzn. jeśli zapsiony dom nie odpada) to chciałabym dowiedzieć się czegoś więcej o Kaktusie. Jego stan zdrowia, charakter, etc. Quote
Kostek Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 agresja mniejsza niz u Torka bo jest mniejszy i latwiej go opanowac ale mieszkanie z samcami odpada Quote
Vella Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Nawet nie wiedziałam, że z foksów tacy indywidualiści są :shake: Trzymaj się śliczny Kaktusiku. Gdzieś jest dla ciebie Dom... Quote
Kostek Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 ponoc tak ma kazdy fox...ale szczerze mowiac dopiero w azylu spotkalam sie z nimi oko w oko Quote
MaxSta Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Kolejny kochany Foksik. Niestety "nieprzepadanie" za psami jest cechą większości terierowatych. Ale nad tym można popracować, tylko najlepiej w Domu a nie jak jest masa psów czekających na adopcje. Quote
pumcia02 Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 i juz 2 tyg mijają od momentu co ludzie przyjechali go zobaczyc. zawsze tak jest ze jak maja pozniej przyjechac to nie przyjezdzaja :( i Kaktusek nadal w azylu.. Quote
pumcia02 Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Kaktusek jest wspaniałym bezproblemowym psiakiem. gdzie jego domek?? :( Quote
MaxSta Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Toreczek i Kaktusik dwa foksiki czekają!!!!!! Torek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=35739 Quote
pumcia02 Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 w piatek przyjezdzaja ogladac Kaktusika Quote
siekowa Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Niestety Kaktusik nadal w azylu a dziś nawet był na szkoleniu. Quote
pumcia02 Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 adoptowany :) w koncu ktos sie ni zainteresował na powaznie :) duzo osob sie interesowalo, ale np mialy przyjechac pozniej i nie przyjezdzali... Quote
Recommended Posts