tanitka Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Dzis chciałabym wam pokazać kudłacze, które czekają na domy w Celestynowie k. Warszawy. Pieski są młode, śliczne i bardzo zaniedbane. W te upały dredy i kołtuny dręczą je przeokrutnie oto one: Białaska- Majeczka UWAGA POPRAWKA _ TO PIESEK!! ma ok 3 lat,bardzo miły, opanowany i stęskniony. Mieszka w budynku. Bajbus- pies spory, wielkości do kolana, potwornie zaniedbana sierść. Ja nie wiem czy ta skorupa go już nie przygniata. Mieszka pzred domem. JUŻ ZA TM!!!! Goliat- pies super duży, prawdziwy kudłacz z "Neverending strony", przemiły, łagodny w wielku ok 2 lat. Mieszka w boksach na prawo od budynku. JEDZIE DO NIEMIEC, W POLSCE NIKT GO NIE CHCIAŁ!!! Biduś- ten piesek jest obrazem nędzy i rozpaczy. Mieszka sobie na wybiegu po środku schroniska.:-( może komuś sie spodobają kudłacze?? Quote
Ulka18 Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Tanitko, ta pierwsza sunia Majeczka wyglada jak PON :crazyeye: Moze by ja dac na forum tego owczarka jesli takowe jest :roll: Goliat cudny - moglby znalezc dom juz niedlguo, taki jest piekny :loveu: I te dwa biedulki :shake: takie strasznie zaniedbane :-( Quote
Marka Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Ale cudne te kudłaczki :loveu: A to ostatnie - boziu, jaka bida! :placz: Szkoda, że to nie suczka - wzięłabym chyba na tymczas, bo serce się kraje... :-( Quote
kinga Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 przefantastyczne te kudłacze :loveu: a kudłacze mają jeszcze to do siebie, ze na nich jak na dłoni widać metamorfozy ;) - wykąpać, ostrzyc - i wszystkim oczy wyjdą na wierzch - o tak: :crazyeye: nie namyślać sie - tylko brać ;) Quote
oktawia6 Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 mnie "podoba" się ten ostatni:placz: Tanitko-on jest chory! widzę to-co mu jest..czy ktos był w stanie udzielic czy takich informacji?:roll: i jeszcze ten upal-i te ich biedne frędzle:-( Quote
tanitka Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 ten ostatni Biduś:-( - na moje oko jest chory i ja domyślam się co mu jest- nie tylko on jeden niestety. Marka zaproponowała, zeby zrobić bazarek i zebrać datki na obroże dla "łysych" piesków. Jest ich tam niestety kilka.:-( Majeczka - sunieczka białaska jest śliczniutka, a moze być jeszcze bardziej- kąpanko, strzyżonko i cud-miód-maila!;) Quote
Kam Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 wrzuciłam Majeczkę na PON-ie forum TUTAJ ona taka śliczna jest... Quote
tanitka Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 dzięki Kam, może ją jakiś miłośnik "mopów" dojrzy;) Quote
malagos Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Śliczne są....:oops: Tanitko, a co Ty robisz w Celestynowie? :-o Quote
tanitka Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 Tanitko, a co Ty robisz w Celestynowie? :-o a po pierwsze to najbliższe memu domowi schornisko, a po drugie "wybrałam" z tamtąd dwa wyżły;) i dwa kotki;) Quote
oktawia6 Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 [quote name='tanitka']ten ostatni Biduś:-( - na moje oko jest chory i ja domyślam się co mu jest- nie tylko on jeden niestety. Marka zaproponowała, zeby zrobić bazarek i zebrać datki na obroże dla "łysych" piesków. Jest ich tam niestety kilka.:-( Majeczka - sunieczka białaska jest śliczniutka, a moze być jeszcze bardziej- kąpanko, strzyżonko i cud-miód-maila!;) ...no napisz co podejrzewacie...przecież to nie Hamas nie utną Wam za to języków co: nużyca, grzyb, świerzb, atopowe zapalenie skóry co?... Quote
oktawia6 Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Tanitko-jak będzie możliwośc to zrób zdjęcia chorym psom...oraz otoczenia - tylko ustaw aparat na dobrą czułosc...to fotki wyjdą...ostrzejsze.... Quote
samoglow Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Bidusia:-( moze by Emirowi pokazac. Oni takie biedy ratuja... Quote
ania14p Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Jak to co, "robi" za moją córkę :evil_lol: (Tanitko, padło takie pytanie - czy ta młoda osoba to pani córka?) Quote
malagos Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 ania14p napisał(a):Jak to co, "robi" za moją córkę :evil_lol: (Tanitko, padło takie pytanie - czy ta młoda osoba to pani córka?) zabawne, bardzo zabawne :diabloti: :diabloti: Quote
ania14p Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Bardzo zabawne, ale jeśli bym się postarała, to byłaby szansa :cool3:, ale kudłacze śliczne :eviltong:, zaniedbane, smutne i tak bardzo proszą o domki, zresztą tam jest dużo cudnych psiaków i wszystkie proszą o uwagę i choć malutkie głaskanko :placz:! Quote
beka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Bieduś jest taki zrezygnowany. Ja też wystawie mu bazarek Quote
tanitka Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 (Tanitko, padło takie pytanie - czy ta młoda osoba to pani córka?) a jak brzmiała odpowiedź? - " a co nie podobna?";) Quote
esperanza Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Są może w Celestynowie mniejsze kudłacze? Zgłosiły sie do KingiW osoby chętne na czarne, kudłate, ale bardzo małe psy. Quote
samoglow Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 ale cudenko, niech wieksze kudlacze wybacza;) Quote
ania14p Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 W Celestynowie jest jeszcze kilka cudaczków, które czekają aż ciocia Ania znajdzie kabelek i założy im wątki :oops: ! Quote
ania14p Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Podnoszę pieski celestynowskie, one są w naprawdę pilnej potrzebie! Quote
Recommended Posts