strumyk Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Staffiki psy klasa szczeniąt Jakard Wejherstaff VOO DOO pośrednia Canaveral-Staff AGENT otwarta ANTONIO SENATOR z Błękitnego Rodu LARES z Hambalek Busin weteranów SCY SCRAPER Adba suki klasa szczeniąt Solar Wings ARABESQUE MIDNIGHT DANCER młodzieży VIKORIA Port Erin ZHOSHUA Buldożer pośrednia Human Dogs (FCI) LINDA EVANGELISTA QANTANAMERRA KACCIORA Staff-Ka FCI otwarta Canaveral-Staff MALINA WWW KROPKA Port Erin Quote
bongobongo Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Widzę, że stawka charakterystyczna "dla północy" , tylko Antek będzie bronił barw centrum ;) ;) ! Bez względu na wyniki i oceny, znajomych zawsze warto spotkać :lol: Pozdrawiamy! Quote
porterin Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 A Kropka barw południa, przy okazji urlopu :p Quote
bongobongo Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 porterin napisał(a):A Kropka barw południa, przy okazji urlopu :p Sorrki! Przeoczyłam :oops: ! Ale i tak "siła w północy" ;) Quote
bongobongo Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 A tak w ogóle, TO MIŁEGO URLOPU :lol: ! My niestety jeszcze pracujemy, ale juz niedługo też nas czeka "miłe co nie co",;) oczywiście połączone z wystawą w Sopocie. Quote
porterin Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Ja mam urlop cały czas :lol: :lol: :lol: , jeszcze trochę, a Kropa jedzie sobie ze swoją Panią. Ja nie ruszam mojej szanownej osoby na wystawy :eviltong: Quote
Lambi Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 porterin napisał(a): Ja nie ruszam mojej szanownej osoby na wystawy :eviltong: Niech tylko patyczak podrośnie i wtedy po wakacjach:evil_lol: :evil_lol: , trzeba będzie na nowo bywać na wystawach;) ;) Quote
strumyk Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 bongobongo napisał(a):Widzę, że stawka charakterystyczna "dla północy" , tylko Antek będzie bronił barw centrum ;) ;) !! No ja nie wiem czy kociewski Antek raczej nie pisze sie na frakcje polnocna :) Quote
porterin Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Co do Patyczaka to najpierw musże go odebrać :lol: :lol: , a poza tym niedługo ustawię się w kolejce na Crufta pod Birmingham i obawiam się, że Patyczak pierwsze wystawy zaliczy w UK Quote
Lambi Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 porterin napisał(a):Co do Patyczaka to najpierw musże go odebrać :lol: :lol: , a poza tym niedługo ustawię się w kolejce na Crufta pod Birmingham i obawiam się, że Patyczak pierwsze wystawy zaliczy w UK :p ...wcześniej czy później patyczak pewnie u nas też zawita:lol: :lol: :lol: Quote
forgeta Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 :lol: bongobongo napisał(a):Widzę, że stawka charakterystyczna "dla północy" , tylko Antek będzie bronił barw centrum ;) ;) ! Bez względu na wyniki i oceny, znajomych zawsze warto spotkać :lol: Pozdrawiamy! Na pewno to będziemy bronić własnego tyłka bo ostatnio w Gdyni utarto nam noska. Postaramy się jednak nie przynieść wstydu seniorowi rodu no i "bratu".:lol: Quote
forgeta Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 A i jeszcze jedno czy ktoś ma wejścia tam "u GÓRY" i zamówi ładną pogodę. (Dziś u nas na wsi leje jak z cebra) bo chciałaby wpaść na wystawę z moją Karolcią.:lol: A czy ktoś cosik wie co lubi i jak ocenia Pan Pławiński? Quote
tattoo Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Pan Pławiński zwraca uwagę na 1-ruch,2-proporcje,3-zęby.Jest sędzią bardzo sympatycznym i zna się na staffikach bo ma hodowle tej rasy,oraz jest przewodniczącym KTTB.... Quote
bongobongo Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 forgeta napisał(a)::lol: Na pewno to będziemy bronić własnego tyłka bo ostatnio w Gdyni utarto nam noska. Postaramy się jednak nie przynieść wstydu seniorowi rodu no i "bratu".:lol: Spoko :lol: Raz "pod wozem, raz na wozie ". Oczywiście życzymy tym razem tego "na wozie" :multi: ! "Brat" też już niejedno przeżył ;) , a jeszcze nie wie, że go czeka wizyta w Kalinigradzie :eviltong: Quote
dzasta Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Mam szcżątkowe wyniki od Wejherek :) Jakard Wejherstaff VOO DOO - WO, Najlepsze Szczenie w Rasie Canaveral-Staff AGENT - CWC, BOS, BOB Solar Wings ARABESQUE MIDNIGHT DANCER - WO QANTANAMERRA KACCIORA Staff-Ka FCI - CWC WWW KROPKA Port Erin- CWC, BOS Wszystkim zwycięscom składamy serdeczne graty tym wymienionym i nie wymieniownym :multi: Quote
porterin Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Ja jeszcze dodam, że Kropka w ten sposób zakończyła Championat Polski, z czego jej Pani cieszy się niesamowicie, ja również :loveu: :loveu: :loveu: a Vikoria Port Erin - Zw. Mł., Najlepszy Junior w Rasie Quote
dzasta Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 O to znowu zaszalały Port Erinki :multi: Wielkie graty dla Vikorki :multi: I dla Kropaski za zamknięcie CH PL :multi: Ja myślałam że Kropa już dawno ma CH PL :roll: Quote
porterin Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Kropie brakowało odstępu czasowego, bo cwców to jej nie brakowało:evil_lol: Quote
Sebastian Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 I ja serdecznie gratuluję wszystkim wystawianym stafiorkom i ich właścicielom!!! Quote
dzasta Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 porterin napisał(a):Kropie brakowało odstępu czasowego, bo cwców to jej nie brakowało:evil_lol: I to mnie właśnie zmyliło :evil_lol: Quote
forgeta Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Gratulacje i podziękowania dla wszystkich uczestników, specjalne dla Strumyka za przyczynienie się do Antkowego cwc!!! :buzi:no i komplementów pana sędziego (bo to był chyba komplement?) Piąteczka dla Giovaniego(to od Krzycha) piękna suczka i perfekcyjne wystawiana. Wejerowo - BRAWO No i Linda całuski to wiesz od kogo:buzi: Podajcie proszę pełne wyniki. Quote
Lambi Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Wielkie gratki dla Kropki :loveu: :loveu: za zamknięcie Championatu Polski:multi: . Gratulacje dla wszstkim wystawców i ich pociech:lol: :lol: Zaraz zobaczę co przywiozłam w aparacie i się podzielę z Wami fotkami;) Quote
Carbonara Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 SERDECZNE GRATULACJE DLA WSZYTSKICH WYSTAWIACZY I ICH POCIECH!!! szczególne całusy dla Kropy za zamkniecie championatu!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: a teraz czekamy na fororelacje!!! Quote
Recommended Posts