Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Byli dzisiaj z rana Panstwo zainteresowani Milka - niestety mysleli ze jest mlodsza - szukali psiaka dla wnuczka, niestety Milka juz lata szczeniece ma za soba - raczej dla starszej osoby jako przytulanka. Dodatkowo dowiedzielismy sie ze mala ma juz ubytki w gornym uzebieniu...
Kto chce przytulanke?

• Replies 230
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

milka malenska suczka jeszcze pzred nia tyle lat zycia kto da jej milosc zabierze z ookropnego miejsca jakim jest schronisko....

milka wola - RATUNKU!!!!!!

Posted

No, nie mozliwe!
co ten pies jeszcse robi w schronisku?!
Czy ona czeka, aż JA ja wezmę?!
Tylko muszę znaleźć dom Zulce! :placz: Kto chce Zulkę? Już na tyle sie oswoiła, ze daje sie pogłaskać! Po 3 miesiacach oswajania, to i tak sukces!! Jeszcze drugie 3 i moze podejdzie do reki? :cool3:
No jestem załamana, nikt nie chce slicznej pudliczki :shake:
a moze ogłoszenie w gazecie? W dziale "zwierzęta", nawet platne? Mogę je sfinansować. Moze w Gazecie Wyborczej na zółtych stronach? Ja przez warszawskie wydanie znalazłam domy dla 2 psów, Bea1 tak szuka domów dla jamników, moze i Wy spróbujcie?

Posted

U nas na zoltych stronach na razie króluje schronisko Bytom tak że mozemy sie na razie nie przepchnac. Mamy zmagazynowane kupony i mozemy ja zareklamowac w dziale zwierzeta ale nie wiemy czy ktos to oglada...

Posted

no ludzie dalej mala milka czeka

postaram sie ja oglosic na krakowskiej stronie adopcyjnej znalazlam tam dom dla kilku zwierzakow wiec moze sie uda tylko nie wiem kiedy bede miec czas ale postaram sie to zrobic jak najszybciej

jaki numer podac kontaktowy w jej sprawie??