Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

forgeta napisał(a):
Gratulacje i podziękowania dla wszystkich uczestników, specjalne dla Strumyka za przyczynienie się do Antkowego cwc!!! :buzi:no i komplementów pana sędziego (bo to był chyba komplement?)
Piąteczka dla Giovaniego(to od Krzycha) piękna suczka i perfekcyjne wystawiana. Wejerowo - BRAWO
No i Linda całuski to wiesz od kogo:buzi:
Podajcie proszę pełne wyniki.

Słuchajcie jestem Krzychu właściciel Antka, ale było dzisiaj ekstra mamy sukcesa pogratulujcie nam trochę bo jest czego!!!!!!!!!!

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

G R A T U L A C J E dla wszystkich wystawianych staffików i staffikowców
:smilecol: :smilecol: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :laola: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :cunao: :cunao: :cunao: :bye: :laola: :laola: :cunao: :cunao: :cunao:

Family Buldożer

Posted

hun napisał(a):
G R A T U L A C J E dla wszystkich wystawianych staffików i staffikowców
:smilecol: :smilecol: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :laola: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :cunao: :cunao: :cunao: :bye: :laola: :laola: :cunao: :cunao: :cunao:

Family Buldożer

Huny dajcie parę słów więcej a nie pół strony pajacyków;)

Posted

forgeta napisał(a):
Słuchajcie jestem Krzychu właściciel Antka, ale było dzisiaj ekstra mamy sukcesa pogratulujcie nam trochę bo jest czego!!!!!!!!!!

heheheh oczywiście wielkie gratki dla Antka:loveu: :loveu: :multi: super się chłopak spisał,mam nawet Wasze zdjęcia ale nie mogę ich coś zamieścić bo mi strona do zdjęć nie działa, ale to wina chyba mojego starego kompa,ale walczę, walczę..:angryy:
Ale naszczęście jest jeszcze Strumyk, który pewnie kilka fotek równiez ma;) ;)

Posted

forgeta napisał(a):

[SIZE="5"]Ogromne gratulacje dla Antosia winner-osia. Super było was spotkać, no i mało i bym Antka w porównaniu wystawiał:evil_lol:
Super psiak, oby do przodu!!!

Posted

Bravo również dla Giovaniego, który przez moment (tak mi się wydaje albo miałam zwidy) pojawił się na ringu z Antkiem gotowy go wystawić, bo chwilowo zabrakło handlera :lol: :lol:

Posted

Giovani napisał(a):
Gratki dla Vikori i jej panci, dziękuję za spotkanie jak zawsze z wami fair-play!

Bardzo dziękujęmy :loveu: :loveu: :loveu:
Polecamy się ze smakołykami ;) ;) :lol:

Posted

Giovani napisał(a):

Antoś w akcji:diabloti:

Giovani powiem ci , że dzisiaj uwierzylem mojej Kasi,że każdy pies może wygrać,
ałe tak naprawdę to byłem happy bo mój Anton jest kochany a do tego jakiś sędzia go docenił.

Posted

psy
klasa
szczeniąt
Jakard Wejherstaff VOO DOO WO NSzwR (na finałach załapaliśmy się do 6 finałowej)

pośrednia
Canaveral-Staff AGENT BOB

otwarta
ANTONIO SENATOR z Błękitnego Rodu CWC
LARES z Hambalek Busin II lok.dosk.

weteranów
SCY SCRAPER Adba dosk.

suki
klasa
szczeniąt
Solar Wings ARABESQUE MIDNIGHT DANCER WO

młodzieży
VIKORIA Port Erin Zw.Mł.NJwR
ZHOSHUA Buldożer II lok.dosk.

pośrednia
Human Dogs (FCI) LINDA EVANGELISTA II lok.dosk.
QANTANAMERRA KACCIORA Staff-Ka FCI I lok.CWC

otwarta
Canaveral-Staff MALINA II lok.dosk.
WWW KROPKA Port Erin NDSwR

Jeszcze raz wielkie gratulacje dla wszystkich staffików i ich właścicieli :multi::multi::multi:
a w szczególności dla Agenta, Kropki, Vikorii no i oczywiście Antosia :loveu::loveu::loveu::loveu:
BRAVO
[SIZE=2]
[SIZE=2]My dopiero dotariśmy do domku :razz:
Wystawa bardzo udana :p pogoda na szczęście dopisała-choć deszcz wisiał w powietrzu ;) miło było wszystkich spotkać i zamienić parę słów.
Pozdrawiam i do następnego miłego spotkanka :p

Posted

forgeta napisał(a):
Giovani powiem ci , że dzisiaj uwierzylem mojej Kasi,że każdy pies może wygrać,
ałe tak naprawdę to byłem happy bo mój Anton jest kochany a do tego jakiś sędzia go docenił.

Ciesze sie razem z wami :multi::multi::multi:
Giovaniemu oraz innym gratuluje serdecznie...a moze mala fotorelacja??
Giovani swietnie zaczal:loveu::loveu::loveu:

Posted

Gratulacjie dla Wszystkich psiakow i ich wlascicieli , a w szczegolnosci dla Kropy i jej Niezastapionej Handlerki, dla VooDoo (psiak jest hmmmmm :happy1: ) dla Rudego Wygranego, dla Victorii Porterinowej i raz jeszcze - dla wszystkich pozostalych !!!
K

Posted

Bardzo dziękuję za gratulacje dla Kropy.

Gratuacje dla wszystkich.

Kiedy Ilona wymyśliła imię dla Korii wiedziałam, że będą robić z niej Viktorię i tak było, jest i będzie od metryki począwszy, może to jakiś znak:)

Posted

porterin napisał(a):

Kiedy Ilona wymyśliła imię dla Korii wiedziałam, że będą robić z niej Viktorię i tak było, jest i będzie od metryki począwszy, może to jakiś znak:)

hehehehe:lol: prawda,prawda..

Posted

Jeszcze raz gratulacje dla Antosia,no i oczywiście dla pozostałych wygranych.Shain niestety nie w formie a to wyłącznie z mojej głupoty.Kości zapchały mu jelita i naprawde byłu już zle.Na szczęście żyje ale bardzo schudł.Teraz już nabrał apetytu i mam nadzieje że do Sopotu odrobimy straty.