Tigraa Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Alfa i Zuzia napisał(a):a może powinniście zmienić Murzynowi imię na bardziej medialne i khmm - poprawne politycznie?:roll: serio, bo ktoś się może poczuć urażony...Ludzie dziwni są Hmmm... poprawne politycznie... to może Leś... albo Jarr? ;) A zupełnie poważnie, to mnie się Murzynek bardzo podoba. Quote
Czarodziejka Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Ania-tygrysiczka napisał(a):Hmmm... poprawne politycznie... to może Leś... albo Jarr? ;) A zupełnie poważnie, to mnie się Murzynek bardzo podoba. Może odrazu Jaruch...:razz: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 pisząc o poprawności politycznej (może niezręcznie się wyraziłam) miałam na myśli to że jakiś czarnoskóry może się poczuć urażony...:roll: Może przesadzam:cool1: Quote
ARKA Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Czarodziejka napisał(a):ARKO, a czy on reaguje na to imię? Bo jak to jego własne, od 18 lat...to co nam do niego - Murzyn jest i już...:eviltong: Prawde mowiac nie wiem czy to jego wlasne imie czy nadane w schronisku. Quote
ARKA Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Ania-tygrysiczka napisał(a):Hmmm... poprawne politycznie... to może Leś... albo Jarr? ;) A zupełnie poważnie, to mnie się Murzynek bardzo podoba. poprawnie politycznie, zawsze, to jest Rydzuś.;) Quote
desdemona Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 skoro od 18 lat nosi to imie, to po co mu zmieniac? niech bedzie po prostu Murzyn. no chyba ze nowe imie przyniesie mu szczescie:) Quote
ARKA Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 :multi:zadzwonilam do gazety Fakt, BĘDZIE Murzynek napewno:p w przyszłym tygodniu.Teraz bylo o tych dzieciach z Czeczenii:-( i dlatego Murzynek przesuniety. Quote
Tigraa Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 ARKA napisał(a):poprawnie politycznie, zawsze, to jest Rydzuś.;) oooo tak, Rydzuś na pewno będzie poprawne jeszcze baaaaaardzo długo... i wszystkie zawieruchy przetrwa :diabloti: Quote
ewelinka_m Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 ja wyczytałam, że Lemoniada mówiła na początku, iż Murzyn to imię robocze ;) ale ja jestem jak najbardziej przy pozostaniu z imieniem obecnym czyli Murzynek ale tu sie politycznie zrobiło :evil_lol: Quote
desdemona Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 oczywiscie. po co zmieniac mu imie na inne po tylu latach. Quote
Lemoniada Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 ARKA napisał(a):W schronisku tez ma imie Murzynek-mozemy zmienic dla nas-np. Boluś:roll: Ja własciwie nie wiem dlaczego Lomoniada dala mu imie Murzynek jak on wcale czarny nie jest:niewiem: Goń się!;) Ja jestem przeciwna takim pospolitym imionom, Murzynem albo był już u dawnych "państwa" albo ochrzciła go tak pani Ewa:evil_lol: Niestety w tym "Kundlu" nie było jeszcze dziadzia, oglądałam. Tamara zawiadomiła mnie przez siostrę, że będzie w przyszłym tygodniu. Cóż, jeszcze jest ciepło chwała Bogu, czekamy... Quote
ARKA Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 [quote name='Lemoniada']Goń się!;) Ja jestem przeciwna takim pospolitym imionom, Murzynem albo był już u dawnych "państwa" albo ochrzciła go tak pani Ewa:evil_lol: Niestety w tym "Kundlu" nie było jeszcze dziadzia, oglądałam. Tamara zawiadomiła mnie przez siostrę, że będzie w przyszłym tygodniu. Cóż, jeszcze jest ciepło chwała Bogu, czekamy... ;) Lemoniada, widzisz te zółte i czerwone karteczki przy postach?:evil_lol::evil_lol: Tia, pospolite imona, nie badz smieszna, moze dac mu takie w stylu jak Wiśniewski swoim dzieciom?;) Po co sie napuszać jak "polskość bije z pyska":evil_lol: Quote
Czarodziejka Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 ARKA napisał(a):poprawnie politycznie, zawsze, to jest Rydzuś.;) Rydze niektórzy omijają szerokim łukiem...niestety :roll: Quote
ARKA Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 Czarodziejka napisał(a):Rydze niektórzy omijają szerokim łukiem...niestety :roll: Tak jak napisalas, niektorzy.....tylko:roll: a tak wogole, rydze bardzo lubie,wlasnie sezon na nie:p Quote
Lemoniada Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 ARKA napisał(a):;) Lemoniada, widzisz te zółte i czerwone karteczki przy postach?:evil_lol::evil_lol: Tia, pospolite imona, nie badz smieszna, moze dac mu takie w stylu jak Wiśniewski swoim dzieciom?;) Po co sie napuszać jak "polskość bije z pyska":evil_lol: No wiesz? Xavier to bardzo ładne imię, w sam raz dla psa i dla człowieka:roll: A tak w ogóle to wskaż mi CZARNEGO Murzyna, ja jak dotąd widziałam wyłącznie brązowych, nie wiem jak Ty:evil_lol: Quote
ARKA Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 Lemoniada napisał(a):No wiesz? Xavier to bardzo ładne imię, w sam raz dla psa i dla człowieka:roll: A tak w ogóle to wskaż mi CZARNEGO Murzyna, ja jak dotąd widziałam wyłącznie brązowych, nie wiem jak Ty:evil_lol: ;) Lemoniada, młoda jestes, mało jeszcze widzialas;) Nie jestem rasistka, co to, to nie. np. Sudanczyków, widzialas? Quote
Lemoniada Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [quote name='ARKA'];) Lemoniada, młoda jestes, mało jeszcze widzialas;) Nie jestem rasistka, co to, to nie. np. Sudanczyków, widzialas? Poszukałam sobie w googlach - TO jest czarny?:crazyeye::roll: http://publiprox.com.pl/africa/sudan/page.html ARKA, stara jesteś, ćmi Ci się w oczach:evil_lol: Quote
ARKA Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 [quote name='Lemoniada']Poszukałam sobie w googlach - TO jest czarny?:crazyeye::roll: http://publiprox.com.pl/africa/sudan/page.html ARKA, stara jesteś, ćmi Ci się w oczach:evil_lol: Kaska, zarobisz kartke, powaznie....Mowi Ci mloda jestes. Nie powiedzialm,ze kazdy sudanczyk jest czarny, jasne ze maja rozne odcienie skory. Czlowiek to nie dalmatynczyk,ze ma tyle samo kropek;)Zobacz sobie chciazby roznice Sudanczykow tu, z tych zdjec co dalas: http://publiprox.com.pl/africa/sudan/original/04022010.jpg I zobacz tu,po lewej stronie, te kobiety: http://ec.europa.eu/echo/images/photos/sudan/sudan_05.jpg Quote
Czarodziejka Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Moje szczeniątko od znajdki - Ninka - ma już oczekujący ją z niecierpliwością domek! Murzyn też musi coś znaleźć, zima idzie....:( Quote
ARKA Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 Czarodziejka napisał(a):Moje szczeniątko od znajdki - Ninka - ma już oczekujący ją z niecierpliwością domek! Murzyn też musi coś znaleźć, zima idzie....:( Tylko,ze Ninka mlodziutka a Murzyn struszek:shake: Ale to nic, z bagazem zyciowym za to;) Quote
oktawia6 Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 ARKA napisał(a): Tylko,ze Ninka mlodziutka a Murzyn struszek:shake: Ale to nic, z bagazem zyciowym za to;) dokładnie tak:-(:sadCyber: Quote
Recommended Posts