forgeta Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 forgeta napisał(a):Gratulacje i podziękowania dla wszystkich uczestników, specjalne dla Strumyka za przyczynienie się do Antkowego cwc!!! :buzi:no i komplementów pana sędziego (bo to był chyba komplement?) Piąteczka dla Giovaniego(to od Krzycha) piękna suczka i perfekcyjne wystawiana. Wejerowo - BRAWO No i Linda całuski to wiesz od kogo:buzi: Podajcie proszę pełne wyniki. Słuchajcie jestem Krzychu właściciel Antka, ale było dzisiaj ekstra mamy sukcesa pogratulujcie nam trochę bo jest czego!!!!!!!!!! Quote
hun Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 G R A T U L A C J E dla wszystkich wystawianych staffików i staffikowców :smilecol: :smilecol: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :laola: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :cunao: :cunao: :cunao: :bye: :laola: :laola: :cunao: :cunao: :cunao: Family Buldożer Quote
Sebastian Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 hun napisał(a):G R A T U L A C J E dla wszystkich wystawianych staffików i staffikowców :smilecol: :smilecol: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :laola: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :cunao: :cunao: :cunao: :bye: :laola: :laola: :cunao: :cunao: :cunao: Family Buldożer Huny dajcie parę słów więcej a nie pół strony pajacyków;) Quote
Lambi Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 forgeta napisał(a):Słuchajcie jestem Krzychu właściciel Antka, ale było dzisiaj ekstra mamy sukcesa pogratulujcie nam trochę bo jest czego!!!!!!!!!! heheheh oczywiście wielkie gratki dla Antka:loveu: :loveu: :multi: super się chłopak spisał,mam nawet Wasze zdjęcia ale nie mogę ich coś zamieścić bo mi strona do zdjęć nie działa, ale to wina chyba mojego starego kompa,ale walczę, walczę..:angryy: Ale naszczęście jest jeszcze Strumyk, który pewnie kilka fotek równiez ma;) ;) Quote
Sebastian Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 forgeta napisał(a):Słuchajcie jestem Krzychu właściciel Antka, ale było dzisiaj ekstra mamy sukcesa pogratulujcie nam trochę bo jest czego!!!!!!!!!! [SIZE="5"]Ogromne gratulacje dla Antosia winner-osia. Super było was spotkać, no i mało i bym Antka w porównaniu wystawiał:evil_lol: Super psiak, oby do przodu!!! Quote
Sebastian Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 [SIZE="4"]Gratki dla Vikori i jej panci, dziękuję za spotkanie jak zawsze z wami fair-play! Quote
Lambi Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Bravo również dla Giovaniego, który przez moment (tak mi się wydaje albo miałam zwidy) pojawił się na ringu z Antkiem gotowy go wystawić, bo chwilowo zabrakło handlera :lol: :lol: Quote
Lambi Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Giovani napisał(a):Gratki dla Vikori i jej panci, dziękuję za spotkanie jak zawsze z wami fair-play! Bardzo dziękujęmy :loveu: :loveu: :loveu: Polecamy się ze smakołykami ;) ;) :lol: Quote
forgeta Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Giovani napisał(a): Antoś w akcji:diabloti: Giovani powiem ci , że dzisiaj uwierzylem mojej Kasi,że każdy pies może wygrać, ałe tak naprawdę to byłem happy bo mój Anton jest kochany a do tego jakiś sędzia go docenił. Quote
wejherstaff Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 psy klasa szczeniąt Jakard Wejherstaff VOO DOO WO NSzwR (na finałach załapaliśmy się do 6 finałowej) pośrednia Canaveral-Staff AGENT BOB otwarta ANTONIO SENATOR z Błękitnego Rodu CWC LARES z Hambalek Busin II lok.dosk. weteranów SCY SCRAPER Adba dosk. suki klasa szczeniąt Solar Wings ARABESQUE MIDNIGHT DANCER WO młodzieży VIKORIA Port Erin Zw.Mł.NJwR ZHOSHUA Buldożer II lok.dosk. pośrednia Human Dogs (FCI) LINDA EVANGELISTA II lok.dosk. QANTANAMERRA KACCIORA Staff-Ka FCI I lok.CWC otwarta Canaveral-Staff MALINA II lok.dosk. WWW KROPKA Port Erin NDSwR Jeszcze raz wielkie gratulacje dla wszystkich staffików i ich właścicieli :multi::multi::multi: a w szczególności dla Agenta, Kropki, Vikorii no i oczywiście Antosia :loveu::loveu::loveu::loveu: BRAVO [SIZE=2] [SIZE=2]My dopiero dotariśmy do domku :razz: Wystawa bardzo udana :p pogoda na szczęście dopisała-choć deszcz wisiał w powietrzu ;) miło było wszystkich spotkać i zamienić parę słów. Pozdrawiam i do następnego miłego spotkanka :p Quote
blaira Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 forgeta napisał(a):Giovani powiem ci , że dzisiaj uwierzylem mojej Kasi,że każdy pies może wygrać, ałe tak naprawdę to byłem happy bo mój Anton jest kochany a do tego jakiś sędzia go docenił. Ciesze sie razem z wami :multi::multi::multi: Giovaniemu oraz innym gratuluje serdecznie...a moze mala fotorelacja?? Giovani swietnie zaczal:loveu::loveu::loveu: Quote
wera99 Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Gratulacjie dla Wszystkich psiakow i ich wlascicieli , a w szczegolnosci dla Kropy i jej Niezastapionej Handlerki, dla VooDoo (psiak jest hmmmmm :happy1: ) dla Rudego Wygranego, dla Victorii Porterinowej i raz jeszcze - dla wszystkich pozostalych !!! K Quote
porterin Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Bardzo dziękuję za gratulacje dla Kropy. Gratuacje dla wszystkich. Kiedy Ilona wymyśliła imię dla Korii wiedziałam, że będą robić z niej Viktorię i tak było, jest i będzie od metryki począwszy, może to jakiś znak:) Quote
Lambi Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 porterin napisał(a): Kiedy Ilona wymyśliła imię dla Korii wiedziałam, że będą robić z niej Viktorię i tak było, jest i będzie od metryki począwszy, może to jakiś znak:) hehehehe:lol: prawda,prawda.. Quote
wejherstaff Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 I kila fotek z wystawy :p Jakard Wejherstaff VOO DOO *** *** AGENT Canawerall-staff *** Quote
wejherstaff Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 LARES z Hambalek Busin *** *** *** ANTONIO SENATOR z Błękotnego Rodu *** Quote
wejherstaff Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 ANTOŚ c.d *** *** SCY SCRAPER Adba *** *** Quote
wejherstaff Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Solar Wings ARABESQUE MIDNIGHT DANCER *** *** *** VIKORIA Port Erin *** *** Quote
wejherstaff Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 ZHOSHUA Buldożer *** *** *** i Koria ponownie' *** Quote
wejherstaff Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Zośka *** Human Dogs FCI LINDA EVANGELISTA *** *** *** *** Quote
wejherstaff Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 QANTANAMERRA KACCIORRA Staff-Ka FCI *** *** *** Kropka Port Erin *** *** Quote
Canaveral-staff Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 To ja jeszcze dorzucę Canaveral-staff MALINA Shot with <Digimax S600 / Kenox S600 / Digimax Cyber 630> at 2007-07-30 Shot with <Digimax S600 / Kenox S600 / Digimax Cyber 630> at 2007-07-30 Shot with <Digimax S600 / Kenox S600 / Digimax Cyber 630> at 2007-07-30 Quote
tattoo Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Jeszcze raz gratulacje dla Antosia,no i oczywiście dla pozostałych wygranych.Shain niestety nie w formie a to wyłącznie z mojej głupoty.Kości zapchały mu jelita i naprawde byłu już zle.Na szczęście żyje ale bardzo schudł.Teraz już nabrał apetytu i mam nadzieje że do Sopotu odrobimy straty. Quote
Recommended Posts