Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 230
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Schronisko przeprowadza wizyty poadopcyjne (wyrywkowe) i interesuje sie dalszym losem psiakow o czym chyba najbardziej swiadczy to ze gdy sciagalismy Pinia z DT z Tczewa do Miedar to schronisko oplacilo koszty paliwa i nie byla to mala kwota. Natomiast jest tez tak ze jezeli ktos chce adoptowac psa to przyjezdza do schroniska i jezeli sie spodoba to moze go adoptowac ;)

p.s. gdyby potrzebna byla mapka dojazdu do schroniska i telefon do Pani Kierownik - sluze.

Posted

wyrywkowo to jest dobre solowo oznaczajace w wypadku schronisk tak na prawde nigdy. A kto to sprawdza wy czy schronisko? bo jakby nie wolontariusze to o Piniu nikt nic by nie wiedzial .

juz widze jak pracownik schroniska przyjezdza do mnie prawie 4 godzny w jedna strone aby sparwdzic jak sie ma pudliczka Milka :lol:

Posted

Niestety malenka dalej w schronisku. Nie wiem czy pisalem ale lubi ustawiac inne male psiaki i uwielbia drapanie nad tylkiem :) Robi wtedy smieszne wygibasy
I ogolnie super - nie maskotka tylko taka zadziorna maluszka.

Posted

MILKA nadal czeka........i czeka .....i czeka.....Czy tak już będzie zawsze ?Malutka pudliczka prosi o domek !Schronisko nawet takie jak w Miedarach to nie miejsce dla PUDLISZONA .........dla innych z resztą też ......

Posted

Wielka szkoda !!!!!Ciągle mam nadzieję,że odmieni się los tej suni !!! Israel a może wizyta u fryzjera pomoże ?Co ty na to ?Jej będzie łatwiej- a nowy pudlowy wygląd może sprawi ,że STANIE SIĘ CUD !!!!!

Posted

Podnoszę naszą pudliczkę Milkę ze schroniska w Miedarach !!!Ona tam czeka na swoich nowych opiekunów !!!!!!Co z nią będzie jak przyjdzie jesień ,zima....Tu nawet fryzjer nie pomoże ,tylko wrażliwe na los pudliszona serce !!!!Israel-czekam na wynik pertraktacji-może uda się troszkę obniżyć koszty w salonie ? 200,- to dla mnie jednej troszeczkę za dużo !Chyba,że KTOŚ jeszcze pomoże?Ale jest tyle nieszczęść na dogo !!!!Nie mam złudzeń.....

Posted

Ja tez sadze ze sie nikt nie dolozy do wizyty (za duzo chorych i potrzebujacych psiakow) - ja sam niestety nie moge, pisalem w PW. W przyszlym tygodniu bedziemy w Miedarach (teraz niestety maja malowanie). Porozmawiamy wtedy o malej i dalej bedziemy myslec. Jezeli nie uda nam sie uzyskac rabatu w salonie to i tak nic nie zalatwimy.