weszka Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Wspaniała wiadomość :laola: Ależ się AniaB musi cieszyć! Ale chyba jeszcze tego tutaj nie wyraziła ;) Quote
aniac50 Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Ciekawe jak Milka w nowym domku? Wiem,że niecierpliwa jestem....tak tylko sobie.... myślę......-WYBACZCIE ....... Quote
AniaB Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 weszka napisał(a):Wspaniała wiadomość :laola: Ależ się AniaB musi cieszyć! Ale chyba jeszcze tego tutaj nie wyraziła ;) tak weszko - ciesze sie strasznie.. Naprawde bardzo.. Taka ładna istotka..Bezdomna..Ale teraz już ma pańcie - tyle sie wyczekała... Czekamy na wiadomości z nowego domu..Bardzo czekamy...... Quote
aniac50 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Czy są jakieś wiadomości o "naszej" Milce ? Quote
israel Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Zdjec nie mamy ale wiadomosci z nowego domku Milki Pani Kierownik ma na bierzaco - malutka naprawde jest w dobrych rekach :) Quote
Recommended Posts