Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzis chciałabym wam pokazać kudłacze, które czekają na domy w Celestynowie k. Warszawy. Pieski są młode, śliczne i bardzo zaniedbane. W te upały dredy i kołtuny dręczą je przeokrutnie oto one:

Białaska- Majeczka UWAGA POPRAWKA _ TO PIESEK!!
ma ok 3 lat,bardzo miły, opanowany i stęskniony. Mieszka w budynku.

Bajbus- pies spory, wielkości do kolana, potwornie zaniedbana sierść. Ja nie wiem czy ta skorupa go już nie przygniata. Mieszka pzred domem. JUŻ ZA TM!!!!

Goliat- pies super duży, prawdziwy kudłacz z "Neverending strony", przemiły, łagodny w wielku ok 2 lat. Mieszka w boksach na prawo od budynku. JEDZIE DO NIEMIEC, W POLSCE NIKT GO NIE CHCIAŁ!!!

Biduś- ten piesek jest obrazem nędzy i rozpaczy. Mieszka sobie na wybiegu po środku schroniska.:-(

może komuś sie spodobają kudłacze??

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tanitko,
ta pierwsza sunia Majeczka wyglada jak PON :crazyeye:
Moze by ja dac na forum tego owczarka jesli takowe jest :roll:

Goliat cudny - moglby znalezc dom juz niedlguo, taki jest piekny :loveu:

I te dwa biedulki :shake: takie strasznie zaniedbane :-(

Posted

Ale cudne te kudłaczki :loveu:
A to ostatnie - boziu, jaka bida! :placz:
Szkoda, że to nie suczka - wzięłabym chyba na tymczas, bo serce się kraje... :-(

Posted

przefantastyczne te kudłacze :loveu:

a kudłacze mają jeszcze to do siebie, ze na nich jak na dłoni widać metamorfozy ;) - wykąpać, ostrzyc - i wszystkim oczy wyjdą na wierzch - o tak: :crazyeye:

nie namyślać sie - tylko brać ;)

Posted

mnie "podoba" się ten ostatni:placz: Tanitko-on jest chory! widzę to-co mu jest..czy ktos był w stanie udzielic czy takich informacji?:roll:
i jeszcze ten upal-i te ich biedne frędzle:-(

Posted

ten ostatni Biduś:-( - na moje oko jest chory i ja domyślam się co mu jest- nie tylko on jeden niestety. Marka zaproponowała, zeby zrobić bazarek i zebrać datki na obroże dla "łysych" piesków. Jest ich tam niestety kilka.:-(

Majeczka - sunieczka białaska jest śliczniutka, a moze być jeszcze bardziej- kąpanko, strzyżonko i cud-miód-maila!;)

Posted

Tanitko, a co Ty robisz w Celestynowie? :-o

a po pierwsze to najbliższe memu domowi schornisko, a po drugie "wybrałam" z tamtąd dwa wyżły;) i dwa kotki;)

Posted

[quote name='tanitka']ten ostatni Biduś:-( - na moje oko jest chory i ja domyślam się co mu jest- nie tylko on jeden niestety. Marka zaproponowała, zeby zrobić bazarek i zebrać datki na obroże dla "łysych" piesków. Jest ich tam niestety kilka.:-(

Majeczka - sunieczka białaska jest śliczniutka, a moze być jeszcze bardziej- kąpanko, strzyżonko i cud-miód-maila!;)

...no napisz co podejrzewacie...przecież to nie Hamas nie utną Wam za to języków co: nużyca, grzyb, świerzb, atopowe zapalenie skóry co?...

Posted

ania14p napisał(a):
Jak to co, "robi" za moją córkę :evil_lol: (Tanitko, padło takie pytanie - czy ta młoda osoba to pani córka?)

zabawne, bardzo zabawne :diabloti: :diabloti:

Posted

Bardzo zabawne, ale jeśli bym się postarała, to byłaby szansa :cool3:,
ale kudłacze śliczne :eviltong:, zaniedbane, smutne i tak bardzo proszą o domki, zresztą tam jest dużo cudnych psiaków i wszystkie proszą o uwagę i choć malutkie głaskanko :placz:!