Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alfa i Zuzia napisał(a):
a może powinniście zmienić Murzynowi imię na bardziej medialne i khmm - poprawne politycznie?:roll: serio, bo ktoś się może poczuć urażony...Ludzie dziwni są

Hmmm... poprawne politycznie... to może Leś... albo Jarr? ;)

A zupełnie poważnie, to mnie się Murzynek bardzo podoba.

• Replies 852
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czarodziejka napisał(a):
ARKO, a czy on reaguje na to imię? Bo jak to jego własne, od 18 lat...to co nam do niego - Murzyn jest i już...:eviltong:

Prawde mowiac nie wiem czy to jego wlasne imie czy nadane w schronisku.

Posted

Ania-tygrysiczka napisał(a):
Hmmm... poprawne politycznie... to może Leś... albo Jarr? ;)

A zupełnie poważnie, to mnie się Murzynek bardzo podoba.

poprawnie politycznie, zawsze, to jest Rydzuś.;)

Posted

:multi:zadzwonilam do gazety Fakt, BĘDZIE Murzynek napewno:p w przyszłym tygodniu.Teraz bylo o tych dzieciach z Czeczenii:-( i dlatego Murzynek przesuniety.

Posted

ARKA napisał(a):
poprawnie politycznie, zawsze, to jest Rydzuś.;)

oooo tak, Rydzuś na pewno będzie poprawne jeszcze baaaaaardzo długo... i wszystkie zawieruchy przetrwa :diabloti:

Posted

ja wyczytałam, że Lemoniada mówiła na początku, iż Murzyn to imię robocze ;) ale ja jestem jak najbardziej przy pozostaniu z imieniem obecnym czyli Murzynek
ale tu sie politycznie zrobiło :evil_lol:

Posted

ARKA napisał(a):
W schronisku tez ma imie Murzynek-mozemy zmienic dla nas-np. Boluś:roll:

Ja własciwie nie wiem dlaczego Lomoniada dala mu imie Murzynek jak on wcale czarny nie jest:niewiem:

Goń się!;) Ja jestem przeciwna takim pospolitym imionom, Murzynem albo był już u dawnych "państwa" albo ochrzciła go tak pani Ewa:evil_lol: Niestety w tym "Kundlu" nie było jeszcze dziadzia, oglądałam. Tamara zawiadomiła mnie przez siostrę, że będzie w przyszłym tygodniu. Cóż, jeszcze jest ciepło chwała Bogu, czekamy...

Posted

[quote name='Lemoniada']Goń się!;) Ja jestem przeciwna takim pospolitym imionom, Murzynem albo był już u dawnych "państwa" albo ochrzciła go tak pani Ewa:evil_lol: Niestety w tym "Kundlu" nie było jeszcze dziadzia, oglądałam. Tamara zawiadomiła mnie przez siostrę, że będzie w przyszłym tygodniu. Cóż, jeszcze jest ciepło chwała Bogu, czekamy...

;) Lemoniada, widzisz te zółte i czerwone karteczki przy postach?:evil_lol::evil_lol:

Tia, pospolite imona, nie badz smieszna, moze dac mu takie w stylu jak Wiśniewski swoim dzieciom?;) Po co sie napuszać jak "polskość bije z pyska":evil_lol:

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Rydze niektórzy omijają szerokim łukiem...niestety :roll:

Tak jak napisalas, niektorzy.....tylko:roll: a tak wogole, rydze bardzo lubie,wlasnie sezon na nie:p

Posted

ARKA napisał(a):
;) Lemoniada, widzisz te zółte i czerwone karteczki przy postach?:evil_lol::evil_lol:

Tia, pospolite imona, nie badz smieszna, moze dac mu takie w stylu jak Wiśniewski swoim dzieciom?;) Po co sie napuszać jak "polskość bije z pyska":evil_lol:

No wiesz? Xavier to bardzo ładne imię, w sam raz dla psa i dla człowieka:roll: A tak w ogóle to wskaż mi CZARNEGO Murzyna, ja jak dotąd widziałam wyłącznie brązowych, nie wiem jak Ty:evil_lol:

Posted

Lemoniada napisał(a):
No wiesz? Xavier to bardzo ładne imię, w sam raz dla psa i dla człowieka:roll: A tak w ogóle to wskaż mi CZARNEGO Murzyna, ja jak dotąd widziałam wyłącznie brązowych, nie wiem jak Ty:evil_lol:

;) Lemoniada, młoda jestes, mało jeszcze widzialas;) Nie jestem rasistka, co to, to nie. np. Sudanczyków, widzialas?

Posted

[quote name='Lemoniada']Poszukałam sobie w googlach - TO jest czarny?:crazyeye::roll: http://publiprox.com.pl/africa/sudan/page.html
ARKA, stara jesteś, ćmi Ci się w oczach:evil_lol:

Kaska, zarobisz kartke, powaznie....Mowi Ci mloda jestes. Nie powiedzialm,ze kazdy sudanczyk jest czarny, jasne ze maja rozne odcienie skory. Czlowiek to nie dalmatynczyk,ze ma tyle samo kropek;)Zobacz sobie chciazby roznice Sudanczykow tu, z tych zdjec co dalas:
http://publiprox.com.pl/africa/sudan/original/04022010.jpg

I zobacz tu,po lewej stronie, te kobiety:
http://ec.europa.eu/echo/images/photos/sudan/sudan_05.jpg

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Moje szczeniątko od znajdki - Ninka - ma już oczekujący ją z niecierpliwością domek!
Murzyn też musi coś znaleźć, zima idzie....:(

Tylko,ze Ninka mlodziutka a Murzyn struszek:shake: Ale to nic, z bagazem zyciowym za to;)