aniac50 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 PATI JESTEŚ WIELKA !!!!!!Dziękuję Ci z całego serca !!!!! Quote
israel Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Schronisko przeprowadza wizyty poadopcyjne (wyrywkowe) i interesuje sie dalszym losem psiakow o czym chyba najbardziej swiadczy to ze gdy sciagalismy Pinia z DT z Tczewa do Miedar to schronisko oplacilo koszty paliwa i nie byla to mala kwota. Natomiast jest tez tak ze jezeli ktos chce adoptowac psa to przyjezdza do schroniska i jezeli sie spodoba to moze go adoptowac ;) p.s. gdyby potrzebna byla mapka dojazdu do schroniska i telefon do Pani Kierownik - sluze. Quote
pati Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 wyrywkowo to jest dobre solowo oznaczajace w wypadku schronisk tak na prawde nigdy. A kto to sprawdza wy czy schronisko? bo jakby nie wolontariusze to o Piniu nikt nic by nie wiedzial . juz widze jak pracownik schroniska przyjezdza do mnie prawie 4 godzny w jedna strone aby sparwdzic jak sie ma pudliczka Milka :lol: Quote
oktawia6 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 W dziale "przygarnę psa" Bubu ma propozycje domu-poszukującego Pudelka-pozwoliłam sobie wkleic jej zdjęcia i podałam link do jej wątku. A poniżej dział w którym jest Milka: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76362 Quote
israel Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Niestety malenka dalej w schronisku. Nie wiem czy pisalem ale lubi ustawiac inne male psiaki i uwielbia drapanie nad tylkiem :) Robi wtedy smieszne wygibasy I ogolnie super - nie maskotka tylko taka zadziorna maluszka. Quote
malagos Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Taki zadziorny malec trafił do Bianki, moze chce jeszcze jedną małą jędzopkę?...Żartowałam..... Quote
aniac50 Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 A PATI ? Miałam nadzieję,że sunia już bedzie u niej ,jak rodzice sie zgodzą oczywiście . Quote
aniac50 Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 MILKA czeka ......i się nieśmiało przypomina wielbicielom kudłaczy i nie tylko....Miłośnicy pudelków -pomóżcie tej małej !!!! Quote
aniac50 Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Milka prosi o domek !!!!Mała pudliczka ,która MUSI sobie radzić z innymi psiakami w schronie !!!! Quote
aniac50 Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 MILKA nadal czeka........i czeka .....i czeka.....Czy tak już będzie zawsze ?Malutka pudliczka prosi o domek !Schronisko nawet takie jak w Miedarach to nie miejsce dla PUDLISZONA .........dla innych z resztą też ...... Quote
israel Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 To fakt - schrnisko to nie miejsce dla zadnego psiaka! Mala, zadziorna Milka ciagle czeka na swojego czlowieka! I teskni! Quote
pati Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 niestety nie moge zabrac Milki wyjzedzam znowu z kraju :-( Quote
aniac50 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Wielka szkoda !!!!!Ciągle mam nadzieję,że odmieni się los tej suni !!! Israel a może wizyta u fryzjera pomoże ?Co ty na to ?Jej będzie łatwiej- a nowy pudlowy wygląd może sprawi ,że STANIE SIĘ CUD !!!!! Quote
israel Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Na pewno wizyta w salonie bylaby potrzebna niestety w tej chwili nie mamy na to pieniedzy. Strasznie mi przykro... Quote
aniac50 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Israel napisz o szczegółach[termin ,transport,cena itp] na pw-CZEKAM !!!! Quote
malagos Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Aniu, weźmiesz ja? Na stałe, czy tylko do fryzjera? Quote
israel Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Aniac50 - napisalem Ci PW odnosnie fryzjera. Quote
aniac50 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Podnoszę naszą pudliczkę Milkę ze schroniska w Miedarach !!!Ona tam czeka na swoich nowych opiekunów !!!!!!Co z nią będzie jak przyjdzie jesień ,zima....Tu nawet fryzjer nie pomoże ,tylko wrażliwe na los pudliszona serce !!!!Israel-czekam na wynik pertraktacji-może uda się troszkę obniżyć koszty w salonie ? 200,- to dla mnie jednej troszeczkę za dużo !Chyba,że KTOŚ jeszcze pomoże?Ale jest tyle nieszczęść na dogo !!!!Nie mam złudzeń..... Quote
israel Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Ja tez sadze ze sie nikt nie dolozy do wizyty (za duzo chorych i potrzebujacych psiakow) - ja sam niestety nie moge, pisalem w PW. W przyszlym tygodniu bedziemy w Miedarach (teraz niestety maja malowanie). Porozmawiamy wtedy o malej i dalej bedziemy myslec. Jezeli nie uda nam sie uzyskac rabatu w salonie to i tak nic nie zalatwimy. Quote
aniac50 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Musi się udać !!!!!Tak, czy siak, musi .....Ty walcz o rabat, a ja nadal będę "pilotować" Milkę .Czy ona jest gdzieś ogłaszana ? Quote
aniac50 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Milka -malutka sunia -pudliczka- na wieczorno-nocny spacerek - ZAPRASZAM !!! Quote
Recommended Posts