AniaB Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 anilla - najlepiej napisz do israel - on jest wolontariuszem w schronisku w miedarach - bo ja tylko zakładam wątki psiakom nie znajac ich wcale .. Quote
pati Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 pytam bo jak rozmawialam kiedys o pudlu z mojej oststniej adopcji mial byc malutki miniatureczka okazazalo sie jak znalazlam dom , skombinowalysmy transport ze pies jest sreni nie mieniaturka :lol: ale Pani w nim zakochana wiec jej nie pzreszkadzala dlatego teraz tak dokladnie pytam o wielkosc Quote
pati Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 podniose mala przed snem , axh moze jutro jak wstane wlacze komputer zobacze , ze zjawila sie dobra dusza, ktora zakochala sie w tej slicznotce i zabierze ja do domu Quote
israel Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Tak dostalem - nastepnym razem postaram sie zrobic jej zdjecia poza boksem (takie ladniejsze). O ile jeszcze bedzie :) pozdrawiam Quote
pati Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 ok wielkie dzieki a kiedy bedzie to nastepnym razem :cool3: Quote
aniac50 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Suniu kochana TY JESZCZE TUTAJ,BEZDOMNA,BEZ SWOJEGO DOMKU ? Quote
pati Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 nikt do suczki oprocz stalych bywalcow nie zaglada dlaczego? nikt nie chce kochanego , slicznego pudelka? Quote
malagos Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Ja jestem....mogę tylko trzymać kciuki za tę slicznotkę. Quote
aniac50 Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 MILECZKO !!!! Łap za serducho!Musi cie ktoś w końcu wypatrzeć w tym schronisku i pokochać,mocno pokochać !!!Będę podnosić ,aż do skutku !!! Quote
AniaB Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 milka jest taka ładna.. prosimy o domek stały dla niej!!! Quote
aniac50 Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 MILKA pudelkowa panienka nadal czeka ........może właśnie na ...CIEBIE? ?POKOCHAJ PUDELKA !!!!! Quote
Marka Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Malgos - a nie weźmiesz jej chociaż na tymczas? W Warszawie jest spory popyt na pudelki u Pań w "dojrzałym wieku" ;) (ja ostatnio szukałam domu dla mixiczki-pudliczki i tylko po jednym ogłoszeniu w GW miałam trzy telefony od takich pań! sunię wyadoptowałam ze schroniska "na pniu" :p) Quote
aniac50 Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Marka-schronisko ,nauczone smutnym-niestety-doświadczeniem nie wydaje już piesków na DT.Szukamy dla MILKI, małej pudliczki DOMU STAŁEGO !!!! Quote
malagos Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Marka napisał(a):Malgos - a nie weźmiesz jej chociaż na tymczas? W Warszawie jest spory popyt na pudelki u Pań w "dojrzałym wieku" ;) (ja ostatnio szukałam domu dla mixiczki-pudliczki i tylko po jednym ogłoszeniu w GW miałam trzy telefony od takich pań! sunię wyadoptowałam ze schroniska "na pniu" :p) Myślałam o tym, poważnie...po wstepnej pielegnacji domki czekałyby w kolejce. Ale sytuacja o tyle sie zmieniła, ze do mnie trafi Majeczka od Alpiny, starowinka. Quote
supergoga Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Właśnie też chciałam o to pytać. Miałam pudla 18 lat - mam słabość do tej rasy. Bardzo mądre psy. Czy dałoby rade ja ostrzyć w schronisku - pewnie nie? Ale moge też ja poogłaszać - nie zabiorę jej do siebie, bo mam kłopoty z moją suka, ale będe szukała. Pudliczka - malutka sunia musi mieć dom. Quote
israel Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Wydaje mi sie ze nie jest oglaszana. Wszelkie ogloszenia bardzo mile widziane :) Quote
pati Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 dziewzyny zeby wam nie przyszlo na mysl obcinac ja na bardzo krotko w lato spowoduje to poparzenia sloneczne!!! pudl musi miec wlos tak jest sliczna wystarczy pozbyc sie koltonow i bedzie idealna ciekawa jestem jaka to dokladnie wiekosc ale nie wylada na fotkach na duza prawda? Quote
Recommended Posts