israel Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Byli dzisiaj z rana Panstwo zainteresowani Milka - niestety mysleli ze jest mlodsza - szukali psiaka dla wnuczka, niestety Milka juz lata szczeniece ma za soba - raczej dla starszej osoby jako przytulanka. Dodatkowo dowiedzielismy sie ze mala ma juz ubytki w gornym uzebieniu... Kto chce przytulanke? Quote
aniac50 Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Mileczko -nie byłam tu wczoraj ,więc dziś nadrabiam zaległości !W gorę suczynko-w górę !!!NIKT CIĘ NIE CHCE !!!! Quote
AniaB Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 czy bedą jakieś nowe zdjęcia Milki? Ładnie prosimy!!!:loveu: Quote
aniac50 Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 AniaB napisał(a):czy bedą jakieś nowe zdjęcia Milki? Ładnie prosimy!!!:loveu: I......cichutko .......pudliczkę Milkę ......podnosimy......:oops: Quote
pati Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 o nie mala dalej w schronine co sie dzieje chyba wakacje i dlatego ludzie wybyli z domow milka domu poszukuje bardzo pilnie Quote
israel Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Postaram sie zrobic cos jak nastepnym razem bede w schronisku.:) Quote
aniac50 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Milka !-pudliczka w "kwiecie wieku " czeka na swojego opiekuna i ciągle wierzy,że ją znajdzie i pokocha !!! Quote
pati Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 milka malenska suczka jeszcze pzred nia tyle lat zycia kto da jej milosc zabierze z ookropnego miejsca jakim jest schronisko.... milka wola - RATUNKU!!!!!! Quote
marillka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Milka pudelek prawie wystawowy zadbaj o niego a ozdobi twój dom :) Quote
pati Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 tak tak wielka ozdoba i wieki przyjaciel czeka na ciebie w miedarach przyjdz odmien los milki Quote
malagos Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 No, nie mozliwe! co ten pies jeszcse robi w schronisku?! Czy ona czeka, aż JA ja wezmę?! Tylko muszę znaleźć dom Zulce! :placz: Kto chce Zulkę? Już na tyle sie oswoiła, ze daje sie pogłaskać! Po 3 miesiacach oswajania, to i tak sukces!! Jeszcze drugie 3 i moze podejdzie do reki? :cool3: No jestem załamana, nikt nie chce slicznej pudliczki :shake: a moze ogłoszenie w gazecie? W dziale "zwierzęta", nawet platne? Mogę je sfinansować. Moze w Gazecie Wyborczej na zółtych stronach? Ja przez warszawskie wydanie znalazłam domy dla 2 psów, Bea1 tak szuka domów dla jamników, moze i Wy spróbujcie? Quote
israel Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 U nas na zoltych stronach na razie króluje schronisko Bytom tak że mozemy sie na razie nie przepchnac. Mamy zmagazynowane kupony i mozemy ja zareklamowac w dziale zwierzeta ale nie wiemy czy ktos to oglada... Quote
pati Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 no ludzie dalej mala milka czeka postaram sie ja oglosic na krakowskiej stronie adopcyjnej znalazlam tam dom dla kilku zwierzakow wiec moze sie uda tylko nie wiem kiedy bede miec czas ale postaram sie to zrobic jak najszybciej jaki numer podac kontaktowy w jej sprawie?? Quote
pati Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 schodze z neta wiec do malej naszej ksiazniczki na koniec zagladam ... milka szuka domu pomoz malej sunce znow poczuc sie bezpieczna Quote
pati Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 ciotka na necie tylko chwilke ale do milki zawsze zaglada ach zeby tak zastac kiedys dobre wiesci Quote
aniac50 Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Milka pudliczka z Miedar !!!!czeka ,czeka,czeka......co z nią będzie ? Czy całe życie spędzi w schronisku ? Quote
aniac50 Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Milka ....... Na Dobranoc ......śni..... Nowym......domku !!!!!! Quote
marillka Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Dzień dobry, na porannym, wirtualnym spacerze :) Quote
pati Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 sunia malutka najmadrzejszej rasy pod sloncem szuka domku Quote
Recommended Posts